58

Българин Демократ

преди 2 години

Комунистическият диктатор Борисов е политически труп - факт. Милиони Българи излизат в София и в цяла България да протестират срещу комунистическия диктатор Борисов. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Борисов изтече. Българите мразим комуниста Борисов и искаме да живеем като европейци с европейските ценности при капитализма според законите на капиталистическата пазарна икономика където невидимата ръка на пазара ще регулира всичко и ще живеем в материално богатство!

57

О хо хо

преди 2 години

ГАЗ ГАЗИМ / през турски поток/, за газ се молим!!! ЗАЩО???

56

Анонимен

преди 2 години

Триморие: прав си, но в момента никой не протестира и на политиците им е комфортно. Ако народът беше показал че не иска тройни цени на тока и двойни на всичко с голям помитащ БУНТ, сега всички щяха да мислят как да сключат изгодни договори, а не да правят панаир - трети сезон.

55

Анонимен

преди 2 години

Герберастчета защо ревете????

54

АнонимеН

преди 2 години

ГОЛЯМ ТЕМП НА РАСТЕЖ ИМА ЗА КИРО МЕНТАТА КЪМ ЗАТВОРА! ТОЙ ТОЛКОВА Е ЛЪГАЛ И МАМИЛ ВЕЧЕ , ЧЕ ХИЧ НЕ МУ ДРЕМЕ! ДО ИЗБОРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА ЩЕ СА С 50% ПОДКРЕПА ОБЯВИ КИРО МЕНТАТА :D

53

Анонимен

преди 2 години

"Със сигурност не сме партия на президента" Когато един ДОКАЗАН лъжец твърди нещо .... Впрочем лъжата е най-ефективна, когато е полуистина: така е, не са партия на президента: партия на ДС/Кремъл са, който е и господаря на Клепоушко.

52

Анонимен

преди 2 години

Кирето се отказа от канадски паспорет, но ако вдигне ветото за Македония и промени законите (нали са за промяна) да могат хомосексуалистите да осиновяват деца и да сключват брак, ще бъде осигурен богато до края на живота си във всяка точка на земното кълбо по негов избор.

51

ха ха ха

преди 2 години

Мечтател.

50

Анонимен

преди 2 години

В момента държавата се управлява задкулисно от Кирил Петков, а Румен Радев е негов слуга.

49

Обективно

преди 2 години

ДОКУМЕНТЪТ НА КИРО ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ КАНАДСКО ПОДАНСТВО Е 100% ФАЛШИВ!!! НИКОЙ НЕ ДАВА ДОКУМЕНТ САМО С ДВЕТЕ ИМЕНА НА ГРАЖДАНИНА!!!! И САМО С ПОДПИС НА МИНИСТЪР НЯКОЙ СИ - БЕЗ НИТО ЕДНО ИМЕ!!!! КС би трябвало да го провери!!! БИ! АМА ДАЛИ???

48

Анонимен

преди 2 години

Кирчовците и чалгарите 20 дни не могат да се качат на кораба заседнал до брега. За сметка на това, се справят отлично с пандемията и инфлацията. Първи в света по починали , първи по инфлация в Европа

47

Триморие

преди 2 години

Унгария преди седмици сключо договор с Русия за дългосрочна доставка на газ и сега купува газта евтино от тръбата през България. Русия предложи и на България да сключи такъв договор. България купува на 600$ по спотови цени, другия месец ще купува на 800$, след нова година на 1000$. Тримореца "русофил и агент на Москва" Румен Радев можеше да сключи договор с Русия както направи Орбан, и сега нямаше да има никакво повишение на цените на нищо. Но кариерата в НАТО е по-важна за тримореца Радев, пък и заплатата му е добра, не са му грижа цената на отоплението, тока и храните.

46

Анонимен

преди 2 години

Жалките евросредства - пари за фитнес зали по селата. Ако не ги крадат, сега щяхме да имаме модерни фитнес зали във всяко обезлюдено село. Но технологии и собсвено производство с тези пари не можем да развиваме, неее, от Брюксел не дават, ще купуваме западни стоки, а и то тези пари са толкова мизерни, че никакви технологии и собсвено производство не стигат да развиваме.

45

Бай Пешо

преди 2 години

нагласени ли са машините за 30% вече?

44

Анонимен

преди 2 години

Защо има грозни коментари срещу Макс и Мориц ли? Щото рекоха открито че трябвало да отстъпим пред исканията на РСМ, да си зачеркнем историята, за да можело да настъпи някога в бъдещето невиждания икономически просперитет. Да ти кажа - няма да настъпи. След 10, след 20 или след 30 години - пак няма да го има тоя просперитет с тях на чело, ама вече и историята няма да я има, и държавата ще започне да се разпада. Тъй че Макс и Мориц да си хващат пътя.

43

Анонимен

преди 2 години

А нещо да кажете за изборите в Русия и че Путин е взел 90% от гласувалите електронно и 60% от тези с бюлетини.Честност викате ммм

42

Анонимен

преди 2 години

"Ако "Продължаваме промяната" са в контрол на бъдещото правителство, той гарантира, че нито 1 лев няма да бъде похарчен по непрозрачен начин." - Това означава повече пари за държавата - за полицията, за армията, но по никакъв начин няма да повиши доходите на населениет? Какво ще направят за повишаване на доходите?

41

Анонимен

преди 2 години

Герберунгелите са в амок.Няма вече евросредства за "усвояване",няма повече кюлчета и пачки,няма стотици милиони за наши фирми,няма повече калинките на вожда да ни клатят и успиват.Абе,няма живот за тях.Само едната злоба им остана и тя ще ги довърши.

40

хаха

преди 2 години

Всичко зависи от настройката на машините дето рашката ги пази. Може и 30% може и 29.99%

39

Реалист

преди 2 години

Големи топки. Партия за наивници!