79

Анонимен

преди 3 години

Какво твърдо ядро на ГЕРБ?! Не може в България 20% да са мутри.

78

Време за промяна

преди 3 години

До изборите има време. А и по-важно е кой ще направи правителство. Със сигурност няма да е ГЕРБ. Мина им времето.

77

Анонимен

преди 3 години

56% одобряват машинния вод ама не знаят за какво става дума

76

квот такова

преди 3 години

Доживяхме чалгарят Слави Трифонов, мутренски певец от 90-те и гост на партитата на Мултигруп, ръсещ цинизми и простотии 20 години по телевизията, автор на вечни чалга хитове като Ръгай чушки в боба, Ше ти скъсам *** и Тайсън кючек, да ни управлява. Прав е Бате ви Бойко, такъв ни е материала.

75

Анонимен

преди 3 години

Как втори, сега шута от Учиндол пак ще каже, че не може да управлява, защото няма мнозинство. -=====- А като първи, банкянския шут ще пожелае ли да управлява?

74

герп-рома

преди 3 години

Гласуваш за лойко толстолоба, получаваш ромове ФАКТ.

73

ИТН

преди 3 години

Аз като избирател съм много доволен от ИТН. Изобщо не съм разочарован от тях. И ще посъветвам ГЕРБ-алюгите да не се месят в делата на други партии. Да си гледат тяхното разпадащо се ОПГ

72

Рошко Африкански

преди 3 години

Как втори, сега шута от Учиндол пак ще каже, че не може да управлява, защото няма мнозинство. Да приемат закон, че докато на болният клоун не се гласува пълно мнозинство ще се провеждат избори след избори! Ще каже ли защо промени прага, с което ДПС ще има поне 5-6 депутата отгоре? Нали не иска да управлява със статуквото. На гласуващите за него, особено от чужбина, разпускащите на маанетата на куку бенд да им се отнеме гражданството. Явно пак ще станем за ташшак пред света. То свикнахме!

71

ОФ-ето

преди 3 години

ПРОТЕСТЪРСКИТЕ партийки имаха на 04.04 41 мандата в парламента, сега едва ли ще са повече, остава да се разчита, че протоколите ще бъдат правилно заложени в машините и Слави Трифонов ще получи от чужбина поне 400 хиляди гласа и ще трябва да връща мандата, фигурантът оставя служебното правителство, което така ще ни балансира живота, че на Коледа един хляб и две кисели млека ще струват колкото бутилка водка

70

АнонимеН

преди 3 години

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ ПРОВЕДАТ ИЗБОРИТЕ НА 11 ЮЛИ, ТА ДА ВИДИМ С КОЛКО ГЕРБ Е ФАЛШИФИЦИРАЛ ВОТА ПРЕЗ АПРИЛ ТАЗИ ГОДИНА! ТАКОВА НАДПИСВАНЕ Е ИМАЛО НА ПРОТОКОЛИТЕ, ЧЕ И СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ ПЛАТЕНИ ОТ ГЕРБ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ИЗЛЪЖАТ, ЧЕ ГЕРБ Е ИЗГУБИЛ 100-ЦИ ХИЛЯДИ ГЛАСОВЕ!

69

Анонимен

преди 3 години

партията на Мая

68

Шустакович

преди 3 години

Избирателите на ГЕРБ от Факултета и Столипиново слушат основно Шустакович, а ако са на сватба си позволяват малко джаз, но тихо и възпитано.

67

Сашо

преди 3 години

Българина е мазохист той безпроблемно може да се гаври с живота си.Учиндолскате мутри много хубаво ще се изгарят особено зимата-ток ,парно -шах , мат и чалга.Пей живот!

66

Анонимен

преди 3 години

партията на мутрите трябва да се прегледа

65

Анонимен

преди 3 години

Това с машините е голяма далавера.Сега четох, че нямало да има никакви обществени поръчки и прозрачност .Поръчват на определената от тях фирма 2 хиляди машини .. МашалааааПо 5 хиляди лева за една кутия с дисплей с процесор на правец с изискване да не може да се свързва с интернетАми хубав лаптоп с много по добри показатели струва 1000 лева .Въобще не се краде

64

Анонимен

преди 3 години

на СЛИВчу ще му се спече положението, защото ако пак върне мандата хорат просто ще спрат да гласуват за ИТН--------- и като спрат да гласуват за ИТН, ще почнат да гласуват за ТЕРБ ли?

63

Чалгар от ИТН

преди 3 години

Чалгарите са в ромските махали, а те гласуват за ГЕРБ/ДПС

62

Анонимен

преди 3 години

Нямало вече протести по улицитиле:.Ами как да има,като Радев ги организира.Вного заблудени хора има.

61

Анонимен

преди 3 години

Е те полицейските шефове ги смениха, жив ром няма вече да гласува за герп, а предвид че това е основния йм електорат са заминали в трета глуха. Некоя заблудена калинка може да пусне за тех, ама ако се оправи с машината на гласуване, че нивото на интелект йм е отрицателно.

60

Анонимен

преди 3 години

САЩ се намесиха в полирическия живот на България и подкрепиха Борисов и Гешев. САЩ направиха грешка и навредиха на България.