39

Мунчев,

преди 2 години

преди това трябва да "зовеш" за промяна на Конституцията на Република България и куп международни нормативни актове, според които медицинските експерименти са забранени без изричното съгласие на всеки един човек. На държавно равнище (по света и унас) се прилагат абсолютно незаконно рестриктивни мерки.На какво разчитате бе, главанаци?

38

Кал-Ел

преди 2 години

Изолираха ли вируса? Говоря за първоначалния несъществуващ вариант, защото от инжектиран ГМО картоф, може да се изолират и извънземни неща.

37

Анонимен

преди 2 години

Спрямо предишно изказване на великия Кунчев имаме ръст на смъртните случаи сред ваксинираните от ковида предишния път каза, че има трима починали от 133 смъртни случая сега станаха три %. На какво се дължи по високата смъртност сред ваксинираните и това тенденция с перспектива ли е?

36

Анонимен

преди 2 години

Предстои да се види, че не НОЩ е бил виновен за високата смъртност. Уви! А снощи съдебен служител на 42 г., здрава жена, почина от ковид във Варна. Пазете се и не разчитайте на никого, освен на здравия си разум!

35

Няма да се ваксини-

преди 2 години

рам за всеки измислен щам. Няма да правя експерименти със здравето си и това на моите родители!

34

ужасена майка

преди 2 години

скоро ще го набият някъде

33

Йосарян

преди 2 години

Имаше някакъв мъничък документ, наречен "Конституция на България"... Там имаше нещо съвсем конкретно написано точно по този въпрос, за задължителни медицински процедури... Ама какво ли беше. Ще ми се Локумчев да ми го прочете от телевизора.

32

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, тая работа дето я мислиш ти, не става без кръчмаря, а май забравяш че кръчмаря не си ти! Трябва да има пълно разрешително за дадена ваксина от Европейската Агенция по Лекарствата, за да може тя да се направи задължителна. В САЩ от FDA това го направиха, ама САЩ са извън ЕС, пък ние сме вътре! Иначе не може да отпадне декларацията за информирано съгласие, пък не могат насила да те накарат да се съгласиш!

31

ъъъ

преди 2 години

Недейте така със злоба! Човекът не го прави от лошотия, той най-чистосърдечно вярва на разпространяваните от самия него нелепости, но не успял да кандърдиса сина си, затова сега позаобиколному се опитва да го спаси, като го ваксинира задължително.

30

Пиленце

преди 2 години

На тоя откачалник сигурно едно пиленце му го е казало това за задължителната ваксина. Пиленцето живее на ул. Козяк 16, гр. София. Имало и едно врабче, което шепнело същите работи, то пък живеело на ул. Солунска 56. Пиленцата като чуруликали и златни монети падали от човките им, право в джобчето на Куната...

29

Анонимен

преди 2 години

Тоя чувал ли е за Нюрнбергския код, според, който никой няма право да те задължава да участваш в медицински експерименти на сила?

28

Анонимен

преди 2 години

Цената на единична доза ваксина на Файзер се е увеличила от 15,50 евро на 19,50 евро, а цената на ваксината на Модерна се е увеличила от 19 евро на 21,50 евро. Фармацевтичните гиганти непрекъснато увеличават и без това гигантските си приходи.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31Американците не верват, че човек е стъпил на Луната, ти ми говориш за друг фейк.......хахахахаха :))) Това се нарича свободно изразяване на мнение, тоест демокрация, знам че ти е непознато това нещо.......хахахахаха :))

26

Анонимен

преди 2 години

Вони на корупция. Какъв му а рорът да се ваксинират хората с ваксина на публична компания, която не те предпазва от заразяване, разнасяни и боледуване.

25

Дедо

преди 2 години

Абе , господин математик ! Неваксинирани в БГ-то са 80% , ваксани са 15% . В болницата съотношението е същото , което и за най-простия математик ще рече , че вируса вкарва в болницата наред и ваксината не е никаква защита!

24

Анонимен

преди 2 години

никой не го интересува какво иска локумчев.

23

маймунски аденовирус

преди 2 години

Как е възможно де искаш да направиш медицинска процедура задължителна за медицинските работници... Понеже не я искали? А не е ли по-логично да се запиташ защо не я искат? При това по-голямата част от тях? Сещате ли се какво ви казва това? Щом "ваксината" ги притеснява повече от страховития КОВИ?

22

Нане

преди 2 години

кунчо да не врещи врели некипели, а да земи отрезней първо...)) Заприличал е на пиян талибан...

21

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен22 / ПО ЗАКОН НЕ МОЖЕ ДА ГИ НАКАРАТ ,НО МОЖЕ ДА ГИ ПРИНУДЯТ КАТО ГИ ПУСНАТ В НЕПЛАТЕН ДОКАТО НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ! ЕДИН КУП ФИРМИ В ЧУЖБИНА УВОЛНИХА СВОИТЕ РАБОТНИЦИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И СНН ЩОТО ОТКАЗАЛИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!

20

мико

преди 2 години

Тоз продажник няма ли да се разкара.Ако беше доблестен мъж нямаше да остане за жълти стодтинки да бачка, а щеше в знак на солидарност към Кантарджиев да си замине с него и другите от Щаба.Но нали е продажна лисица.