37

извод

преди 3 години

Най ми хареса проф. Герджиков,който казва, че имаме нужда от една година без парламент и да си починем от депутатите. Тогава и бюджета няма да има нужда от актуализамия.

36

Анонимен

преди 3 години

Стефан Янев има хубави очи.

35

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно е прав. Фигуранта се е договорил с протестюгите и чалгарюгите да променят ик според техните нужди. И ако те спечелят, ще обявят че изборите са "честни", но ако загубят, ще ревнат че изборите са манипулирани.

34

Абе, я къш

преди 3 години

Митов пита президента?!!!!??? Представете си какъв абсурд е това! Абсурд на абсурда! Митов, не си в позиция да питаш президента, в качеството си на какъв точно си позволяваш????????? Такива своеволия, такава липса на чувство за мярка и такт, такова нахалство! Отвратително! Давай, не спирай, питай.... Съвсем ще се сринете

33

Анонимен

преди 3 години

Що че правим?

32

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Тоя като министър на външните работи се разпори от кражби, а какво ли ще се случи ако го изберат за премиер - по кражби ще задмине и Бойко Борисов. Всъщност те затова го спасиха от затвора - за да говори глупости... С всяко изказване намалява броя на гласуващите за ГЕРБ.

31

Мутри ВЪН

преди 3 години

Къдравата Сю е сменил досега 50 партии и отвсякъде е бил изгонен поради НЕКАДЪРНОСТ!!! А НЕКАДЪРНОСТТА му е ценно качество само за Шайката ГРОБ-СДС-Любен-Дилов-син-***-мутри-калинки!!!

30

Анонимен

преди 3 години

След като не се противопоставя на депутатските своеволия от последния месец, значи ги подкрепя. Да не говорим как през нощите обнародва набързо нагласени поправки, на които по закон трябва да е коректив. То за това е разделение на властите, ако всичките три власти действат по един начин без взаимно да се коригират нещо не е наред.

29

Анонимен

преди 3 години

Митов ще е кандидатурата на ГЕРБ за президент, Сачката за вице! Иначе казано - кауза пердута!

28

ПЧЕЛЪ МАЙКА

преди 3 години

Ай махнете го тоя вече, не е никакъв.

27

Е, па...

преди 3 години

Няма такава наглост! Кой е този Митов, че и Сачева коя точно беше, та да говорят така за президента на България????? Недопустим език! Отвратително поведение! Ниска култура и липса на възпитание!

26

СЕЛЯК

преди 3 години

До АнонименНе говори глупости,българите които бяха лишени от глас няма да гласуват за БСП.

25

БЪЛГАРИТЕ СА ТРАКИ

преди 3 години

А дано валне днес, че ми писна с това хубаво време.

24

Анонимен

преди 3 години

И за какъв *** отговаря на Радев? Кандидат президент ли е? Или гол ***, взел се за нещо???

23

Анонимен

преди 3 години

Беше ясно, че някоя от мажоретките на Боко ще бъде активирана веднага след интервюто на Радев, за да избълва поредните лъжи.. Въпросът беше само коя? Е, изпратиха тоя безличен екземпляр, член на почти всички партии след 89-та..

22

Анонимен

преди 3 години

Радев мачкай на ред

21

Анонимен

преди 3 години

Ами не е взел отношение по навални, щото това е една политическа боза и не е работа на държава от нашия калибър да взема страна в измислени инсунации между гиганти. Това показва, че е роден за политик, а не послушен пудел времянка, ръководен от чужди посолства. А той не папагалства нито от американското нито от руското посолство позициите.Взе единствената разумна за България - пас, не е наша работа.Бойко го е яд щото е една масттия послушна и завижда на мъжете.

20

ПроСоТо

преди 3 години

абе тия грободържанки до една изперкаха бе!!откачиха от ФАКТА,че отидоха на бнището.Аз не се учудвам от ..обиждащите цялата нация техни ГЪРЧОВЕ,само се питам:-Ама тия НАИСТИНА ли са толкова БЕЗМОЗЪЧНИ да си вярват,че злобните им простотии минават по някакъв начин сред хората?!Гробарите могат да нижат съчиненията си САМО пред някой,"ПАДНАЛ ОТ Марс"!!!!..ВСЕКИ,който е живял в Бг през последните поне 12 години Е НАЯСНО що за..и зме ти са гробарите,БОКОВИ КЛОНИНГИ..

19

Анонимен

преди 3 години

Митов, Митов да имаше половината от мозъка на Радев, може би щеше да разбереш, ама така няма кой да ти помогне, трябва и акъл.

18

Анонимен

преди 3 години

Смразяващо е това до което са се докарали ГЕРБ.В последните дни на предна линия са само тотал ренегати - Митов, Сачева, Биков, Г. Марков и някогашни седесари, десебари, куневисти и други чекисти нагаждачи. Ако с тия ГЕРБ ще вървят към новите избори е ясно отсега, че ще ги загубят и никой повече няма да ги погледне до окончателното разпадане на партията на сикаджийскатат мутра. Вървят усилено към ритуално самоубийство, което е подобаващо за тази секта.