46

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 34 "Част от народа е все още в будна кома и като се събуди процентите на ГЕРБ ще хвръкнат към 30%." Герберите напредват с плюсовете. За по-малко от минута 6 плюса събра човечецът. Ти да видиш!

45

Виждам сделка

преди 2 години

Аз го виждам като коалиция между ГЕРБ и Петков-Василев, колкото и абсурдно да звучи. Те са хора на Радев, ама прилагат десни политики. Те ще се дистанцират от Радев и ще стиснат ръцете с Герб.

44

Анонимен

преди 2 години

Тренд ли е , мутренд ли е - герберастката промивачка на мозъци се развихря ! То, какво друго им остава , мутренските им 3аднuцu лъснаха като тиган на месечина ,вече и бебетата знаят ,че ща драпат с всички възможни средства , та да продължи лапачката ! Горките калинки , знаят , че драпането е напразно ,но напират ...

43

Анонимен

преди 2 години

Газта 980$, идва зима.

42

Капиталист

преди 2 години

Комунизмът на ГЕРБ си отива. Децата ми спят спокойно!

41

Анонимен

преди 2 години

и тук ли Бойко е виновен за ниското мнение за Парламента??? Не, виновни са нескопосаните партии като тази на Христо Иванов Бойкиев

40

Анонимен

преди 2 години

Пак няма да има Правителство, пак 100 милиона за избори на вятъра.

39

българин

преди 2 години

Да уточня нещо! Това че Слави ме разочарова,че не направи правителство,ще гласувам за Кирил и Василев! Те поне управляваха! А правителство от ГЕРБ няма да приемем повече! А има и още време до тогава! Успех на новия Проект а стария пак да кажа ГЕРБ.Няма да върнем повече на власт!-:))

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "На изборите през март 2022 Бойко може да мине 50те процента." Как 50%? Ти чуваш ли се? Как може така да обиждаш мегаломанския си господар? Не те е срам! 90% от гласовете ще вземе най-малко през 2022 г.

37

Анонимен

преди 2 години

До Пян ГъПиян си и не можеш да смяташ .Герб никога повече няма да управлява нито вожда им тиквата.

36

Анонимен

преди 2 години

Бочко е като учителя си другаря Тодор Живков - не го харесват, вицове разправят за него, но накрая всички тъгуват и пак го избират. Български парадокс :)

35

Нане

преди 2 години

Искат задължителна ваксинация, ам не смеят да гласуват задължителен вот... Само един задължителен вот, ще нареди партиите, както трябва... Не може партии с по 10 процента вот да искат да ни управляват. ..))

34

Кеф

преди 2 години

Герб 25% и расте! Леле бат Бойко какви шутове ще раздава леле как ще ги тричи радеф и бандата му

33

Анонимен

преди 2 години

Троловете от години натякваха че Бойко е крадец, крадец, крадец, и в подходящия момент се показа постановката с кюлчетата и ето резултата, айде сега нека се обяснява ББ.

32

ъъъ

преди 2 години

Ток парно горива храни поскъпнаха Народе събуди се изгони ФИГУРАНТА

31

Анонимен

преди 2 години

Каквито и статистики да се показват, на които изобщо никой не вярва, поне никой, който има поне средно образование....Герб и ДПС повече няма да разграбват държавата. Това ако някой не го е разбрал е крайно време да се светне.....ПРОМЯНАТА, означава ВЪН НА МАФИЯТА от България! Сваляне на Гешев, след което съд, присъди, върнати имоти и пари...България е силна и не е никак бедна...С правилните хора и помощта на всеки един от нас, стъпка по стъпка ще се доближим до европейския начин на живот...

30

Анонимен

преди 2 години

всичко се решава във хазарското посолство във софия

29

анонимен

преди 2 години

Част от народа е все още в будна кома и като се събуди процентите на ГЕРБ ще хвръкнат към 30%.

28

Случаен

преди 2 години

Тошко, Славчо и Майчето заминават в историята и то с лош привкус!

27

Пян Гъ

преди 2 години

ГЕРБ ще спечелят и ще управляват, но защо си причинихме всичко това? Не ни харесаха пълните заведения, потоците от автомобили към Турция и Гърция, повишаващия се стандарт, стабилността и тръгнахме да се борим с някакво стъкмено чекмедже и т.н. Единствената партия (не че е идеална и че не трябва да се критикува), която е градила и оставила нещо след себе си, е ГЕРБ. Другите само крадоха.