35

Анонимен

преди 2 години

Пълна мизерия в Режина Мария гр. Балчик. 1000 лв. за 5 дена - храна мизерна, стаята и тя...

34

Край

преди 2 години

В България има бургери за всички. От 3 лв до 30 така и трябва да бъде. По морето гледам че малко българи плуват добре, но да плЮват вички го могат

33

Анонимен

преди 2 години

затова нЕма да им стъпя

32

В. Магриотов

преди 2 години

Ами колко да струва?! 2 лева ли?! Нали трябва да печелим. Бай *** не се научи да плаща, иска с 2 стинки в джеба да живее като лорд.

31

Анонимен

преди 2 години

18 лева за хляб от най-евтиния на пазара, месо от трици и сирене от палмово масло е супер оферта. Добавете към тях салата порция бланширани картофи престоели във фризера поне няколко месеца и гарнирайте с разреден с водица сос.

30

Анонимен

преди 2 години

Либералите от Бизнес парка много ги обичат тези бургери. Дори това е евтино.

29

Анонимен

преди 2 години

ходете още по бетономорието, ходете. Дано да ги затворят всичките ама тези са като ***, няма фалиране след толкова години крадене от ДДС и от надуване на цените. На централната алея в Златни пясъци продават ментета дрехи за по 25лв - каквото искаш от Гучи до Филип П. Къде са проверяващите или са под закрилата на групировките както чувам. И всичко това го доказва. Тази държава никога няма да се оправи

28

д-р Гурко Налбантов

преди 2 години

"Аз да им взема парите таз година, догодина други б***лъци ще дойдат", това е светогледът на повечето от хората в туризма, от собственика на верига хотели, до продавача на домати и таксиджията. Народопсихология.

27

Анонимен

преди 2 години

В България конкуренция и пазарно определяне на цените имаше до 2009 г. От ГЕРБ насам във всички бизнеси е картел, монопол и няма пазарно а мафиотско оформяне на цени "на око" тип "да пълня шкафчето"

26

Тони

преди 2 години

Пълни измишльотини и поръчкови статии ! Такива цени няма , не е имало и предни години, а тази година курортите са ни пълни и цените най-ниски в цяла Европа и едни от най ниските в света !

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12Повечето заведения печелят от малките порции на висока цена повече отколкото ако предлагат големи порции. Така е по курортите.

24

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

В Гърция - голям гирос (много повече от бургер), опакован отлично, от 4 до 7 ев.Големият трудно се изяжда.Съставките - пресни и вкусни.Десетки видове банички от 1 до 2.5е, всичко прясно и вкусно. Продукти - качествени.Има много какво да се научат нашите заведения.

23

В РСМ

преди 2 години

Откриват верига за бързо хранене Македоналдс. Скоро и по Черноморието.

22

Анонимен

преди 2 години

До ФънкПроблемът е че като се сметне се вижда че няма сметка за българите да плащат по 18 лева за бургер особенно ако е с деца на това заведение.

21

Анонимен

преди 2 години

Първата ми работа когато отида на хотел тук, е да изляза навън и да набележа кои са добрите заведения наоколо защото в хотела посмъртно няма да ям. Отделяш малко време в началото за да си спестиш много ядове през цялата почивка.

20

Анонимен

преди 2 години

Просто си гответе храна и не пазарувайте бургери по 18 лева.С правилните съставки може да се направят бургери с вкуса които предлагат различни заведения.

19

Анонимен

преди 2 години

По-скоро, *** глава затрива!

18

Анонимен

преди 2 години

Ми те в Буум бургерс и в Стрийт чефс в София са по толкова. Не мога да разбера какъв е проблема. Като не ви харесва цената взимаш си кайма, питки, сосове и зеленчуци и си правиш. Някой да те е задължил да си купуваш? В макдоналсдс химическите бургери са по 5лв.. Германците се били стреснали, ами вече ви настигаме стандарта поне в цените. За заплатите имаме още бая годинки да произвеждаме БВП, но и там ще Ви стигнем след 20 години.

17

леля буба

преди 2 години

Щото не сте пили кафе на летището... хахахахаха

16

МАНГЪРОГЛУ

преди 2 години

Няма КОБИТ Пиеш едно чайче и си готов