80

Дако от Сокако

преди 2 години

Още един два успешни хода на Кирчо и Кокорчо, и тиквата ше отиде при СДС, ВМРО ,АТАКА и ИБНИГИБЕГЕ, да си направят коалиция за влизане в парламента.

79

:)

преди 2 години

И бойко не бива, ни ще ни се стори като цвете пред тия

78

Анонимен

преди 2 години

А те бяха по-силни от хаоса!

77

П.К. инк.

преди 2 години

Рекордно ниска избирателна активност на БЪЛГАРИТЕ - 25 процента???. При тази избирателна "активност", никой не може да се обявява за "победител". Само наивните, или подкупените са "избрали" своите "победители". Блаженни са лъжците и крадците...

76

Анонимен

преди 2 години

Първата точка в първия ден на Народното събрание трябва да бъде: Може ли човек, чийто живот вече принадлежи на фармацефтична компания да заема управленски постове и да гласува? За порция кебабчета продават гласа си, а си представям ако цената е жизненоважна бустерна доза.

75

Анонимен

преди 2 години

Ей доживяхме най накрая, ние бившите комунистически агенти да вземем цялата власт с нашите формации БСП, ДБ и ПП. Нашите верни вечни съюзници в кражбите от ДПС ви съобщиха, че ще подкрепят правителството ни уж безвъзмездно. хахахахаххахахахха Благодарим ви българи, бързо ще ви оправим!

74

хаха

преди 2 години

Уаууу ДПС разбиват БСП и партиите на промяната ИТН , ДБ и мутрите на маямаНяма такъв смях

73

...

преди 2 години

Какъвто и да е крайният резултат,присъствието на Костя Копейкин оставя горчив привкус.На другия полюс намесата на Ердоган стимулира максимално етническия вот в Турция.Чакат ни тежки месеци и нови предсрочни избори,защото ГЕРБ и ДПС ще продължат да саботират управлението на държавата...

72

На кмето зето

преди 2 години

Тиквата бавно , но сигурно пътува за политическото бунище. Вместо СДС да отиде при ГЕРП, ГЕРП ше идат при СДС. Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха

71

Жалко, но факт

преди 2 години

Очаквам на следващите избори в БГ да гласуват около 20% , и благодарение активността в Турция , ДПС да е първа политическа сила , ама продължавайте да одите за гъби .

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 "ХАЗАРТА Е МИЛИОН ПЪТИ ПО-СПОСОБЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН ОТ ТИКВАТА" Хахахахахахаха. Пак ще си говорим, и то съвсем скоро.

69

Анонимен

преди 2 години

80, то Баце Вездесъщи ни го поддържаше хляба на 1,50 и ся разбираш ли ще стане 5! Аман от ***!

68

Анти зеленсертификат

преди 2 години

Ако тъпите политици продължават с натиска над нормалните хора да се ваксинират с патентованите бъркочи, на следващите избори Възраждане ще имат 30%.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 "Тея "победители", само да подкрепят под каквато и форма ковид терора и са до там. Че като нищо да отнесат цялата ярост на свободните." Хехе. Много важно. Дотогава ще са прокарали всички решения на ДС, които са им необходими да овладеят цялата държава. А вие после скачайте срещу бушони. Българинът много обича да "мисли" следварително.

66

Ха

преди 2 години

Сега вече ще ядете хляб за 5лв

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 "ГЕРБ умре снощи. На следващите избори няма да ги има." Т и демокрацията в България умре. Не беше снощи, преди около 6 месеца беше, но снощи беше важна стъпка от изличаването й. Предстоят още няколко, след което можете да опъвате бодливата тел около "населението" в територията. Така ни учеха едно време, че било за наше добро, да ни пазят от злия външен враг.

64

Анонимен

преди 2 години

90% избирателна активност в турция и 30% тук..от която отново познайте кои са били най-активни? на кого се сърдите, не разбирам?

63

Анонимен

преди 2 години

Тея "победители", само да подкрепят под каквато и форма ковид терора и са до там. Че като нищо да отнесат цялата ярост на свободните.

62

Анонимен

преди 2 години

ДБ умре снощи. На следващите избори няма да ги има.

61

Зозо

преди 2 години

Хахахахаа Атаката 0,46% :)))))))) Болен, Чуколов и Шопов ще минават на спирт от аптеката с вода - коктейл "гонзо". Няма субсидийка вече :)))))))))))))))))))))))))))