55

Анонимен

преди 2 години

Трите формации с клизми не могат да направят повече от 25 % другите 25 % от къде ще са ? БСП, ДПС и ГЕРБ ЛИ ? ХАХАХХА...

54

Анонимен

преди 2 години

Психопати вън !

53

Търси се ракета

преди 2 години

И те да не са луди да се съгласят да ги ползваш за да влезеш в парламента? За какво си им? Надушва сестра Галева, че ще изпадне извън борда и посяга за сламки. И тази жена, гонена в белият автобус от народа говори за почетенност и морал? Дано българинът не гласува този път на инат, а вложи и малко мисъл.

52

Анонимен

преди 2 години

Мая да влезе в следващия парламент, пък тогава да си прави тънките сметки!

51

анонимен

преди 2 години

Колко само е жадна за власт тази женица,че готова да се съюзи и с дявола само и само да се докопа до нея.Май с Хаджигенов нещо й скърца коалицията,а и Танчето се пооля със своите 500К,та сега айде коалиция с ДБ и лъжлото Кирчо.

50

xaxsasб

преди 2 години

Въобще нямам намерение да се изправям! Лежим си цял живот. ;}

49

Алтав гербер

преди 2 години

Два мандата ги видяхме.Може да е прочел една книга ,ама е държавник въпреки,че е изкукал вече другаря Борисов.Да дава партията на младите и да пи мерят мишките с Радев на изборите.

48

ммм

преди 2 години

Аз като един млад баща, завършил преди няколко годинни в Сорбоната, Париж, това лято всевишния ме дари с две дечица-близнета, момичета. И двете ги кръстих на Мая и ... на Татяна ..! Никакви баби, нито дядовци, никакви глупости. Искам децата ми да са борбени като двете госпожи, а не да са нещо от рода на Деси Атанасова. Колко много енергия и в двете жени, колко много те ще дадат от себе си ако им се отдаде възможност да направят Правителство. Те са невероятни, неповторими, те заслужават нашият гл

47

GG

преди 2 години

До 57Къде ги дават тия милиарди ? Така и така мразим комунистите поне някой лев да дадат

46

Анонимен

преди 2 години

Гербавите пак налазиха форума.Милиардите,откраднати от народа се дават за подкупи и за ***.Последен напън вече е настал,и тогава тиквата,наший генерал ревна гороломно: грабвайте телата!И трупове герберски хвръкнаха завчаска(политически,де).

45

Борисчо

преди 2 години

Е много ясно, че ще иска... след като видя, че трудно ще мине 4-тв процента хахаххахахха сбогом госпожа Галева. Народа видя, че само лаеш като гладно кучище

44

Анонимен

преди 2 години

Кой разбита пак 3апъртъка ?Страшна смрад !

43

MaйMyнaтa

преди 2 години

Рибата е у водата, а нашя Мая сложила тигана!! Мани, ама вика на помощ рибара, па и готвача. Цирк до беэкрай, щото има публика беэ мoэък.

42

Анонимен

преди 2 години

Хич не ни трябваш! Седи си на пиацата, където ти е мястото!

41

Анонимен

преди 2 години

Е, най-накрая разбрахте ли кои лели си падат по Киро? Такива като Мая. Незадоволени, в критическата, с бсп минало, ама твърдящи че са чистак нови. От сега виждам как Мая търчи и вика Взех та Кире, взех та! А Ристьо да сложи двигател на гумената лодка, че ако не фане Киро, току виж подбара и него.

40

GG

преди 2 години

Старата пак се предлага на целия парламент само и само да *** .. пари. Иначе бих и дал да ми врътне един

39

от село

преди 2 години

Ние в нашето село, всички моми и ергени, всички интелектуалци, хора на духа, мисълта и хора които не се предават, ние категорично заявяваме, че на идващите избори ще гласуваме за МАЯ МАНОЛОВА. Това е човекът, това е личността на Държавата, която може да се справи с всички незгоди.

38

Калеко Алеко

преди 2 години

Тази жена определено задълбочава фобиите си и има нужда от лечение, с има няма 5-те си процента тя се превърна в лице на българският парламент и структуропределящ политик в България, заедно с хаджигенчо, барбикян и пресе-касичиките им ... май е крайно време шоуто на Адвокатската колегия на мутрите, пак да бъде върнато на Орлов мост в белия микробус на майките от "Системата Ги убива", там където им е мястото, стига Черепа отново да ги спонсорира ... !!!

37

Спас

преди 2 години

Да, да. Вижда г-жа Манолова, че вече друг начин да влезе в парламента- няма.

36

Удри Бойче

преди 2 години

Всички срещу Бойко и сам воинът е воин.