264

до 310

преди 3 години

Най-пропадналия художник е по-добре от някой крадлив гербер

263

Анонимен

преди 3 години

Честито на новото правителство,макар и служебно,да са живи и здрави и да осъдят престъпниците,ощетили и смазали българското население през последните 10 години!

262

Анонимен

преди 3 години

Пропаднал художник, пробутвал "творбите си" с протекции, търкалял се с бира в ръка в палатките пред парламента, става културен министър. Смях.

261

Анонимен

преди 3 години

КАБИНЕТА Е ПЪЛЕН С АГЕНТИ НА ДСМОЖЕ ДА ПРОВЕРИТЕ

260

реалист

преди 3 години

За първи път партия с 15% изборна подкрепа направи правителство

259

Анонимен

преди 3 години

Браво на Радев! Наистина стойностен кабинет - а не пълен с некомпетентни послушковци

258

В. Божков

преди 3 години

Протестите от миналото лято най-после постигнаха успех.България има служебен кабинет назначен от Президента Радев. Точно както искаха протестиращите.Не са били напразни барикадите на Орлов мост!! Малко бавно, но нещата се случват.

257

Анонимен

преди 3 години

Добре си изброил бандитите,натикани от Гешев в кауша.Само си забравил,че и Митю Очите отваря шампанското в килията.

256

Анонимен

преди 3 години

Този път Радев им го вкара с 200 на герберастите...още нищо не са видели...Боко вече е оцапал гащите...

255

Анонимен

преди 3 години

Щом Минеков е на културата смятайте каква наглост има Радев да постави начело на културата един некултурен, нагъл и арогантен човек. На всичко отгоре за капак той се скара с отровното трио понеже не можаха да си разделят парите-онези 100 000 където дарителите бяха пратили. Изведнъж парите на протеста изчезнаха и се изпокараха. Минеков,една вечер отиде при жандармерията и започна да им чете конско.Казваше им предайте се-елате на наша страна. И те не го арестуваха.В БЪЛГАРИЯ НИЩО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ

254

Анонимен

преди 3 години

Сложил е военен за министър-председател, защото военните са свикнали да изпълняват заповеди без да се обясняват. В случая Радев ще нарежда, Янев ще изпълнява.

253

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам, как в редовното правителство министрите са някакви с тотално различни професии от заеманата длъжност, а в служебното хората имат биография отговаряща на длъжността.

252

По-добре Грипен

преди 3 години

Отколкото Ф-16 слушайте батко си. Нови самолети да, но и ЕС да. Що ме занимавате с глупости! Аз тридесет години съм се нагледал на шокови лечения колко искаш. Тоя министър на образованието е интелигентен човек, прекалено интелигентен, мое да чакате от прекалено интелигентен човек пето НВО, обаче е и компромисен човек. Не ме занимай с глупости че ми трябва време от последните гадории да се освестя.И ми оправете джубокса, че 14 години трошите

251

мдаа

преди 3 години

Лудия шапкар със зелените чорапи не казва извършена ли е проверка за принадлежност към бившата държавна сигурност -филиал на КГБ .Ще чакаме ли като овце да ни управляват неразкрити още руски агенти в президентството . или е време пза тоягите !

250

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 280 каква диктатура ?имаш ли идея , какво представлява диктатурата ?

249

обърках се

преди 3 години

Служебен кабинет или военен преврат?

248

фианфисн

преди 3 години

ГАЛАБ

247

Истината

преди 3 години

България похарчи 100 милиона ,за едно гласуване.Кагебейските патерици Слави,БСП,Мая,Демократична България и ДПС гласуваха 400 хиляди турци да подкрепят бате Шиши.

246

Анонимен

преди 3 години

Ох най-после! Братя Галеви, Цветан Василев и Черепа вече могат спокойно да се приберат. А Минювците, Вълчовците, Баневите, Ветковците, Бенчовците могат да дишат свободно! Стига са търкали наровете в панделата!

245

анонимен

преди 3 години

Абе тия *** немогат да четат,а пък пишат коментарий!