42

до 53

преди 2 години

Ваксините за евреите се произвеждат отделно от другите. Шефа на Пфайзер е евреин. Кой разбрал, разбрал.

41

до 48

преди 2 години

Те не искат да го изтребят тотално, а да го редуцират до по-поносими нива. Трябва да останат някакви роби да им работят все пак.

40

...

преди 2 години

Заговор на евреите-ваксинираха се и искат да унищожат неваксинираните...

39

Анонимен

преди 2 години

Event 201 e факт. Всеки нормален човек може да се информира. Разбира се не от сайтове като днес.бг или телевизия.

38

Мисирка от НОВА

преди 2 години

Не е вярноИстинска е,питайте Кунчо игленика и Витанов

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 При кривоносите същоима елит, който вече не се нуждае от *** за пещите за да извлича ползи.

36

Анонимен

преди 2 години

Планирано е всичко, даже имаха и подготвителна среща събитие 201 където тренираха как да реагират и какво да очакват.

35

Анонимен

преди 2 години

Ако решат да изтребват масово населението едва ли ще се спаси някой като не си постави ваксина. Има и други начини, чрез храна, вода и много други.......В момента е руска рулетка и след ваксина и без ваксина...

34

Анонимен

преди 2 години

41, кривоносите както ги наричаш са най-набодени от всички. Та излиза, че ако твоята теория е вярна то те искат да избият себе си и децата си. Но ако те стоят зад това, то тогава ваксината трябва да е цяр, понеже бодат себе си най-много. За да е вярно, че ковид е цирк и конспирация трябва зад него да стоят нацисти, защото само те биха наболи до дупка евреи и техните приятели и биха ги ограничени в държави лагери, както се случва в момента.

33

И 1, 2, 3..

преди 2 години

КОГАТО хората спряха да варват, че някъде по света живеят цели народи от мюсулмани, искащи да убиват наред, а не просто едни финансирани групировки, с единствена цел да внасят страх и ужас сред свои и чужди, финансирани от същите тези пландемици, ТОГАВА дойде и редът на ковида! Страхливците винаги ще продават свободата си срещу една мнима, лъжовна сигурност и винаги ще живеят и без двете!

32

Анонимен

преди 2 години

Понеже ваксърите са умнище им го обесня по-просто. Когато сложиш ориз да се вари трябв да мине време за да се свари същото е с последиците от вксините трябва да мине време да се сготвят в тялото ви. След 5 години пак ще си оворим, ако сте живи де.

31

Василев

преди 2 години

Вече не могат да се водят ядрени войни , американската държава взе да води съвсем друга политика, след като се спонсорираха войни за трилиони с една единствен цел , контрол на ресурси и пазари!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Реалността е, че никоя пандемия до сега не се е разпостранявала толкова бързо и всеобхватно, това е над държавна конспирация включваща основните " велики сили" и " глобалният иконкомически елит" целта е заробване на народите от Америка до Русия! Кривоносите стоят зад тази гнусна конспирация с милиони жертви! Пандемията ще свърши когато бъдат разстреляни организаторите на престъплението!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 Пикльобез Китай, край с консуматорството и аспирин няма да можш да си купиш, благодари на господарите си.

28

(-_-)

преди 2 години

Не знам дали някой пуска варианти, по-скоро не той вируса си мутира самостоятелно, но начина по който реагираха сумати правителства в синхрон с разни безумни мерки е те това вони на план и даже не е таен. Медиите също синхронно бълват отявлени лъжи денонощно. Резултатите са ясни като бял ден - унищожават масово малък и среден бизнес и се ограничават права до степен на тотална диктатура. А това въобще не е особено опасно заболяване!

27

Totenkopf

преди 2 години

Юдеоболшевишка зараза!

26

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Няма значение дали пандемията е планирана или не, но е факт, че РНК ваксините се ползват с цел насилствена депопулация и клиничните им проучвания го доказват. Те имат 1.5-2% смъртност за първия месец след ваксинация и може би още повече в близко бъдеще. Всички медии умишлено прикриват всички странични ефекти или смъртни случаи и пишат за всяка тромбоза причинена от Астра или Джонсън. Пазете се от РНК ваксините, те са изключително смъртоносни...

25

Анонимен

преди 2 години

Теорията на конспирацията е основен елемент на хибридната война. Ако все пак има конспирация тя трябва да се търси на териториите на Русия и Китай.

24

Анонимен

преди 2 години

Вица на Мечо Дошъл един гледач И го дебнало левскарчето И прочело във тоалетната че пише БАЪ ВРЕМЕ

23

българин

преди 2 години

Само пълен и-д-иот мож да повярва на такова нещо !!