87

до 82 от славянин

преди 2 години

Ако в действителност са пълни! Пък и има и летни грипове, един такъв, и то не леко изкарах през юли 2008-***!

86

чалгар-имунолог

преди 2 години

Айдеее тоя пак изпълзя от дупката си. Ако почне да мята гюбеци може и да му повярвам :)

85

АнонимеН

преди 2 години

19 ГОДИШНИЯ КИРИЛ ОТ БРЯНС (ГРАД В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ) СЕ ПАРАЛИЗИРА СЛЕД ПОСТАВЕНА МУ ВАКСИНА С ПУТНИК 5. 47 ГОДИШНА ЖЕНА ОТ ГЪРЦИЯ СЕ ПАРАЛИЗИРА СЛЕД ПОСТАВЯНЕ НА ВАКСИНАТА НА АСТРА ЗЕНАКА ПОЛУЧИЛА ТРОМБИ. ПРЕПИСВАМ ОТ ИНТЕРНЕТ А ИНТЕРНЕТ НАДАЛИ ЛЪЖЕ! РЕКЛАМИРАНЕТО НА ВАКСИНИТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ НАКАЗВА ОТ ЗАКОНА!

84

oz

преди 2 години

Щом човек е преболедувал, има антитела!Факт.........100 %!!Защо трябва и преболедувалите да се ваксинират?Могат ли да обяснят противниците на доцента?Всичко се прави за пари.....................да печели фармацевтичната мафия и да се харчат ваксините!!!

83

текезар

преди 2 години

До Анонименпо моето време на ковида му казваха ХРЕМА.------------------ти що реши, че хрема бе каскет смачкан? В ТКЗС-то с аспиринче и чайче ли те лекуваха?

82

Анонимен

преди 2 години

страхотна статия в цялата и светлина на истината, адмирации

81

до 82

преди 2 години

.......Ваксините вече са убили 50 хил американци........що ти да не реши че като имаш ваксина и ставаш Дънкан мак Лауд безсмъртен.

80

до 79 от славянин

преди 2 години

Чалга-вирусологията, чалга-имунологията и чалга-епидемиологията я измислиха твоите явно любими ''специалисти'' от сзо-то и техните *** в бели манти по целия свят, а Мангъров си проповядва истинските вирусология, имунология и епидемиология, отдавна проверени от практиката и времето!

79

Давор

преди 2 години

Хора почвайте да си пиете другите хапчета от бигфарма.То не са глуспости след глупости - хинина лекувал ама го заключили (че биг фарма няма да иска да печели от него).Ще останеме милиард,ама като гледам то ще е само шофьори,бармани и фенове на Слави.Ония *** на запад зорлем си затриват нациите и тайният план на Сорос като си избият собственото население щото там си се вакиснират хората е централата на Майкрософт да е в Полски Тръмбеж, а на Фолксваген в Перник щото само тука ще останат кадри

78

До Менгеле наследств

преди 2 години

Да, светът отново е концлагер............но защо да са виновни само германците??Ами англичани и франсета??Те са много невинни, така ли???

77

до 75

преди 2 години

абсурдно е бол иците в Лисабон и Москва посред лято да са препълнени с грипчето на Мангъра индийското

76

Анонимен

преди 2 години

Ваксините вече са убили 50 хил американци.

75

славянин

преди 2 години

Знаете ли на какво ми приличат призивите на тези които, изкарали тежко грипа в болница или у дома!? Приличат ми на такива, които са преживели катастрофа, осакатили са се от нея и убеждават другите, че превозните средства са страшно опасни и смъртоносни и не трябва да се използват, защото осакатяват и убиват!

74

ИСТИНАТА

преди 2 години

МАНГЪРОВ Е КОМУНИСТ!

73

до славянин

преди 2 години

има си вирусология и имунология но не такава чалга тип на Мангъра. Ако тези дялове в медицината и микробиологията бяха толкова елементарни да се обясняват с еднитв 70% и купчина съчки ,то всички щяхме да вземем дипломи за имунолози и вирусолози. Когато навремето започвах с електрониката имаше по списанията, руски немски бг разни статии със практ схемичка и пишеше, Проста схема на едиквоси. Е никога не тръгваха. Така че опростяването на науката не я прави по достоверна.

72

Анонимен

преди 2 години

Някои медицински светила се опитват да пренаписват имунологията и вирусологията..................за пари................това е ясно като бял ден!!Има и корумпирани професори...............схванахте ли??

71

Анонимен

преди 2 години

някой да е разбрал какво е то инфеция не съм чувал явно кой го изкарва такава дма за пръв път чувам

70

Менгеле наследство

преди 2 години

Хайде да признаят, че това си беше опит и сега белите мишки трябва да ги проследяват какви ще ги развият в бъдеще. Ей за това не се издава паспорт на преболедували без пср, а само на ваксинирани! Умни са нацистите, тоя път не татуират номера на ръката, а го дават като бонус под формата на qr код. А да, щях да забравя значката "Аз се ваксинирах" на ревера, лепенката със същото послание на телефона и надписчето на снимката ви във Фейсбук! Светът отново е концлагер! Пак с немска помощ!

69

Анонимен

преди 2 години

Прав е доцента...............100 %....................единственият, който се опълчи на ковид-измислиците.............абсурдно е хората, които имат цифров ковид- сертификат, да имат привилегии пред другите!

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 Ако Мангъра ти е виновен, тогава какво да кажем за тези, които вместо да пуснат аналгин-хинина да може да се лекува народа, си заключиха склада и оставиха така да си измират хората? А това действа. Познавам хора, които с аналгин-хинин се излекуваха. За какво си го държат заключен в склада и не го дават на хората, освен, за да измpат повече хора, за да ни плашат и ваксинират? А и не сме видяли още някой от политиците ни или от големите връзкари да е умрял от ковид!