125

Анонимен

преди 2 години

Българите са примитивни, имат здравната култура на овце,. В България още има краста, сифилис и туберкулоза, като в гетата на бедните азиатски и африкански държави. Българина не прави разлика между аналгин и антибиотик. Комплексиран, че е основно ниско платена и ниско квалифицирана работна ръка на ЕС, гордия байганьовец, за който на никой , даже и на Юпитер не му пука ь няма да се ваксинира,. По добре на респиратора

124

Анонимен

преди 2 години

Сегашната катастрофа е изцяло домашно производство----така е- във всяко село у нас има ферма за отглеждане на прилепи, а всяко наше средностатистическо семейство разполага с преносима домашна минилаборатория за вирусни експерименти.

123

Ха-ха

преди 2 години

Идват избори!Време е да видим кои партии бяха против тия простотии от самото начало и коя от тях е най-подходящата алтернатива!Наказателен вот му се вика!Естествено гербавите и гербоидите не са вариант.

122

Истукан

преди 2 години

Долу Радев и ИТН. Заедно са.

121

Анонимен

преди 2 години

Италия и Франция се тресат!!! Това, че тук не се отразява, не значи, че там всичко е наред. Тук броим починалите старци. Пародия на новини.

120

Анонимен

преди 2 години

Зелените сертификати вън от България.

119

Къде

преди 2 години

... е Отровното трио, къде е Мая Манолова, къде е "Лодкаря"? ОФто май свърши по-голямата част от работата и сега си чака "наградата", но както каза един герой от един филм "Има само един властелин на пръстените (Путин), и той не споделя власт!"

118

Анонимен

преди 2 години

обгазявали самолетите... леле какви хора...

117

Анонимен

преди 2 години

В България политическите игрички и интриги явно са по-важни от живота на хората. Сегашната катастрофа е изцяло домашно производство. Благодарение на безхаберните политици. На хоризонта вече се задават многобройни нови жертви, но за политиците бъдете спокойни винаги ще има място в болницата при необходимост и безплатно лечение, докато народа е оставен на произвола на съдбата.

116

Анонимен

преди 2 години

Само с много хиляден протест ще победин злите ваксини

115

бай Гейтс

преди 2 години

идеята е проста ще ви надупчат с ваксини до няколко години ваксите ще окапят и така ще се разпредели богатството им без война, без концлагери без никакви рискове просто като ги уплашиш и ги надупчиш. Не си ли задавате един елементарен въпрос? Защо лекарите не искат да се ваксинират?

114

Хайде бе

преди 2 години

Другарю Радев, поведи пак народа към парламента с вдигнат юмрук, недей да чакаш ! Няма да е зле и да им купиш яйца и домати, че с тая криза и скъпотия съвсем са се охарчили хората, да не говорим пък за ония, дето от сума ти време не са получавали заплатите си ! Напред... пък може и към Черни връх, през Шипка !

113

Анонимен

преди 2 години

На който му харесва да ближе подметки, да си стои в къщи. Хората със мнение на протест!

112

EC trorista

преди 2 години

По специално ДИРЕКТИВА 2009/41/ЕО беше временно извадена от употреба за да се разработват и клинично тестват ГМО ваксините.Кой разреши това да стане на национално ниво в бегето?Има ли изобщо някой на тази територия да си има хабер от нещо или всички тропвате по едно хорце като си нямате идея какво става около вас???

111

Анонимен

преди 2 години

а Кукунчевците на сап пун кога? иначе ще ви дупчат и хоро ша играете... наближава коледа. ако никой нкщо не купува магазините скоро ще фалират а безос ще може да обкколи земята още веднъж с частна ракета

110

Анонимен

преди 2 години

Глупации, с хоро не се протестира. Бе стетам на седянка и на забава. Много адски простт народ.

109

Анонимен

преди 2 години

Да попитам ако някой знае, защо до сега няма нито един тв репортаж от някое от "претъпканите" ковид отделения? За да не се заразим през екрана ли?

108

ха ха

преди 2 години

Айде стига мрънкачи такива. Всичмки искат правила и ред, ама като им се зададат се почват безкрайни анализи и вода от 9 кладенеца защо да не се изпълнява. Затова нищо като общество не можем да направим. Пълна скръб. Аре спрете да мрънкате само, а изпълнявайте правилата. Ето, аз ненавиждам кацата и радев, обаче съм съгласна с мярката. И съм я изпълнила още юни месец. Вие къде бляхте и защо им вярвахте тогава, че вирус нЕма или септември няма да е пак у нас, а?

107

Никъде

преди 2 години

До Анонимен 117Майните са доволни. Купуват си сертификати и си мълчат.

106

Анонимен

преди 2 години

престанете с тия конспирации, че някой нарочно ви искал лошото- напълно възможно е този някой изобщо да не знае какви ги върши или какво да прави. обаче, кое от двете би бил по-лошият вариант, е загадка.