52

До: 57

преди 2 години

Има заповед на здравния министър! Прочети я!

51

Анонимен

преди 2 години

Защо е с маска ?Да не кашля?

50

Пародия на държава

преди 2 години

Тея депутатчета не знаят кво ще е ако МВР не отиде два дни на работа да ги варди. Народа така ще им засвидетелства любовта си че не един а пет бюджета ще гласуват.

49

До №1

преди 2 години

До АнонименЧовек , не виждаш ли , че от мачкане и изчегъртване виж на какво е заприличал! Така се е смачкал , чедо един месец ще е по нисък от тревата!Пътят му продължава през съда и от там в зътвора!

48

до 55

преди 2 години

Президентът на Афганистан избяга от страната след нахлуването на талибаните. Ти сега искаш същото за нашия? Талибан ли си?

47

Анонимен

преди 2 години

Радев, я по-добре кажи какво споразумение подписа днес да приемаме бежанци от Афганистан. Стига сте отвличали вниманието.

46

Анонимен

преди 2 години

Каскета трябва да се яви в парламента. Не може депутатите да ходят по съдебни заседания по дела водени срещу тях, а той да не стъпва в парламента. Никоя власт не е над друга и властите се контролират една друга - съдебна, законодателна, изпълнителна

45

Анонимен

преди 2 години

Военната хунта е в паника - бюджета е опоскан а пари от Европа няма.

44

Анонимен

преди 2 години

Доста нервен, задъхан и изплашен беше резидента, явно е безсилен вече и са му теглили чертата на неговия проект. Раздели нацията и честно казано не съм оптимист, в момента се чудя само в евро или долари, май ще е второто.

43

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Чорапа що не отговори КАК при "човекоядецът" (Бойко Борисов) нямаше подобни проблеми и КАК временното правителство се е справило с някакъв имагинерен бюджет, когато Мин.Пред-ът и останалите чакали НЕ са си мръднали пръста и НЕ са казали НИЩО по този повод. Тоя явно ни взема за канарчета. Степенуването е: ***, много ***, още по-***,... овенен.

42

Анонимен

преди 2 години

Радев що не питаш " канадецът " за националната сигурност !!!! Или ще вдигаш юмруци че е по лесно

41

Анонимен

преди 2 години

Радев е тумора на България!

40

Анонимен

преди 2 години

Беше ясно, че както винаги комунистите ще окрадат парите и ще реват за още. Преди като комунистите не ги крадяха имаше за всичко, даже магистрала Хемус се строеше. Сега има само за кражби и за децата на комунистите уредени на високи държавни постове.

39

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Парламентарната република е...вредна за народа,като се има в предвид,кой е...кооптирал народната воля.По логиката на Тиквата и Карадаъъ,само...парламентарно правителство може да харчи...актуализиран бюджет.То бива,бива тъпегьози,ама тези хептен се...оляха.При едни следващи избори тези трябва да бъдат...изметени,иначе се...самовъзпроизвеждат.

38

Анонимен

преди 2 години

Е, това вече е наглост и безродие. Зеленият чорап ни докара всички беди в държавата с вдигнати си болшевишки юмрук, спря магистралите, похарчи парите и сега други му виновни.

37

Анонимен

преди 2 години

Ти с националната сигурност се подигра миналата година с юмрука така че ако ще го вдигаш пак вдигай го ако ли не отивай на Нинова под полата ОБЕДИНИТЕЛЮ!!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Клепар, нали твоите хора спечелиха, управлявайте смело.

35

Анонимен

преди 2 години

радеф е непригоден за президент! Да се маха час по-скоро!

34

българин

преди 2 години

Държавата ни ще фалира, българи!!! А Бойко Борисов и Станислав Трифонов доволни се подсмихват!!! Замислям се, кой ли е агентурния псевдоним на Г-н Трифонов? Едва ли е Слави?

33

Хъм

преди 2 години

То факт че на Държавата и трябват пари, особено сега след пандемията и всичката и там простотия с локдауни и про. Но. Работата на служебното правителство е единствено да подготви новите парламентарни избори? Защо му трябва служебното правителство да определя бюджет?