71

Анонимен

преди 2 години

Ако някой не е разбрал още, отиваме на трети избори наесен. Поне такава им е идеята на на "нестатуквеничковчетата".

70

Тролопитеци гербави

преди 2 години

Малиии колко злоба, ама така си е - змията като умира хапе най - лошо. Скъпи ми гробаджии, вие сте пътници и то отдавна. Ако не бяха колосалните манипулации герб щеше да е изчезнал още преди три избора. Направихте и невъзможното да сте все на кокала ама на - българина му прекипя от вас. Няма и една сфера на управлението ви, за което мога да кажа добра дума. Щом и големият брат се отврати от борисов...........

69

Сдухан Гербер

преди 2 години

В неделя ще пеем Шат Шат Шат ....................на Тиквата главата

68

Анонимен

преди 2 години

Всичко е налице...видяхте как вдигнаха тока парното ,и никой Не си мръдна пръста комисията корумпирана от всякъде ,малките пенсии нямат увеличение 5 процента ,отново се подаряват милиони за уж бизнеса ,е кво очаквате от има такъв народ ,не коментираха ни оспориха увеличенията на всичко ,и така честито бръснене ,сега и от тия мошеници ,продължават работата на герба )

67

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

И кои са партиите на протеста, че не се сещам... ИТН ли!!! ... че лидера им не сме го виждали там.... мая манолова я гонеха от протеста, а христо ивановци стояха отстрани като застарели моми... в протеста имаше повече БСП отколкото всички мераклии за облаги от протеста!!!

66

Тони

преди 2 години

На тоя дребния ЧАЛГАР водещия тр да му сложи възглавничка, че не му се виждаше грозната и злобна мутра!!! Усмихни се, бе ЗАПЪРТЪК!!!

65

ша пукнат стомната

преди 2 години

Тошко сценариШчето, а и не само той, е като антиреклама... колкото по често се изявява, толкова повече хората бягат от ИТН и разбират за какво иде реч!!! А иначе колкото и да си въртят гъазъ все некъде требва да го подадът и да се коалират с некой по голем... я с ГЕРП, я с БСП!!!Според ИТН тез били такива, онез били онакива, а те убавец до убавеца. Хора, които нито веднъж не са стъпвали на протеста, сега барабар Петко с мъжете са от партиите на протеста, щото другите протестъри били от партиите на статуквото.И я са да видим на към кой бряг ще клекнат да пристанат... иначе приказка

64

Накъде след изборите

преди 2 години

Гледах интервюто с Тошко Йорданов по БТВ тази сутрин и си правя извода, че турбуленцията няма да завърши с тези избори. Тошко е наздраво уверен, че може да се направи правителство, което да свърши нещо само ако ИТН ДБ и ИМВ имат поне 121 депутати. От БСП не трябва да се очаква подкрепа, а само изнудване. А БСП им предлагаше подкрепа без коалиция и за политики, които те само обещаваха. Ама били партия на статуквото. Ако т.н. партии на протеста съберат 121 депутати добре. А ако не? Пак избори?

63

ОПАААААА

преди 2 години

И шоу с балет не бяха се кандидатирали за Парламента.

62

Пинчера Тошко

преди 2 години

И как да гласуват за вас, бре Тошко, като и представа си нямат какво ще им предложите? То експерт какво означава по-точно? Абсолютно всеки с вишу е експерт в нещо си и има някакъв натрупан трудов стаж в нещо около специалността му. Та експерт по какво ще предложите? Или тепърва ще го търсите?

61

Анонимен

преди 2 години

Постъпете отговорно от сега даже и не се кандидатирайте за изборите

60

Да, бе да!

преди 2 години

Ние знаем как ще постъпим при всеки един възможен вариант. Ще постъпим отговорно, допълни той.Колкото постъпихте отговорно миналия път, нали?!? Вие приказката за "Лъжливото овчарче" да сте я чували?!? Като някакви РЕВЛИВИ ПРИНЦЕСИ СТЕ: "Искам това, искам онова! Искам, искам, искам ..." А нещо да сте дали досега на народа освен НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ И ИЗЛЪГАНО ДОВЕРИЕ?!? Сега седнали да ми плачат за 121 депутата! Тия депутати ревлива принцеске ТРЯБВА ДА СИ ГИ ЗАСЛУЖИТЕ! НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ГИ ПОДАРИ!

59

Край

преди 2 години

Като те родили запъртък и те кръстили Тошко те обрекли да си цял живот нечии клоун.Това не пречи ако ти дадат власт да изтрепеш де що има - справка Наполеон, Сталин и Хитлер.

58

Dinosaurus

преди 2 години

О, да като в 45 НС. Ще ревнете, че нямате 121 депутати и ще се измъкнете от отговорност, щото гадните избиратели не сме гласували както вие сте искали!!! Надявате се да не е за някои от партиите на статуквото, щото Мая, Христо Иванов, Бабикяните и Таня дончева са чисто новички, Черепа е ангелче небесно, а Сл.Тр и сите вие падате от Марс и не сте слугували на никои силни на деня. Мая, Йончева, Сергей Станишев и Първанов не бяха през ден гости в шоуто ви по bTV, нови сте отвсякъде

57

Осман

преди 2 години

Факта че ИТН са в политиката доказва колко глупав е българина

56

Анонимен

преди 2 години

Не очаквайте много от има такъв лъжец ,само си приставете ,как човека с обиците се появява в Брюксел в парламента ,че го приемат като техен човек ,че го помислят за гей

55

Ще има още избори

преди 2 години

Или изборите ще се провалят с гръм и трясък, или представителството ще бъде от порядъка на това в Благоевград. Явно целта беше да се отбие огромната маса хора да не гласуват. Очаквам тотално фиаско-хиляди нарушения,ток ще спира,машини ще блокират,ще се намесват странични при гласуването и какво ли още не.50 гласуващи на минута?Поне три пъти повече време ще е нужно,и как могат да принудят някого да гласува 1минута;камо ли ако някоя партия нареди в дадена секция на 50 души да се бавят умишлено.

54

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНАПРОТИВ ТРИФОНОВ ИЗЛЕЗЕ ПРЕД ПЛОВДИВСКИТЕ СТУДЕНТИ И КАЗА,ЧЕ Е НОВИЯТ МЕСИЯ-ГОСПОД,КОЙТО ЩЕ СПАСИ СВЕТА...НЯМА ДА Е ДЕПУТАТ,НЯМА ДА Е МИНИСТЪР,НЯМА ДА Е ПАТРИАРХ,НЯМА ДА Е ЛИДЕР НА ПАРТИЯ...И КАКВО ОСТАНА СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ МИСЛИ ЗА ВСЕВИШНИЯ.

53

До Анонимен 58

преди 2 години

Какъв шанс точно са имали със 50 депутата и никакъв шанс за мнозинсто? По същата логика мога да те питам защо ГЕРБ не състави правителство, нали спечелиха?! Отговори ми на този въпрос! След като победителите не са създали правителство как искате втората сила да го направи. А сега ИТН ще си покачат резултата с 4-5%, а ГЕРБ ще загубят поне 7-8%. Също така ДБ ще си покачат резултата. ИТН взеха най-правилнито решение като върнаха мандата. Подкрепа от всички партии, означава тежки зависимости...

52

Анонимен

преди 2 години

Беаво на ИТН, но аз все пак ще гласувам за Божков