35

Анонимен

преди 2 години

Партийте на протеста не стават за нищо

34

Зозо

преди 2 години

ИТН, както се очакваше, се оказа една рядка, руска ***. Особено с подкрепата за Рундю. Конституцията за тях е врата в полето. Ама назряващите протести ще им видят сметката на рундювците :))))))))))))))))))))) Днес сутринта Спешната помощ, Бизниса /от утре 50% по-скъп ток/, довечера туристическия бранш. Рундю е пътник.

33

Анонимен

преди 2 години

Борисов е ПPOCT! Не цензурирайте всяка дума! ПPOCT не е вулгарен израз. Сайтът ви е станал северно - корейски.

32

Анонимен

преди 2 години

ИТН има още един полезен ход и Народа да ги запомни с добро! Да гласуват за служебният кабинет предложен от БСП и подсилен с Христо Иванов, Мая Манолова и Татяна Дончева....Ей тугас ща настане истински ужасТ за герберастията...))

31

Анонимен

преди 2 години

Борисов поне гледаше да си запази властта. Да му вдигат тока на 300 лева за бизнеса и той да не действа няма начин. Само Борисов може да управлява. Защото е *** както и целия народ.

30

Няма ли

преди 2 години

Да се изкаже победителя при Сталинград, маршал Жуков?

29

Anonimen

преди 2 години

До 7 Кога БГ е имала жена за премиер? Нищо, че откак съществува БГ мъжете не стават и за чепеларе на зеле. Погледнете резултатите от олимпиадата _ медалите, спечелени само от жени! Такива са мъжете, такава е и държавата.

28

Въпросчо

преди 2 години

Защо не пишат истинската фамилия на Ива - Рупчева ??? Изглежда селска ли ? Ами, че тя си е *** , от какво да се срамува?

27

Анонимен

преди 2 години

Ясно стана ,че всички искат постове да могат да крадът!Мутри вън-да влязат новите мутри! :-):-):-):-)

26

Радев

преди 2 години

Да вземем да питаме Конституционния съд, тъкмо да загубим 2-3 месеца.

25

Анонимен

преди 2 години

Шнорхелите падат, падат! Шнорхелите падат, падат от небето!

24

payak

преди 2 години

Ивче миличка и ти уж читава покрай тез клоуни тотално девалвира. Какво ще работиш след месец не те знам. С тез костюмчета от дамаски за интериор в шоуто на вашия гуру. Ударихте от всякъде дъното. Утре сладурано вземи си дай и ти оставката, че и без това трудно те разбират депутатите.

23

Факт!

преди 2 години

Един миризлив зелен чорап направи хубавата държава България за смях на света и е започнал да я бута към пропастта на национална катастрофа !!!!!! Опомнете се ,българи, докато не е станало прекалено късно!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Смешници , едно е да лаеш друго е да управляваш !

21

АнонимеН

преди 2 години

СЛАВИ ПОСТИГНА ВСИЧКИТЕ СИ ЦЕЛИ ЗА ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ!!! ПОКАЗА НА НАРОДА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ И МАЯ И КОСТОВ И БСП И ГЕРБ :D И , ЧЕ ГО БЛОКИРАТ ВСЯЧЕСКИ :D

20

Анонимен

преди 2 години

Уж нямаше да се срамуваме от тоя премиер според полуръста. Бил е прав, Плавника избега

19

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да го мразя сикаджията - тиква май друг вариант освен него няма. Поне ще има някаква държава защото в момента нищо не е. На президентските избори ще гласувам за Радев. Ако остане служебния кабинет още по добре ама е невъзможно.

18

Анонимен

преди 2 години

Единствената причина ИТН да съществува е да помогне на Радев да управлява чрез служебно правителство, като по този начин ефективно заобикаля Конституционното устройство на Република България.

17

Анонимен

преди 2 години

В голяма грешка е Митева. Първо се внася от Президента в НС защото има издаден указ. Радев трябва да внесе в НС проекто-кабинета и чак тогава Николов може да излезе да направи волеизлеяние и да оттгели кабинета поради лични причини. В петък президента е информиран, че мандата е изпълнен успешно. Сега не е толкова лесно да се прекрати процедурата.

16

Анонимен

преди 2 години

Е,тая еквилибристика и Нилс Бор да беше жив нямаше да я разбере.Първо Трифонов казва,че няма да има проектокабинет.После Радев казва,че той ще бъде гласуван.Ето сега Митева казва,че няма да го гласуват.Очевидно политиците не си говорят помежду си.