32

Анонимен

преди 2 години

Потедни избори ГЕРБ и Бойко ще ядат бой. Този път от ПП. От 7 месеца ГЕРБ е политически труп.

31

Анонимен

преди 2 години

Българите са достатъчно про.ти, че да гласуват пак за този, който ги управлява 12 години и има голям принос за това да са : последни по заплати, последни по пенсии, последни по покупателна способност, последни по жизнен стандарт, последни по свобода на словото и първи по корупция, първи по смъртност и т.н. Глу.в и продажен народ. Късопаметен и подчинен. Овце

30

Анонимен

преди 2 години

До 555 - Спри да си харесваш сам коентарите.

29

Алекс

преди 2 години

Т.нар.социологически агенции получават щедри трансфери от чекмеджето.Жътва е.Ден година храни.След изборите ще се види,че прогнозите отново са неточни.

28

Анонимен

преди 2 години

Да свалим пъпеша Радев и неговата хунта,която води България към времето на Жан Виденов и хиперинфлацията!

27

Анонимен

преди 2 години

От 17 - И кое не ви хареса, в коментарът ми? В статията се казва, че даден процент от ВСИЧКИ пълнолетни българи, са изявили желанието си, макар че да е казано, че анкета, проведена с проба от 1010 души. Ако този дребен детайл не е по силите на редакцията, то как може, да очаквам достоверна информация, за далеч по-сложни и важни неща? ИЗИСКВАМ ОТГОВОРИ!

26

Чегъртало

преди 2 години

Да изчегъртаме ГЕП

25

И тия

преди 2 години

Не слагат Възраждане в сметката.Другия месец ще се правят пак на изненадани.

24

БУХАЛ

преди 2 години

другаря Радев щял да има на първи тур над 50% от гласовете, голям смях, само ако събереш пискливите протестъри и ги умножиш по 10 би моголода се случи това нещо, излиза, че са изключили за всеки случай Карадайъ с неговите 9%, ГЕРБ с техните 25% и смятат само на ЛУНА и Йоло Денев

23

Анонимен

преди 2 години

До 555 "Сега % на ГЕРБ са 24,преди15 дни бяха21% , логично е след месец да са 30%" - Ще ми обясниш ли, какво му е логичното? За да видиш модел, имаш нужда от поне 3 точки, а ти имаш 2. "Логично" ли е, след 2 месеца, примерно, да са 39? А след 7 месеца, да са на 100%?

22

Анонимен

преди 2 години

И какъв е смисъла ГЕРБ да са първи?? В предните 2 парламента видяхме, че Грбавите са в пълна изолация. Всички други партии ги отбягват като прокажени. ГЕРБ са в "будна кома" хем са там хем няма никъкъв смисъл да са в парламента.

21

Анонимен

преди 2 години

Българите не желаят постсъветски режим начело с кремълския парашутист Радев и неговата генералска хунта !

20

МУН ЧО

преди 2 години

КОЙ Е ПЪРВИ БЕ! Я ПИТАЙТЕ АНДРЕЙ РАЙЧЕВ ИЛИ ОНЯ С БРАДИЧКАТА. ПРЪВ Е ***, ВТОРИ КИРЧО, А ВЕРА СУ Е ТРЕТА, АМА КОЯ БЕШЕ ТАЯ? ВСЕКИ ДЕН ГОВОРЯТ ЗА НЕЯ, ЯВНО Е МНОГО ВАЖНА.

19

Анонимен

преди 2 години

То и според тея агенции, ИТН беше само на 1.7%, после беше на 6-7%, ама .... нещо не бяха точни.

18

цеко

преди 2 години

стига сте писали глупости бе...големи врачки се извъдихте....

17

отровна гад

преди 2 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните, и президентските избори, а Румен Радев ще отиде на проктолог!

16

Анонимен

преди 2 години

Ще го погълнем целия с двойно гражданство, после...няма на кой да се сърдим!

15

555

преди 2 години

Моля всички,които плюят и чегъртат ГЕРБ да продължават още по-яростно. Сега % на ГЕРБ са 24,преди15 дни бяха21% , логично е след месец да са 30% Много благодаря на изчегъртаните мозъци изчегъртването , защото то действа като да биеш чирака и той вместо да се смалява се увеличава-така,че продължавайте.Сега с нетърпение чакаме малкото увеличение на цените само с 30-40% да стане поне двойно, и тогава с новите стари "демократи" ще посрещнем подменена демократична България. Благодаря предварително!!!

14

Анонимен

преди 2 години

"55,2% от пълнолетните български граждани заявяват, че са напълно сигурни, че ще гласуват на предстоящите президентски и парламентарни избори" - 55.2% от анкетираните пълнолетни граждани, котио са 1010 човека. Мисля, че има стабилна разлика, между 558 (или нещо такова, защото не им излиза математиката - освен ако няма непуънолетни в анкетата, което е несериозно) души и 3.1 млн. дули, не мислите ли?

13

Чичо

преди 2 години

ГЕРБ и Бащицата завърнат ли се на власт, значи че има шанс тази държава да бъде спасена! И да - Гумен Гадев трябва да се махне отпрезидетския пост!