36

до 35

преди 3 години

Мика ти и сестрати за кой мислиш гласуваха? И то само за да има хляб си сложите на масата

35

На Пеевски са

преди 3 години

Тренд... 24 часа..., хахаха. По благоприятни резултати за ГЕРБ, социологията може да посочи, единствено ако допитването провежда лично Бокича... ;)

34

Анонимен

преди 3 години

Ако при нови избори ИТН минат границата от 5% тая държава е за закриване.

33

Анонимен

преди 3 години

Значи като сега спечели итн е максимална преднината. А Герб като победи предния път беше минимална и едва ли не загуба. Всички са си плюли в устите,не ми се мисли какво ни кроят.

32

кьорсофра

преди 3 години

До Анонимен 1С такъв народ-такава орисия!Пак добре,че се усети,че и с тия далавера няма да има и че ще трябва да се работи!Трагедията е повсеместна,но това е положението!

31

Анонимен

преди 3 години

Кой въобще още гласува за Гроб. Тия бяха най-пладнешките крадци! Даже хунтата на Пиночет са агнета пред тия. Май само Роберт Мугабе кръволокът от зимбабве може да се мери с Боко Тиквата!

30

ФАКТ

преди 3 години

*** и платените протестъри са толко зле милите, че квото и да стане само за ''плащане'' говорят...как некой платил на некой друг...нормално нали съдят по себе си....

29

Анонимен

преди 3 години

Вчера даваха над 2,5% преднина на ИТН пред ГЕРБ и веднага герберите са платили за да си вдигнат смачканото самочувствие. Големи палячовци!

28

Доктор Сън

преди 3 години

И Бокича бех почнал да га пцувам....ама сега просто не виждам друга алтернатива, а в сравнение с тия дето се вихрят сега, дори почна да ми става симпатичен. Положението е майка плаче

27

Анонимен

преди 3 години

Аз го бех отписал Бокича от политиката, ама Славчо така се застреля сам, че вече не знам какво да си мисля :)) Помислих си първоначално, че Чалгаря нарочно го е направил, ама като го знам колко е "умен", мисля че е естествен процес :)))

26

Анонимен

преди 3 години

НОО ПРОС МАТЕРИАЛА!

25

Анонимен

преди 3 години

На простия бай *** не знам какво трябва да се случи ,че да му дойде акъла в главата и спре да гласува за такива като Манолова ,Дончева ,оня Пинокио от Росенец и учиндорския тъпанарите!

24

House M.D.

преди 3 години

И кога "Тренд" успя да разпита всички българи?

23

До 3

преди 3 години

ГЕРБ на 11юли спечелиха изборите в България. От 28 общини печелят в 18. ИТН в 8. Разликата от половин процент преднина на ИТН дойде след мистериозното изчезване на секции в чужбина. Дори една от секциите изчезна за 72 часа. След като ги издириха се призна резултата. В 13 от секциите в чужбина има сериозно разминаване между контролните разписки и протоколите. Половин процент разлика е нищожна. Натаманиха резултата. Но това е добре. Така ще лъсне истината за измислените протестни парти.Лъжци са.

22

Резил

преди 3 години

ИТН??? Мая? Ристо евреина??? Срам ме е да се нарека българин.....

21

Еми

преди 3 години

Че то е ясно, аз дето бях най-протви ГЕРБ, смятам, че ще гласувам за тях, заради цялата тази циркаджийска парадодия в народното събрание...от народните представители...Пази Боже!

20

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА!САМО БОЙКО БОРИСОВ, ВРЕМЕ Е ЗА ЧЕТВЪРТИ УСПЕШЕН КАБИНЕТ!ТОВА, КОЕТО ГЕРБ ПОСТРОИ, КОМУНИСТИТЕ НЕ УСПЯХА ДА ОТКРАДНАТ - ЗАТОВА ГИ БОЛИ!ГЕРБ ВДИГНАХА БЪЛГАРИЯ ОТ РУИНИТЕ И ИЗГРАДИХА МОДЕРНИЯ Й ЕВРО ОБЛИК! МАГИСТРАЛИ, ЗАВОДИ, ЦЕНТРАЛИ, ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИТОРИ - ФАКТ!НАРОДЪТ СЕ ЗАМОГНА, НАКУПИ ИМОТИ, ЗЕМИ, НОВИ КОЛИ, ЛУКС ПОЧИВКИ, ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НА КОРЕМ - ФАКТ!ИЗБОРЪТ Е САМО ЕДИН - ГЕРБ!НАПРЕД И САМО НАПРЕД КЪМ ПРОГРЕСА!КОМУНИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СМЛЕНИ! ЧЕРВЕНО КВИЧЕНЕ!

19

Анонимен

преди 3 години

Да се връща Борисов, че тия разсипаха България!

18

Анонимен

преди 3 години

Проектокабинетът минава при гласуването. На следващият ден Со рос ще спре грантовете, а на по-следващия Драгалеският мавър уволнява Бойкикев !

17

Анонимен

преди 3 години

поръчка на 24 часа - весника на шиши. БлагОдарим за "прогнозата"