10

Анонимен

преди 2 години

Справи ли се с Гешев Чашков ще получи нов имот от група благодарни престъпници.

9

ПроСоТо

преди 2 години

що бе?..Па милиционера си е "национална ценност",оти да га не пазат?..Едните да му пазат безценната бръсната кратуна,вторите да му пазат задните части /че са не знай кут са наведе какво може да му са случи../,и третите да имат грижата за "мъжествеността му",че май си е намерил твърде млада за него "еша"..

8

Анонимен

преди 2 години

Голям страх! Каскета ще изчезне в мига в който го свалят, ще бята без да поклежда назад

7

Анонимен

преди 2 години

Да бе, с десеторна защита е. Какво има против защитата на Гешев, иска да бъде убит ли? Рашков определено изпълнява поръчки и то на мафията!

6

Анонимен

преди 2 години

От всичките приказки на каскета докато беше в парламента излиза, че той е абсолютно ненужен. Нищо не зависело от него и за всичко научавал от медиите за чий ни е тогава, че и охрана да има.

5

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** по охраняван от БайДън и Путин бря

4

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Има вид на комплексара в класа.Вижте го само!!! Тоя бая са го маризили в даскалото. На тая шамандура как да не И плеснеш шамар.

3

Анонимен

преди 2 години

Има ли изненадани?

2

липсва ми

преди 2 години

липсва ми джипката, дебеловратия от банкя също ми липсва, липсва ми простотата на караянчева, липсва ми двустранната резба на биков, липсва ми безочието на сачева, липсва ми красотата на цачева, липсва ми градуса на културката, липсват ми веждите и ботокса на ботокса, липсва ми носа на ангелкова, липсва ми шкембето на Била-та, липсва ми арогантността на оня пограничния, липсва ми марешката потхя, липсва ми некадърното 12-годишно управление, кражбите, кърпежите на кръпките...

1

Анонимен

преди 2 години

Чашков скоро ще го подгонят за 19-те имота.