22

Анонимен

преди 2 години

До House M.D.На българските служби им е ясно че са сърбежи, толкова много пердах са яли от нас, че почнаха да развиват шизофрения :))

21

Анонимен

преди 2 години

В този смисъл в ЕС България винаги ще бъде бедна защото ролята и е на слугите от задния двор, и българите винаги ще са третирание като хора втора ръка, но вие се утешавайте, че е по добре бедни и мачканаи в ЕС.

20

Време е за истината

преди 2 години

Това е голата истина, Пендаровски(паричков), сърбите заграбиха териториите на Македония,измъчваха,убиваха,тероризираха хора, само защото хората от Македония се чувстваха българи и въпреки всичко не успяха да ви направят прави сърби,но забраниха думата "българи(н)" затова решиха да ви правят "македонци" след 1944 година, въпреки,че "Македония" е само географско понятие, може да ви затрупаме с купища документи от архивите в полза на истината,че сте нация след 1944 година

19

Загрижен

преди 2 години

До 5.'...Българите ги взеха за слуги в ЕС. И македонците ли искат? Защо са тези безсмислени спорове, не виждат ли македонците каква мизерия е в България в ЕС и НАТО?...'Взели са ви необразованите и арогантни диваци - за всички останали сме партньори, наравно приети с високи мениджърски позиции, с европейски възнаграждения и бонуси. В България международните комппании намират това което им липсва и ако излезете от дупките си ще видите, че над 70% живеят много добре! Останалите малцинство СОРИ!

18

Пидал

преди 2 години

Лоши европейци, а имахме такъв стандарт преди 2004г. От 2004 досега доходите ни и БВП ни са спаднали с 8000%. Хората се принудиха да си крият парите и златото в чекмеджета, за да не им ги вземат лошите европейци.

17

House M.D.

преди 2 години

Неслучайно фамилията му е Пендеровски.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонименв този смисъл...по-добре бедни извън ес,отколкото бедни в ес!

15

Анонимен

преди 2 години

Провинция Македония да не се ежи много,щото само ще удължи времето за мечтания "рай".

14

Барселона

преди 2 години

Вие после ли затъпяхте,или сте си такива по рождение.Каквото и правителство да дойде,позицията на България няма да се промени...

13

Анонимен

преди 2 години

До КАПИТАЛИСТкомунистка не комунистка,германия открива заводи в македония а не в българия.

12

Анонимен

преди 2 години

СТЕВО дава акъл на ЗОРАН, те сърбите много ни дават акъл, избиха си малцинствата, не че те нема да продължават да се множат :)) Ние проявяваме разбиране, те не :)

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонименточно това и аз искам да кажа,че на македонците им е достатъчно само да пресекат границата на гюешево,за да видят мизерията и разрухата в българия и си дават сметка какво им е донесло 14 години членството-тотална мизерия не само в селата,но и в градовете...а някои квартали на софия македонците определят като пхенян,северна корея!

10

Анонимен

преди 2 години

Англосаксите столетия наред са крали и плячкосвали богатствата на Индия, Африка, избиха 100 милиона местно население в Америка за да им вземат земите, и днес живеят богато, а българите още си мислят, че са ги поканили не за слуги от задния двор да слугуват, ами да ги сложат и тях на трапезата наравно с богатите да споделят богатството добито с грабежи и убийства и българите да заживеят като колониалисти. И македонците изглежда са по-глyпави и от българите щом и те се бутат в ЕС и НАТО.

9

Загрижен

преди 2 години

Живи и здрави, ще се сетите, но ще са минали години! И при нас има платени мушмуроци искащи да излезем от ес и нато, но при РСМ са много...Имам усещането че с албанците ще се разберем накрая кой кум и кой сват, а те скоро ще имат парламентарно мнозинство! На тях не им пука кой какъв - искат да се развиват.

8

КАПИТАЛИСТ

преди 2 години

МАКЕДОНИЯ Е КОМУНИСТКА!

7

Анонимен

преди 2 години

Понеже много ви знае гагата,ще видите Европа през крив макарон.

6

Анонимен

преди 2 години

Никой не инвестира нито в Македония, нито в България, нито в Сърбия. Това което им трябва е евтина работна ръка да си изнасят производството, а за тази цел страната трябва да е бедна.

5

Анонимен

преди 2 години

Българите ги взеха за слуги в ЕС. И македонците ли искат? Защо са тези безсмислени спорове, не виждат ли македонците каква мизерия е в България в ЕС и НАТО?

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонименмного важно...с вето и без вето,германия инвестира в македония и сърбия а държи българия мизерстваща и на ръба на оцеляването.

3

OMG_Lucker

преди 2 години

Прекаляваш с приказките Пендаровски. Мери ги, щото не играеш в театъра и няма да получиш аплодисменти от публиката за "великата" си реч, а ще натрупаш негативи.