144

Свършва се

преди 2 години

Слави Трифонов беше скрития резервен патрон на юдео-комунистите и истинските БКП Мутри в България. След него ДС нямат друг куршум за изстрелване по ГЕРБ. Отиват си завинаги червените мафиоти с викове на проклятия, и разпенена червена жлъч на устата!

143

Анонимен

преди 2 години

До До 148Ооооо, той Бойко е искал да влезе в ДС, това му е била мечатат, ама са го преценили колко струва и че нищо не струва и са му отказали и не е приет, там не приемаха *** и пульо, а само качествени и способни,високо морални хора, освен това , ББ си е наследствен криминал, по роднинска линия, не са спирали да крадат поне 4 поколения, такива хора също не приемаха в службите!

142

Истукан

преди 2 години

Каква коалиция ще правят изобщо като всеки е против всеки. Това ще бъде най-голямата помярска и извратена коалиция. По-добре да не съществува такава коалиция, ще е опасно за Българя, още по-опасно е шоуто на Слави да управлява.

141

123

преди 2 години

На тази и текат лигите за власт. Аха да се докопа, а тя май ще и се изплъзне. Е, как да не са тормозиш. Нинова, готви се пак за опозиция, ако не те изхвърлят от председателското място твоите другари.

140

Анонимен

преди 2 години

Ми ще протрива като не става нищо от вас бе

139

ОтПлевенСъмЧичо

преди 2 години

Kpyeла е готова да направи и шмиpka на Дългия само и само да помирише власт и пари! Тъй са жените от тази партия - никакво достойнство! *** я да лягаш!

138

Анонимен

преди 2 години

А кой преследваше бесепарите из цяла България, че ги заснимали с камера и ги тормозели,мачкали поедичнично след това,отделни хора и цели семейства на бесепарите бяха избити, отделно и тролската злобна армия, работеща срещу БСП из сайтовете, не е виновна Нинова, разберете! При БСП страната беше хиляди пъти по-добре, хората в страната се чувстваха най-добре с БСП, но софиянци и софийския селянин ББ , ни натресоха техните желания, резултата е смазваща диктатура и обезлюдяваща се страна

137

ха,ха

преди 2 години

С тези юнаци май ще я докараме до ръба на пропастта. Разбрахте ли, че Борисов няма алтернатива? Стана ли ви ясно? Нинова, разбра ли, че за нищо на ставате, едно нормално правителство не можете да направите- интелектуални крадци, обшорки, затворници и какви ли още не. махайте се докато народът не ви е измел.

136

Анонимен

преди 2 години

Снимки , кюлчета, протести с риба ,ей тая власт ви взе акъла бре комунисти къде ще ги носиш тия пари бе другарко?????

135

Животновъд

преди 2 години

До Анонимен........ Червените *** ли очакваш да управляват, бе peптил?

134

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ДА НИНОВА ГОЛЯМ ЗАЛЪК СЕ ОКАЗАХА ТЕЗИ 28 МИЛИАРДА ОТ ЕС ЗА ВАШИТЕ ИНАК ГОЛЕМИ УСТИ. НИЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ГО ОЧАКВАХМЕ ТОВА, А САМО ЛАИЦИ ОЩЕ ВИ ВЯРВАТ

133

До 148

преди 2 години

Борисов е толкова " комунист" ,колкото и Радев.Членове на БКП по служба.Не е бил партийна номенклатура,нито в ЦК на БКП,нито в ДС.През повечето време преподавател в Симеоново.Номенклатурата си остана в БСП и оттам нататък всички знаем за Луканов,Виденов,Гечев и присъдружните им олигарси,сценаристи и т.н.

132

Нагледно

преди 2 години

Всички го обиждат на мутра и крадец - пък накрая ще излезе, че презреният от тях Джитко-Бибитко бил 100 пъти по добър и свестен от Тошко, Мая, Нинова и сие лъжци! Ден след ден България вървеше към Европа. Бавно, защото всички сили на комунистите в държавата са против него да му пречат и да го сриват. Такъв политик като бате Ви Бойко се ражда веднъж на 100 години.

131

Анонимен

преди 2 години

споко бе нинова,герберските *** никога повече няма да управляват

130

Анонимен

преди 2 години

Ама ние вашия модел на управление го изпитахме на гърба госпожа, нима сме мазохисти? Не мисла вземете управлявайте и ще видите този път няма и полицията да ви спаси. Нинова не успяваш през главния вход,а през задния ептен

129

и те така

преди 2 години

ами ше мълчи бе курнелке , той каквото имаше да казва го каза - ше ги видите след 5-6 месеца колко струват и какво могат . е не позна , няма да чакаме толко , от сега ви виждаме . а вие си говорете , пазарете , после ние ше ви покажем любовта си към вас .

128

До реалист

преди 2 години

Това винаги е било факт. Поставен до кацата с меда всеки се изкушава. Най-викащите срещу Бойко са просто завистливи. Но сложени до кацата първи ще топнат лапите. Да си честен съвсем не е достатъчно за да управляваш държава. Много честните често са наивни, което води до други по-големи грешки. Най-честният и този, който не открадна нищо беше Жан. Това не предотврати пълния крах при него, страшната криза, която докара с ужасните решения. Но тези сега не са Жан. Това са жадни за власт хора.

127

За Нинова и другите

преди 2 години

Борисов е измислил корупцията,системата за управление на страната,той е произвел олигарсите и им е раздал икономиката,правосъдието.Разбра ли Нинова защо хората не ви вярват?Преди време на среща с ББ при Радев,ти каза,че "се говори",че са откраднати 10 млрд лв.ББ предложи твоите финансисти да се срещнат с неговите при РР и да се разбере истината,защото няма как от 5 млрд,заделени за визираните цели хем да бъдат откраднати 10 млрд,хем да се построи нещо.Ти не откликна,щеше да ти лъсне лъжата.

126

Анонимен

преди 2 години

До аа1830А кой преследваше бесепарите из цяла България, че ги занимаха с камера и ги тормозели,мачкали поедичнично след това, цели семесйтва на бесепарите бяха избити, отделно и тролската злобна армия, работеща срещу БСП, не е виновна Нинова, разберете!

125

Васил

преди 2 години

На лъжата краката са къси како-***,а на теб по-рождение.