103

Тодор

преди 2 години

Абе тия фиксираните ще управляватли или само с Борисов ще се занимават.Стратегии комбинации Как Борисов да не дойдел на бял кон.Е то за некадърникците е така .Злобата те напъва и става пълен хаос в главата -хем ти се иска,хем не ти стиска.

102

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБраво на теб!

101

ФРИЗЬОР

преди 2 години

Тошкооо,момче лошко.Клюкар си и не ставаш за нищо.Служебното правителство е най-компетентното и недразнещо в последните 3 месеца.Като се обърнем 30 г назад-ужасТ!

100

Анонимен

преди 2 години

Аз съм в чужбина и гласувах за Слави защото искам да ви управлява Слави, мен това не ме засяга пряко, но в България искам да ви управлява Слави защото ми харесват кючеците му и как пее и колко лошо гледа и как си прави майтапи с Лили Иванова. ТОВА е идеал за мъж, така трябва да се държиш с жените. Вчера докато миех чиниитe реших като Слави да избъзикам колежката, че е стара, а тя се оплака на шефа и той ми удари един петопръстник зад врата и ми каза че ще работя двойна смяна.

99

ГЕРБ

преди 2 години

НИКАКВА ПОДКРЕПА ЗА ВАС ЧАЛГАРИ

98

Ясно, на избори!

преди 2 години

Може би ще бъде по-добре! До 95 преселението на провинцията към София започна още от 90-те години с пълна сила, а до 94 не кълни, защото се връща на близките ти!

97

Вижда се ясно

преди 2 години

Коалиционни партньори на ИТН ще са крадливото БСП и още по крадливите ДПС ... само те няма да имат проблеми да подкрепят крадливите кандидати на ИТН . Значи признат от съда крадец и измамник - министър ..... и после къде била подкрепата ? Ами няма я . ИТН се опитва да върне стари кадри на НДСВ ... а всички знаем че Държавна Сигурност доведе крадливия Мадридски цар и му нареди кабинета .... КОЙ ли реди кабинета на Слави ? И защо президента комунист Зеления чорап тооолкова е търпелив със ИТН ?

96

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Браво Тошко... Браво Африкански.. В кабинета сигурно ще намеирят място: Гъмзата, Маестрото, Ванката Синоптика, а за министър -председател е достоен само един човек- БАБА МИКА. Венсеремос!!

95

Жалко за народа

преди 2 години

Явно Тошко сънува безусловна подкрепа от всички за всичко и за какъвто състав на правителство предложат. Не може да се очаква аматьорското ръководство на ИТН да излъчи правителство от професионалисти. Никой уважаващ се експерт няма да пожертва репутацията си в правителство съставено от лидер аматьор, подкрепено от плаващо мнозинство и хоризонт 1 година. Краят на илюзиите е близо.

94

bbb

преди 2 години

60% от хората одобряват служебния кабинет, така че ще е добре ако той продължава да работи!!! А в парламента зор ще се разберат, всеки иска кокъла!

93

да, за съжаление

преди 2 години

Има Такъв Народ в Европа или по-точно една много изкукуригала и ПРОСТА нация с натресен от руснаците президент, която допусна чалгата и марионетките на галевци и божковци да се докопат до парламента !!!

92

Анонимен

преди 2 години

Още в началото на протестите бях сигурен, че развоят ще се развие по този начин - примитивен реваншизъм, олигархични интереси, разделение на партиите от протеста, политическа нестабилност и икономическа такава като следствие от гореизброеното. Миналото лято протестите бяха всъщност бяха три - радевисти, ДБ и кръга около Маяма. Тогава не меляха брашно заедно и сега няма да могат. Народът ще опере пешкира.

91

Анонимен

преди 2 години

този седнал да говори кой бил осъден в Англия, при положение, че водача на листата им в Добрич е издирван с червена бюлетина в Германия......пъллни СЕЛЛЯЦИ!!!

90

Анонимен

преди 2 години

Сценаристите на Славчо години наред правеха долнопробна политическа халтура, която сега пренасят на ниво същинска политика. Затова провалът им е предизвестен. Всеки друг ще е виновен, но не и халтурниците?! Дано наивниците гласували за ИТН да им прещрака нещо в мозъците.Не може да правиш избор между мутренската ГЕРБ и халтурниците на Славчо. Те са двете страни на един и същ медал.

89

Асан

преди 2 години

Асан Василев е краднал... и Спецов е краднал 2 милиона ДДС :))

88

До гастарбайтърите

преди 2 години

Моля ви, не гласувайте за тези, освен ако не сте готови да се върнете, да им търсите сметка за загубеното време и пари по избори. Ако им харесвате музиката, слушайте си я, канете ги на участия и ги позлатявайте, НО не ни ги натрисайте, докато вие сте ТАМ, и връзката ви с България са няколко напивания на Слънчака за седмица и музиката на Ку-Ку бенд. Благодаря ви отсега.

87

Анонимен

преди 2 години

Интересно що от БСП си мълчат.

86

Анонимен

преди 2 години

Върнете си отново Герб. Доведоха ни до такъв успех за 12 години. Обезлюдиха почти цяла България.Няма пътища, няма вода, няма болници, аптеки. На хората им омръзна да живеят в безвремие и си събраха багажа и в София или другите големи градове. Но се оказва, че това не е решение на проблема и сега докато се радват на новите си некачествено построени домове, течащата вода, мръсния въздух и многото развлечения, след време ще разберат, че няма как София да поеме децата им в детски градини и училища.

85

К. Ш.

преди 2 години

Здравейте космонавти! Как сте? Къде са ви министрите, защо всички свестни хора ви отказват? Натискат се само такива като Я. Стоилов, Минеков, Кацаров, за които всички видяхме, че за нищо не стават, изпълняват чужди поръчки и газят закона.

84

Анонимен

преди 2 години

Това направо е цирк, да гледаш тези бездарни сценаристи да редят държавата. Пълно падение на тая държава.