319

Анонимен

преди 3 години

Слушах цялото интервю на Д. Янкулова с президента.Преди повече от 4 години гласувах за Радев с известни съмнения, но сега тях вече ги няма. Яснота, визия и изказ нямащи нищо общо с объркаността, ограничеността и просташката лексика на сикаджийската мутра от Банкя, докторът на неуките!

318

Анонимен

преди 3 години

Дневен ред на служебното правителство:1.Смяна на мвр шефовете за да може и бсп да купува гласове. - изпълнено2. Оневиняване на Божков.3. Оневиняване на Бобокови.4. Оневиняване на Банев.5. Нова обществена поръчка за нови джипки.

317

Гост

преди 3 години

Щом Хубавото Наде се появи и то на хоризонта след ром. пример Костов, можеш да доведеш и Дружинната за да приватизирате прозрачно цялата страна. Те изключително Прозрачно изгониха 2 милиона българи и унищожиха цялата икономика на страната. Ти сега довърши останалото. ПРЕМенил се Илия, погледнал се - па у тия.

316

Хехе

преди 3 години

За кой "Економист" пишеш? Да не е този на Прокопиев? Също като сегашната пародия "Дойче Веле", където драскачите са нашенци. Много ни е 112-ото място!

315

АВТОГОЛ... ГОЛЯМ.

преди 3 години

РУМЕН РАДЕВ.... ГУЗЕН, НЕГОНЕН БЯГА.....ЕФРЕЙТОР БОЖКОВ... ЮРКА... ГЕНЕРАЛА РАДЕВ.... ......... ХА ХА ХА.....

314

Анонимен

преди 3 години

А що не си пуснете статията на The Economist дето сравнява управлението на Борисов с мутренски сериал!

313

Сан Чопанса

преди 3 години

Пресичали се, но не били ценности, а интереси и не на олигархията, а на руското правителство.

312

ние четем Економист

преди 3 години

Те не го сравняват. Те уведомяват инвеститорите какви сцени се разиграват по българската телевизия но не вземат страна.

311

Анонимен

преди 3 години

359 Не знаех, че летците четат толкова много, кога летят?Аха, опорните точки на Решетников са кратки и ясни, не е нужно много време, да се прочетат.

310

Анонимен

преди 3 години

Какви ценности може да има един фигyрaнт пиoнка ми е интересно.

309

Ани

преди 3 години

Виждам един нещастен объркан човечец.Гледа като дете което е счупило новата играчка и сега не знае как да обясни.Четри години пропилени в нищоправене, и накрая счупи играчката...

308

Анонимен

преди 3 години

Стефан Янев има хубави очи.

307

Анонимен

преди 3 години

321 От тези червени оркище избягат още повече млади навън.Миграцията е световен проблем. Живеем в пандемия и световна икономическа криза. ГЕРБ не фалира държавата, тези тук, начело с юмрука, ще я фалират. Червените го направиха вече два пъти, в прехода.

306

Анонимен

преди 3 години

Почна се предизборната кампания, тогава защо гласува по нощите новия изборен закон и кой прибира печалбата от закупуването на хиляди машини?

305

Состин

преди 3 години

Не бе не се пресичат, що да се пресичат. Само едни пари от Божков явно си взел да участваш в тоя преврат като главатар, че нещо тия 18 обвинения не са му добре. То за това ти пречи и главният прокурор. Хубаво си го казал, ме се пресичат, що да се буташ у шамарите като можеш да им служиш.

304

Анонимен

преди 3 години

А що не пуснете репортажа на The Economist дето сравнява управлението на Борисов с гангстерски сериал!

303

Анонимен

преди 3 години

Правилно, че ценностите не се пресичат. Те си вървят успоредно и не си пречат.

302

Анонимен

преди 3 години

Повечето от платените драскачи тук не могат и грам да се сравнят с този начетен, морален и интелигентен президент!

301

да си признаем

преди 3 години

Вината на Иван Костов е че не вкара в затвора Жан ВиденовВината на Цацаров е че не вкара Мая в затвора за инсинуацията в предизборния ден.Вината на Борисов е ме не вкара в затвора тези които разнасяха ковчези и бесилки.Вината на тсички е че допуснаха 30 години Слави да облъчва младите със социалистически декаденс.Вината на Българите ще е ако не поставят на място този предател

300

Анонимен

преди 3 години

Предполага се че някои олигарси са развързали кесиите си и са обещали по няколко милиона на тези политици които направят така, че техните интереси да не са засегнати от новата власт. Първи в това отношение са хора от ДБ, Мутрите на Мая, хората около президенството и други за сега неизвестни. Настояването за разформироването на специализирания съд цели точно това. Поживьом увидем казват братушките.