38

Дж.Роб.Бидон

преди 3 години

Русия исползвала робски труд на ЗАТВОРНИЦИТЕ... За разлика отГермания,Англия,Италия,Испания, исползва робски труд на "СВОБОДНИ" хората от Румъния,България,Полша,Латвия, Литва : болногледачи ке нефочистачи ягодаберачи мениджири от кланицата (ХА ХА)

37

Анонимен

преди 3 години

Живков беше държавник като Симеон Велики,а Костов и СДС бяха мафия.Те и сега са си.А при Путин и Русия нищо ново.Още от Петър Велики си е така и така ще бъде.

36

РЕПТИЛ

преди 3 години

Тук се пише много малко, че големите компании в САЩ имат договори с частните затвори. Именно заради това съдиите в САЩ вкарват чернокожите много, ама много лесно в затвора. Точно трудът на затворниците в САЩ се ползва здраво от много големи щатски компании.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13"Северозападна България е обезлюдена." Тошо е от тоя край, и целенасочено развиваше ялова "индустрия" (на дотации, със средства от бюджета) във Враца, Ловеч, Михайловград и Видин, затова и местните ги е налегнала люта носталгия по соц-а. През 60-те години Тошо се разбра с Чаушеску да поеме част от неговите индийци и ги засели в Разградско и в Северозапада, а покрай индиец, без поминък и НЕИЗМЕННО гласуване за БКП живот НЯМА.Какво могат да искат тия от Северозапада?

34

Анонимен

преди 3 години

До ООН ....и САЩ, с 2 500 000 в затворите ..

33

Анонимен

преди 3 години

Целите САЩ са построени от бели затворници и черни роби.

32

Истина

преди 3 години

това не е робство, тези които са нарушили закона трябва да си плащат за това и не трябва целия народ да ги храни, затова задължително трябва да работят докато са в затвора! Дано и в България скоро да го приемат това!

31

Анонимен

преди 3 години

САЩ беше затворническа колония на Британия. САЩ, Австралия са ГУЛАГ-ът на Запада. Сибирът на Запада.

30

Анонимен

преди 3 години

Русия разполага с хиляди само с едно име. Отглеждани в специални домове. Родени без брак и на грижата на Държавата. След като пораснат институцията ги предлага за работа в райони от затворен тип. Нямат документи , не са и затворници. Там работят докато са живи.

29

Анонимен

преди 3 години

Нали се извинихте на Руанда за геноцида? През 1994 година Франция пак направила геноцид, а Светът не научил, гледайки световното по футбол САЩ'94..................Робски труд има в Британия, Германия, САЩ. Китай, Виетнам, Корея са колонии на Запада, Япония.

28

Анонимен

преди 3 години

Не мога повече!Пуснете филма за Батман. Там поне има актьорска игра.

27

Анонимен

преди 3 години

Тука ми говорят колко ниски били шансовете да излезеш жив от ГУЛАГ. Ми едно време бях хванал, бях чел - около 20% смъртност годишно им е пика, като повечето години в едва 5%, а след 1960-те е рядко надминава 1-2%. Де факто за да пукнеш в ГУЛАГ след 1953-та трябва много да лазиш по нервите на надзирателите. Нещо като Нахални да си - тогава вече е кофти за тебе.

26

Анонимен

преди 3 години

Обещават на затворниците работа по специалността и достойно заплащане. Преди няколко дни ФСИН публикува данни за затворническите заплати - най-високите стигат до 224 000 рубли. За какъв робски труд се говори в тази злобна, завистлива статия?

25

Как живеят

преди 3 години

Как живее средното руско младо семейство: "i_am_puma" , "I_am_cheetah" имат два канала в ютюб.

24

ООН

преди 3 години

Затворник има права. При Роб понятието е , че няма лични документи няма фамилно и второ име няма собственост няма собствени средства за пройзводство.Офицялно РФ разполага около 450 000 - 500 000Роби.Китай държи 1 место с 1 250 000Индия на второ с около 1 000 000Бразилия на трето около 800 000

23

Анонимен

преди 3 години

Над 2600 българки са направили аборт по време на извънредното положение.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - .... Нямат обратен ефект. За 30 години демокрация и западно партньорство народа в България така го опростачиха, че вече хората не мислят, приемат всичко за чиста монета, особено ако има нещо скандално, врагове като Русия, ако насажда страх и на всичко което идва от запад вярват.

21

Copocoид

преди 3 години

Един от тези роби бе чернокожият строител Джордж Флойд. След като избяга от робството си в демократичните САЩ, лично Путин изпрати Баширов и Петров да го убият. Баширов се преоблече като американски полицай и лично уби Флойд, а Петров предната вечер пъхна фалшива 20 Доларова банкнота в джоба на Флойд.

20

Анонимен

преди 3 години

Затворниците в Русия полагали труд!!! Ах, какъв ужас!!! Значи, според вас, освен, че са извършили престъпление срещу държавата, тя трябва да ги храни безплатно? Освен това, трудът им се заплаща. И затворът, доколкото знам, не е курорт. Не твърдяхте ли точно вие, че турско робство не е имало? И изведнъж - робски труд в Русия. Егати миризливия материал!

19

До 10

преди 3 години

Ми беги там да раждаж.