20

Анонимен

преди 2 години

Как така си говорил за принципни положения - като си безпринципен? Уеждаш децата си без конкурси в държавни холдинги на експертни позиции. Та те са под 25 годишни експерти. Или ги пусна в БЕХ и Булгаргаз, за да точиш информация за вътрешните работи в двата най- големи холдинга? Това е лобизъм и конфликт на интереси. Оставка, шапкоо!!!

19

Гроби Таласомо

преди 2 години

Служебното правителство натрупа дивиденти в очите на електората за двумесечното си управление, което е нещо съвсем нормално, защото основната линия, която следваше бе да поправи грешките на ГЕРБ;))) Да, но вече като редовно, то ще трябва да следва политиките на политическата сила, с чийто мандат е станало такова, сиреч, това ще са БСП и "Изправи се", които още от 13-ти юли ратуваха да си остане то;))) и тогава вече може и да сгреши, а когато греши, грешките са на гърбът на електоратът;)))

18

вдигната завеска

преди 2 години

абе стефчо , още ли имаш чувството че те подслушват ? а за това къде влиза България е виновен работодателя ти фигуранта който призоваваше за преврат . ами свалихте Борисов и хвърлихте държавата в хаос и несигурност . скоро ше се разбере кой стои зад ентелегентете славчу и тошку . кой стои зад мая общата и плажуващият ицко се знае от началото . бсп са ясни , нека ги има за цвят и забава .

17

Анонимен

преди 2 години

Хубаво почнахте, ама сте на път да се сринете, не го съзнаваш ама е така

16

Анонимен

преди 2 години

Това е просто една диктатура, която трябва да бъде унищожена и заменена с истинска демокрация. Няма нищо непредсказуемо в борбата за Свобода и цивилизация.

15

Payak

преди 2 години

Тези са като комунистите на 09.09. Взеха властта и не знаят какво да правят. Поне тогава имаше СССР та даваше указания.

14

Анонимен

преди 2 години

Затова ли ручахме жабетата? За да си имаме служебен премиер,който да ни зарадва с тази печална новина? Заслужава ли народа ни такова бъдеще с вас?

13

Анонимен

преди 2 години

Дългия не Ви даде да кадрувате и вече било несигурност нали Янев, знаем ги тия стари ченгесарски номера

12

Анонимен

преди 2 години

Янев, имаш ли чувството, че някой те подслушва? защо назначи двете си деца в БЕХ и Булгаргаз? Защо, бе човек? Защо им попречи да се развиват достойно? Като ги уреждаш без конкурс не им помагаш. Сега това петно, което им лепна на биографиите е лично за твоя сметка. Засрами се, бе! Цял живот си бил военен. Потен вода не си пил. Що прецака децата си, бе чораап?

11

Анонимен

преди 2 години

Кирил от Харвард вчера каза, че бил учуден колко лесно се управлявало министерството на икономиката. Нищо сложно нямало. А днес - несигурност. Как стават тия работи, уважаеми?

10

Анонимен

преди 2 години

Нали ви казах бе другари че без Бойко затъвате в блатото на мизерията

9

Анонимен

преди 2 години

Янев много бързо си призна провалите. Нали гениалните ти министри ни водят към светлото бъдеще, а сега - несигурност.

8

Анонимен

преди 2 години

Янев да не би да твърди, че без Бойко не можем да се справим?

7

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че всички ама всички правят всичко възможно да върнат Бойко на власт...

6

Анонимен

преди 2 години

Внуците на Софиянски може и да са били подсигурени финансово, но се оказва, че заради дядо Божков не ги искали в частните училища. Така че не всичко се купува с пари. Дори Алиса Софиянска побесняла и напомнила на директорите, че внучетата имали и друг дядо, освен Божков.

5

Анонимен

преди 2 години

Оф я стига глупости вече. Ще кажете, че без Бойко сме живи умрели.

4

Анонимен

преди 2 години

пак ли се изказваш по въпроси извън твоята компетенция, хубаво почнахте ама сте на път да катастрофирате с 200

3

Анонимен

преди 2 години

Янев, какво ти пука Радев в какви кризи вкарва България? Нали си подсигурил децата си в предишния служебен кабинет, а сега и неродените си внуци.

2

Асан

преди 2 години

Всичко е ясно народа бачка за хляба а партизаните крадат мандри :)))

1

До 1

преди 2 години

А не наглата крадлива мутра от СИК викаш?