12

Анонимен

преди 2 години

"Правителство на промяната" - изтъркани и глупави клишета. Сменят еднокнижна, селска мутра с чалгаджии, а народът - пак ограбен, гол и бос.

11

Бонго Бонго

преди 2 години

Полуръста сресания втори и КАЧУРА петнистия звяр са бушони. Те са обгрижени добре, нали Божков имаше ценоразпис, те са си изпълнили мисията, сега вече са ненужни.Полуръста на село, а качура у бълвоча.

10

Край

преди 2 години

Всичките от тази снимка изчезват с Мажоритарни избори в два тура - барабар с ББ и Славчовите марионетки.При мажоритарни избори хората от район от 20 хил. избиратели изпращат МАСТЕН СВЕСТЕН и ЧЕСТЕН техен представител.От Столипиново може да е Азис. Няма нищо страшно в това сега в парламента беше Владо Кузов - осъден за хомо педофилия.Тия обаче такива избори няма да проведат - трябва да им бъдат НАЛОЖЕНИ.

9

ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМА

преди 2 години

Нещата се развиват съвсем нормално. ИТН не са политически зряла партия и няма да успеят да прокарат правителство. Ако се задържат на политическата сцена, може би за в бъдеще да си върнат шанса да са мандатоносители. Мандата ще отиде при БСП и те ще направят служебното правителство редовно. Ще продължат разкритията около кипупцията и ще се премахнат преградите пред парите за развитие.. Вероятно ще има известен икономически подем. Но трябва да контролираме глобалистките им настроения откъсо.

8

Solar Power

преди 2 години

До Бонго Бонго: Напълно си прав !!! С омраза не се постига нищо. Можеше спокойно да се работи с ГЕРБ и ДБ и да се подпише нещо конкретно да се свърши :)

7

Няма Такава Държава

преди 2 години

Правителство има и сега. Друг е въпросът, че някой не му харесва това.

6

Дезидерата

преди 2 години

Иска ви се...

5

Бонго Бонго

преди 2 години

Понеже тръгнахте с омраза към Бойко, достатъчно беше само да се дръпне от вас,скоро ще сте история и ще стане отново метене на вашите кадри.Не на безумието и лъжците!И затвор за Радев!

4

Ами правилно!

преди 2 години

Тошкопитека и пуяка Филип сами си духнаха под опашките. Как ги държи Слчфчо - просто не знам! Вероятно - като бушони )))

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

защото всеки драпа за кокала а СЛАВИ излъга ХОРАТА

2

Крум от Крумовград

преди 2 години

Промените не се инициират от правителството, а от народа. След като на народа му харесва да маа *** пет за четири, правителството как да не е същата бира ?

1

Анонимен

преди 2 години

Ами то и след трети избори правителство пак няма да има.