15

Анонимен

преди 2 години

тия са като някаква секта, само едно нещо знаят да сменим Гешев, ако я питаш тази откъде и идва заплатата и ще каже "не знам, важното е да сменим Гешев".

14

Ицо Белото

преди 2 години

А мен ми дреме на ***, вече имам човек в министерството

13

Анонимен

преди 2 години

Селски тарикат е министърката ти. Когато им отиде на крак в НСто всичките се разбягаха начело с Христо Иванов. Сакън да ни си проличи колко са боси. Привикаха го уж да го заплашват, а се разбягаха като пилци.

12

Анонимен

преди 2 години

Отново Радев назначава адвокат на министерско място,в цял свят никога ама никога адвокат не се назначава на министерки пост на правосъдието защото те адвокатите защитават престъпниците и по този начин се противопоставят на правосъдието....ама България е комично място дори рапър може да блесне с ....заплашиха децата ми от парламентарната трибуна!?!?!?

11

Анонимен

преди 2 години

Комунистите са си гадове и гадове ще си умрат. То си им е заложено генетично и лечение няма.

10

Жалки

преди 2 години

Каскетът е нагъл, безочлив, селски тарикат и ще напусне поста, само когато гавазите с качулки разбият вратата и нахълтат в кабинета му,за да го извлекат като на .ран плъх, за да му бъдат повдигнати поне 19 обвинения,като на Божков .

9

Глупости

преди 2 години

"ВСИЧКАТА МАРА ВТАСАЛА"...САМО НА ГЕШЕВ "ОСТАВКАТА"---ОСТАНАЛА....ХА,ХА,ХАААЯ , СЕ ЗЯХВАНЕТЕ С ПО-ВАЖНИ НЕЩА ЗА ХОРАТА ......"ОСТАВКАТА НА ГЕШЕВ" ---НЕМА ДА НИ НАМАЛИ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК , ПАРНО , ХРАНИТЕ И КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ....!!!КОЙ МУ ПУКА ЗА ГЕШЕВ , БЕ.....??!

8

Анонимен

преди 2 години

Какво искат от тоя човечец не мога да разбера.

7

3737

преди 2 години

Тази става смешна. Всеки ден едно и също. Да променят законите като искат. Само да е наясно, че цялата гилдия ще скочи. Щото утре друг няма да е удобен и дай да го махаме. Ерата на комунизма се връща.

6

Мария

преди 2 години

Като гледам инфлацията, която лети, цените на ток, вода, парно, газ, бензин, храна... въобще не вярвам, че ако сменят Гешев и сложат някоя калинка на Черепа положението на българите ще се подобри. Единствените печеливши ще са обвиняемите олигарси, които финансираха т.н. протести и Радев, който е техен фигурант.

5

Анонимен

преди 2 години

Как ще махате Гешев,борецът против конекрадците и незаконните казани за изваряване на ракия?На кого ни оставяте?

4

Анонимен

преди 2 години

Всички искаме по нещо , не винаги се сбъдва. Според мене Гешев си върши работата . Рядко имам добро мнение.

3

Анонимен

преди 2 години

А защо тази Надежда Йорданова не си подаде оствката и срещу нея има сигнали?

2

Анонимен

преди 2 години

А язе мое ли да си поискам от министерката?

1

МАЙОРА

преди 2 години

Правилно! Целата власт в ръцете на ***, Череп и ГРУ! Някакъв си Гл. Прокурор ще им се бърка там! Комуниста не обича така!