230

Русия?

преди 2 години

До Анонимен - Защо се занимавате с Русия? Знаете ли, че наскоро в България имаше избори, и сега в България се съставя правителство. Защо не си гледате умиращата държавичка и вътрешните проблеми, ами се занимавате с Русия?

229

Анонимен

преди 2 години

Бойко ще прави правителство от следващият понеделник нататък. Такъв е законът.

228

Анонимен

преди 2 години

Къде е Бойковият кабинет, гербопитеци?

227

Анонимен

преди 2 години

Е, дано не е така, щото това говори лошо за Христо.

226

Анонимен

преди 2 години

И без да се молим е ясно, че правителство няма да има. Все пак на политиците не им е изпила чавка мозъка, че да гласуват за тези шанаджии. Както е казано: "На есен с песен". И този път умната.

225

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са отпаадък. Неслучайно собствените им деца плюха на тях и заминаха за Америка.

224

Анонимен

преди 2 години

Къде е Бойко да излезе сега и да направи кабинет?

223

Анонимен

преди 2 години

Tемповете на ръст на СССР при Сталин между 1929 и 1953 година са безпрецедентни - обеми на производство, демография, осигуряване на населението, подем на промишлеността, иновации и модернизация. Въпреки ВСВ развитието не се забавя. Съветското чудо не е основано на марксизма - марксизма се утвърждава и в други общества, където не са постигнати сходни резултати, а след Сталин с Хрусчов, Брежнев... Горбачов икономиката не става по-малко социалистическа или догматична, но по някаква "незнайна" причина преминава към задълбочаваща се стагнация.

222

Анонимен

преди 2 години

Пак се появи русофилската плюнка и на ВИЕ взе да се обяснява колко лоши били българите. Като не ти харесва заминавай за Венецуела бе бляяд.

221

Русия се разпада

преди 2 години

До Анонимен - "Русия се разпадна два пъти" - Разпадналата се Русия може да помете ЕС и САЩ за 15 минути.

220

Анонимен

преди 2 години

Къде е на Бойко кабинета?

219

Хаха

преди 2 години

Много смешни опорни ви дават в руското посолство - ЛА и Сан Франциско били запустели градове.

218

Българите

преди 2 години

Българите са много малък, но изключително глyпав народ. Какви "ние", какви "те". Англосаксите столетия наред са крали и плячкосвали богатствата на Индия, Африка, избиха 100 милиона местно население в Америка за да им вземат земите, и днес живеят богато, а българите още си мислят, че са ги поканили не за слуги от задния двор да слугуват, ами да ги сложат и тях на трапезата наравно с богатите, с "ние" да споделят богатството добито с грабежи и убийства и българите да заживеят като колониалисти.

217

Анонимен

преди 2 години

Все Запада умирал, но за сто години Русия се разпадна два пъти - Руската Империя през 1917г. и СССР през 1990г., а Запада си седи все така богат с пъти по-високи заплати и пенсии от руските.

216

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се молим да не се състави правителство. Би било най-смешното нещо , ако го гласуват, ще бъде хаоса на хаоса. Служебното поне държи някакво ниво, състави ли се правителство на тези *** булки , абсолютно нищо няма да работи, може да заизглеждаме на недържава. Предстои да видим.

215

Радж

преди 2 години

Да видим на следващите избори дали ще има още *** които да гласуват за тези палячовци

214

Анонимен

преди 2 години

След пускането на Северен поток 2 Русия, Германия и Австрия стават основните играчи на пазара на енергия в Европа.

213

Анонимен

преди 2 години

Мухаха. Смрадливия русофил го било страх да ходи на Черно море да не го изядат американците. Е на 340 хиляди руснаци явно не ги е страх щом са си накупили панелки.

212

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Дялът в руския бюджет от износ на газ и нефт днес е 40%, а на САЩ - 35%. САЩ все повече се деиндустриализира, вече не произвеждат почти нищо. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис, Сан Франциско са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора. Ако САЩ не започнат да продават суровини, газ и нефт на ЕС американците ги чака глад и много тежки времена.

211

Анонимен

преди 2 години

Кога ще реди бат Гойко кабинет. Това е болката. Да се успокои Бойчето, никога няма да реди кабинет вече.