60

МАЙОРА

преди 2 години

Двете ПП-ки на Черепа ще се коалират с БСП и Костя Копейкин! Определено страхотна промяна го чака българският народ! СТРАХОТНА! Президент - руски ***! Правителтво: Авери на Черепа, бсп, възраждане и чалгаря! Добре направих, че се махнах отдавна от този резерват БГ!

59

Анонимен

преди 2 години

В инициативния комитет на Румен Радев според публикации има 27 агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Бащата на шефката на инициативния комитет Ана Заркова е ГЕНЕРАЛА ОТ ДС ЛЕОНИД КАЦАМУНСКИ. Така че балотажа е между Радев и ШАЙКАТА му от ДС срещу народа в лицето на Герджиков

58

Анонимен

преди 2 години

слави като харесва англосаксонците, защо един концерт няма пред чуждестранна публика, не гастербайтери

57

Анонимен

преди 2 години

Сиурно Кирчо му е обещал терена до НДК, който Борисов не му даде докато беше кмет та Славчо му се разсърди, че не иска да играе на шуробадженащина.

56

Сакън

преди 2 години

Всичко друго,но не и турско.Веков сме им сърбали попарата.Байгън!

55

Анонимен

преди 2 години

Помните ли на предните избори какви хвалби бяха за българите в чужбина, как те били пламъка на промяната, как умните и красивите напуснали България са носителите на промяната. А на тези избори като се видя, че ДПС е първа и всички се скриха. Всички дето искаха да няма ограничения на секциите извън ЕС като Манолова, Христо Иванов , Трифонов мълчат като пу....

54

Смехурко

преди 2 години

Славчо Славчо, едно нещо не научи в този живот - " Няма такова нещо заради което си струва да сключиш съюз с дявола"...... един ден ще ти дръпнат верижката на тоалетното казанче и там канализацията на историята ще разбереш какъв Франкенщайн сте създали.

53

ОФ-ето

преди 2 години

хунтата, особено комунистическата най-напред разчиства чисто физически своите сподвижници в процеса на овладяване на властта... другарят румен гадев е новият и прероден георги димитров, вожд и учител на българския народ, следват обвинения към другите лидери, че са предали Проманата и осъждането им, протестърите ще бъдат въдворявани в лагери и т.н. ПРАВЕНО Е ВЕЧЕ МНОГО ПЪТИ

52

УЧИНДОЛСКИ КЕЛЕШ

преди 2 години

ВЕРВАЙТЕ МИ! ЩЪ СА ОПРАИМ! Ще вкарам в кабинета :ПАЦО ШНОРХЕЛА ,ГЪМЗАТА, ИЛИЕВ ПЛАГИАТА, БАБА МИКА И ВАНКАТА СИНОПТИКА ...

51

Анонимен

преди 2 години

добра антиреклама, продължаваме подмяната и така нататък..

50

Анонимен

преди 2 години

Докато умните се наумуват, чалгарите се налудуваха.

49

опа

преди 2 години

И тоя се втътна на 180 градуса , долен плъх !

48

Анонимен

преди 2 години

ама какво толкова се случи от оня ден насам, че така се смири тоя Слави?

47

Анонимен

преди 2 години

Браво бе, Славчо! А що при предишните избори не направихте правителство с БСП и другите герои на прехода, които хората не искат, а сега изведнъж може със същите тях когато партия Преметнахме Простолюдието спечели? Какво се промени в идеологията ти? Избирателите ти не са гласували за Кирчо и Кокорчо! Ще ги предадеш ли? Слабак!

46

Анонимен

преди 2 години

Как няма да подкрепи, защото знае, че при следващи избори ИТН ще са в историята.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "Помнете ми думите: Това соросистко правителство" Хора дошли във властта на крилете на преврат от ДС с финансиране от червени олигарси били "соросисти". Ще се моля за рублофилите, дано Господ им даде малко мозък. Поне малко.

44

Музиката лекува

преди 2 години

Наивници, пуснете си нещо патриотично за Македония на Славчо и бенда и си поплачете.

43

Българин

преди 2 години

Слави, Кирил, печете правителството да имаме правителство да решаваме външно политическите проблеми, защото Рюте се дразни от българите вече, срамно че Рюте се дразни от България, не трябва да се излагаме пред Рюте.

42

Анонимен

преди 2 години

Мисля да се поровя какви простотии е избълвал Славчо, нищо, чудно да е казал, че ще иска да управляваеднолично и да не е зависим от други.

41

Анонимен

преди 2 години

"Тя танцува само едно лято"Славчо стожерът на демокрацията и борецът против статуквото е на път за по малко от една година на политическата сцена от първа сила да изпадне в забвение!