51

до 53

преди 2 години

Потърси в Гугъл статията "Проф. Витанов с мрачна прогноза: Загубихме битката с COVID-19 на Великден", вижте какви глупости е редил на 24 Април и после вижте графиката как действително се е развила. Аре млъквайте вече, че ми писна!

50

!

преди 2 години

На есен ще има много умрели. Канавките ще бъдат пълни с трупове. Пътищата ще бъдат осеяни с изоставени коли и Уил Смит ще обикала улиците с едно куче.

49

Калеко Алеко

преди 2 години

Добре че има специалисти като проф.Кантарджиев и информационни агенции като Днес.бг за да научаваме какво се случва както с Ковит-пандемията, така и с наплива на мигранти, че служебното правителство на фигуранта е абдикирало от функциите си, а и няма как да бъде другояче с данъчни и финансови измамници за министри и с министри на вътрешните работи от времето на Илия Павлов и Георги и Васил Илиеви, които сега минаха на разпореждане на Черепа ... !!!

48

Анонимен

преди 2 години

Този какво работи/с какво се занимава като няма "Ковид" ??

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен53Умнико,с никакви мерки не можеш да спреш въздушно капкова инфекция- С НИКАКВИ.

46

Анонимен

преди 2 години

Защо не взехте превантивни мерки бе тлъстия. Защо оставихте границите отворени и не спряхте полетите. Незнаехте че Делтата върлува в европа ли. Пак ли нас ще ни изкарате виновни дето по цял ден стоим вкъщи като коне на празни ясли. За сметка на ония дето си веят за.дниците по гръчко и европата. Зимата какви ще ги дъвчите когато болниците се претъпкат а гробарите няма да смогват да копат. Ще извадиш 600 милиона наследство и ще раздаваш на гладните ли. Бегай се скрии па се търси.

45

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле вече тотално изкуфя

44

Анонимен

преди 2 години

Досаден, недосаден,кажете кога тоя или младите математици като Томов не са познали. Единственият начин да се опровергаят математическите модели е като се смени една от компонентите - в случая човешкото поведение. Както и да е, запишете си: 17 август - около 1700 на ден. И, драги антиваксъри и темподобни, като не можете да помогнете поне не пречете!

43

Кал-Ел

преди 2 години

4-5 дни го края на Сатурниадата. Нямам търпение, да видим "новото разпределение на баницата"

42

Шаши

преди 2 години

Професор Тодор Кантарджиев. Член на реакционната анти българска организация НОЩ. Под негово ръководство принудително се затварят хората вкъщи. Забранява се разхождането и седенето в парковете. Къртят се пейки. Вкарват се неизвестни субстанции в българите и се следи реакция. Хиляди починали от липса на лекарска помощ

41

аман от вас

преди 2 години

Потърсете в Гугъл статията "Проф. Витанов с мрачна прогноза: Загубихме битката с COVID-19 на Великден", вижте какви глупости е редил на 24 Април и после вижте графиката как действително се е развила. Толкоз за Витанов, БАН и всичките тези хвърлячи на боб.

40

Абе

преди 2 години

На този кой вси му дава трибуна? И защо? Не ви ли писна от безочливи и пропаднали типове като този ,доизработващ 30-те си сребърника ,макар и. Пенсионер ??? Я си скрий бе бай шиле, ТВОЕТО ВЪЗМЕЗДИЕ си стои! Слуга на дявола!

39

Анонимен

преди 2 години

Белене за всички медицински фашисти!

38

Анонимен

преди 2 години

Изкукуригъл бесен пенсионер.

37

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Малко ли пари направи бе чиче?!?Аре гледай си внуците и се ский лакомнико

36

гадател

преди 2 години

този скоро ще го набият някъде

35

Анонимен

преди 2 години

Изчезни не ми се слушат повече глупостите ти бе.

34

Анонимен

преди 2 години

Доста досаден пич е тоя.

33

Анонимен

преди 2 години

тоя няма пропускката ден е медийно активен

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7Направо ви забрани да се ваксинирате. Много лошо...А вие защо не се ваксинирате напук на служебното? Те ви забраняват, но вие се ваксинирате и така...Ако искате да им направите още по- напук, се ваксинирате с любимата на Бойко-Астра Зенека.