37

Анонимен

преди 2 години

Няма да се плашите, калинките на Радев ще ни оправят. Откакто са на власт държавата е в пълен възход.

36

ЗАЩО

преди 2 години

Защо тези от бранша само искат и плашат?Намалиха ДДС-то,не че клиентите го усетиха,крият доходи,не плащат данъци и т.н.Никой не ги затваря!В Европа техните колеги работят,проверяват си сертификата и няма проблем. Там българите спазват правилата,та и с маска по улиците ходят.Само у нас никой не иска никакви мерки да спазва.Хайде няма нужда предизоберн хаос да създавате.

35

ГРОБАР

преди 2 години

До ***...17 .Ти ли ще лекуваш болните а

34

Капитан Сташевски

преди 2 години

Хора, просто не изпълнявайте мерките. Нека да пишат актове. Всички актове за непоставена маска падат в съда. Ченгетата вече се отказаха да ги съставят. Същото ще стане и с тези за работещи заведения след 22 часа.

33

...

преди 2 години

Не че съм ЗА глупавите мерки и затваряне на бизнеси, но къде беше ричардчо миналата година, когато умрялото му заведение работеше месеци наред само за доставки?Когато хиляди хора от бранша им останаха без работа и без доходи?Струва ми се че високопланинския джентълмен Ричард АЛИбегов следва нечий политически интереси :)

32

Анонимен

преди 2 години

Хайде спрете се вече! Вашите колеги по морето се хвалят, че тази година колкото са изкарали, дори преди пандемията не е било, защото тогава хората предпочитаха уредените курорти в чужбина.

31

Анонимен

преди 2 години

Али има кайма на промоция, вземете с колегите си около тон и почерпете две/три махали и гледай що народ идва с колците и секиретата

30

Пян Гъ

преди 2 години

Хайде, Радев. Срещни се с протестиращите, чуй ги, реши им проблемите прозрачно и демократично, както все говориш. Да видиш как става. Или пък вдигни юмрук и ги уплаши, пък те за благодарност ще гласуват за теб. Както избереш. Казвам аз, че политиката е стоене пред вентилатор, на чиито перки все някоя ръчица ще лисне пликче с *** и ще ... мамата на пейзажа, но кой да слуша. Куцо и сакато се юрнало в политиката.

29

и ние

преди 2 години

До алибегов президент!---от Столипиново и Аджисан-хаджи хасан маала сме с вас!

28

Анонимен

преди 2 години

Алибегов няма да си остави магарето в калта, всички други си трайкат.

27

ЕРОЛ емилов

преди 2 години

чист българин,като аджи бега....Аре у анадола,вашата....на Султана да продавате чалъми,с протести и недоволство па да ви видим....

26

ГЕРБ

преди 2 години

Свалете Радев той е виновен за всичко .Некъдърника знае само юмруци да вдига

25

Цветан

преди 2 години

Аре чиба бе ***, аман от Вас. ДДС Ви намалиха, вие качихте цените. Осигурявате на минимална заплата, криете оборота, готвите с най-евтините и гадни продукти и пак имате очи да се оплаквате.

24

До Пияницата

преди 2 години

Блокада ама ще им пуснем мутромилиционерите на Боко да ги смажат от бой.

23

алибегов президент!

преди 2 години

800 хиляди работещи от заведенията и 600 хиляди работещи от фитнесите излизаме на протести!

22

Анонимен

преди 2 години

Алибегов ще ги бие

21

Анонимен

преди 2 години

Търново са надигна на възстание.Така са се борили и Левкси и Ботев за да можем свободно да пием в кръчмата.

20

Анонимен

преди 2 години

е сега вече стана страшно, тоз Ричард Алибегов сега ще им разкаже кой е шефа, ще раздава здраво шамаретки, сега ще ги научи на обноски

19

Анонимен

преди 2 години

За да се получи добър протест означава всички заведения да са затворени в деня на протеста Ако всеки е на работа кой ще излезе? Клиентите ли ви ще протестират?

18

Анонимен

преди 2 години

Удавника ще удави и спасяващите го.Ами като блокирате движението нали блокирате другите хора, които ще ви намразят завинаги и никога няма да вкусят от п0миите ви. Аз от закуски и ядене в столове си направих камък в жлъчката, а пък в ресторантите им чакаш 30 минути за хранителното Пикасо. Само няколко пъти съм ял и не, благодаря. Знам, че хубавото струва над 100лв, нали така?