38

VB

преди 3 години

Лятото идва - бъдете смели !

37

еФтиНа пропаганда

преди 3 години

Пошла манипулация на ГерП....пътници са и го знаят... Нямат срам просто безочливата шайка на БоКо.....колко мандата вредиха на обикновения българин...печелиха избори с машинации и слагаха хора в държавната администрация да си осигуряват гласове !!!! Не оставка....ами съд и затвор за тях по бързата процедура !!!! Толкова много хора познавам ...как един не ги защити....как един не гласува за тях....ама иначе печелят...!!! Печелят на бай Ставри ластика .

36

до 39

преди 3 години

за разлика от теб знам да

35

Анонимен

преди 3 години

Абе чалгари, коя е най-хубавата чалгичка на чичо славчо бе?

34

РРР

преди 3 години

Не се подлъгвайте Гербери! Нарочно ви агитират да гласувате за ГЕРБ за да бетонират служебното правителство на радев, защото знаят, че не можем да съставим правителство. Този път е най-добре да пропуснем, а наесен с песен.

33

Анонимен

преди 3 години

До 37Що? Ти знаеш ли за кого си?

32

до 31

преди 3 години

стига, стига разбрахме, че си гербаджия!!иначе не знаеш за кой си, но знаеш против кой си хахахахахахаха.. гербаджийски циркове

31

Анонимен

преди 3 години

От гласувалите за ИТН млади висшисти и по-интелигентните деца просто няма да излязат да гласуват. 50-60 годишните, които по правило не гласуваме, ще подкрепим ГЕРБ, защото искаме стабилност.Радев ще отшуми в канала на историята като изпусната вода от тоалетно казанче.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Евтина реклама на ДБ а?С под 7% за ДБ, какво значение има спондж боп?

29

Българин

преди 3 години

Излизайте на 11 юли и да спрем чумата ИТН. Никога през живота си не съм гласувал за ГЕРБ, участвах активно в протестите срещу Борисов през феврурари 2013 год., но сега ни кроят още по-големи гадости умнокрасивите. Славчо, заради теб ще гласувам за бившия ти ортак.

28

Анонимен

преди 3 години

Гласувам за ГЕРБ. Не мога да гласувам за прос----титутки и мутреси.

27

България над всичко

преди 3 години

, шеф на разузнаването толкова много опит има в работата си, че днес на наша територия чуждите разузнавания буквално се прескачат (то само руско да беше..) напълно необезпокоявани.. но иначе той от 25 години бил в системата-е, каква работа си вършил,като разузнавания та на всичките ни съседи у нас си правят каквото си искат.. малко му е уволнението на тоя.. за съд е

26

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да симпатизирам на ГЕРБ, няма никакъв смисъл да гласувам за тях, защото не могат да съставят сами правителство и все едно съм гласувал за Радев. По-добре, който и да е, но да не е служебното правителство. За чалгаря, комунистите и мюслитата няма как да гласувам, значи остават ДБ, че поне Христо е бивш министър и вице на Бойко и дано е прихванал нещо от управлението му.

25

Анонимен

преди 3 години

От негласувалите на предишните избори работещи хора много ще ви изннадаме на тема ГЕРБ. Няма човек със сериозно занятие, който да подкрепи скудо-умна формация като ИТН.

24

Анонимен

преди 3 години

простоватият радеф ще съсипе България

23

Анонимен

преди 3 години

като гледам кои са в листите на герб за депутати ,с гласовете на дпс ще първи. Гениални са да печелят избори !!!Това не е полезно за хората, но много печелившо за тях.Цветанов като че ли нарочно регистрира нова партия, но той продължава да е едноличният собственик на герб.

22

Данко Харсъзина

преди 3 години

Вчера Червен Колю даде предимство на чалгарите от ИТН и заяви, че Фигуранта, сестра Галева и бай Чалгар имат най-висок рейтинг в републиката. Днес Андрей и Кънчо връщат интригата и изравняват резултата. Данко Харсъзина ще ви каже, че на 11 юли ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила и ще събере най-голямо доверие. Запомнете го това! "Харсъз Интернешънъл" никога не е правила грешни прогнози и не е манипулирала в полза на платежоспособна политическа сила!

21

Омерзен

преди 3 години

До Капиталист .До фалшивият Капиталист , разбирайте /Потомствен КОМУНИСТ!/*** И *** !

20

България над всичко

преди 3 години

ГЕРБ пропада главоломно, благодарение на простоватият Бойко Борисов, който сам руши партията си с неадекватния Даниел Митов.. с такъв смехотворен кандидат за премиер на ГЕРБ не им трябват противници.. те сами ще се бият хахахахахахаха

19

До ИТН ?

преди 3 години

Но няма и КРАДЦИ!!!