83

Анонимен

преди 2 години

Чл 29(2) от Конституцията: " Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие." Искат ви съгласие, нали? А сега вижте чл 57(3), която казва че дори и във военно положение това е задължително да се спазва. Т.е. за опит с вашето здраве, дори и при извънредно или военно положение ви се иска писменото съгласие. Сами решите, но те не са *** и никога няма да могат да бъдат осъдени пред съда. Опекли са си нещата.

82

Ямболски цървул

преди 2 години

Вече тотално и без да го крият ни имат за стадо, върху което да се експериментира.Тези ваксини си ги сложете в кл.оа.ките уизродии !Маейкята ви да оплодя!

81

Бay

преди 2 години

добре, ама децата няма да учат дистанционно.

80

жалко

преди 2 години

Нюрнбергски лекарски процесПринципите, установени от този кодекс за медицинска практика, сега са разширени в общи кодекси на медицинската етика.Нюрнбергският кодекс (1947)Допустими медицински опитиГолямата тежест на доказателствата, които са пред нас, за да се окаже, че някои видове медицински експерименти върху хора, когато се държат в разумно добре определени граници, съответстват на етиката на медицинската професия като цяло. Протагонистите на практиката на човешки експерименти оправдават своите възгледи на базата на това, че такива експерименти дават резултати за благото на общес

79

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че като ни залее вълната, ще има юруш на ваксините. Моят съвет е по-добре сега, отколкото като почнат да измират хора по стълбите на болниците.

78

до 77

преди 2 години

лъжеш: "Чл. 57.(3) При обявяване на война, на военно или друго извънредно положение със закон може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в чл. 28, 29, 31, ал. 1, 2 и 3, чл. 32, ал. 1 и чл. 37."Член 28 и 29 няма положение при които могат да бъдат Отменени!

77

Анонимен

преди 2 години

Стига сте се хващали за понятието *ваксина *, като панацея... При някои зарази е възможно да има 100% ефективност от ваксиниране, а при коронавирусите, това е невъзможно, защото мутират... Въпреки, това за момента няма друго толкова ефективно средство срещу covid-19 и затова се налага, поне хората над 60 години да се ваксинират за да няма жертви в мащаб, като миналата година.

76

Анонимен

преди 2 години

"Ревящите , против ваксините ще бъдат първи , които да призовават за принудителна ваксинация ."..............................Май си предозирал с ваксините ми се струва.

75

Стикс

преди 2 години

За даскалите само Даниел Вълчев и Орешарски .Там такива номера със стачки не вървят..

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70Явно си много глупав щом до сега не си рабрал, че никой не ти е забранил и на близките ВВи да се ваксинирате. Още 2015 учени доказаха, че ваксините, който позволяват заразяване и боледуване създават предпоставки а развитието на ного по-смътоносни щамове. Т. е. вие ваксърите допринасяте за развитието на нови смъртоносни щамове, аз съм го изкарал и имам естествен имунитет и няма как да се заразя.

73

Анонимен

преди 2 години

Ако скочат пак случаите и се намърдаме в тъмночервената зона , като затворят много бизнеси отново и се ограничи движението на хората , ще се променят нещата . Ревящите , против ваксините ще бъдат първи , които да призовават за принудителна ваксинация . Само и само да се отвори всичко и да не им се нарушава ритъма на живот

72

Анонимен

преди 2 години

Едни прават стачки други пачки.

71

Анонимен

преди 2 години

Хора, четете Конституцията. В извънредно положение сме. Там е казано че правото на живот (чл28) и правото да не ни подлагат без съгласието ни на експерименти със здравето ни (чл 29) са отменени! Осъзнавате ли това? За това при 0,2% заболяваемост президента удължи извънредното положение. ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА Е ЕКСПЕРИМЕНТ! Имат бройка, която трябва да ваксинират. За това така смениха плочата, като започнаха да управляват.

70

ПЛАНдемия

преди 2 години

Браво!

69

Анонимен

преди 2 години

След 10- 15 години, като видя, че ваксърите са живи и здрави може да се ваксинирам.

68

Анонимен

преди 2 години

То, зер в другите професии няма стрес. Учетелстването е такова, каквото си го направиш!

67

Анонимен

преди 2 години

До 65: Стига проповядва!!! Няма ли да се откажеш? Година и половина лъжи и с.ополи. Царят е гол! Гледай си работата..

66

Анонимен

преди 2 години

Тези първо да опазят границите от нелегални мигранти, който не се знае дали имат ваксини за много по-смъртоносни болести, да ваксинират ромите, да махнат инф. съгласие и после да принуждават на сила работещите данъкоплатци да се ваксинират срещу грип.

65

Анонимен

преди 2 години

Явно в България ще се уверите по трудния начин.Не ви го пожелавам,но на там отиват нещата.Защо трябва да загубиш близък,за да ти уври китарата.....защооо

64

Анонимен

преди 2 години

Абе крадливия сикаджийски оскотял кофпомпаджия набучи ли си химикалите против кашлица, наричани от мисирките ваксини, или го е страх кюлчета и евраци да не останат сираци.