144

Анонимен

преди 3 години

До Оле БожеКой е виновен за огладнелия и беден народ?Вие госпожо,не викайте Боже-няма да дойде при такова лицемерие.,но онзи с копитата и опашката препуска към вас-приготвил е казана.Това,колето се причини на българският народ последните 10години,няма аналог в управлението.

143

Скоро

преди 3 години

Мутрата Борисов го е страх да отиде в НС, зада него арестуват.

142

Анонимен

преди 3 години

Новото мнозинство от 5 партии е токсично. Не се издържа да ги гледаш и слушаш. Това ли беше промяната. Добре, че не гласувах.

141

Анонимен

преди 3 години

Тези слависти, костовисти и мая са толкова жалки човечета, че ако има предсрочни избори ще гласувам за бойко, въпреки че не гласувам от 15 години.Не говорят нищо за икономиката, за държавата, за доходите на хората, а само озлобени искат герб да смачкат.Така държава със злоба и реваншизъм не се гради.Искат дпс да стане първа политическа сила, като пуснат всеки в турция да гласува.Искат предсрочни избори, само за да вземат някой процент повече - изобщо не ги интересува за държавата.

140

Анонимен

преди 3 години

Що не вземеш да доведеш Галеви, а мълчиш като попарена мутро.

139

Мая

преди 3 години

Го желае. Ще му посегне...

138

Анонимен

преди 3 години

По времето на Борисов всеки си говореше каквото иска. Сега ще има само правилно говорене, иначе рязане на крайници. Ще направят и комисия за следене на коментарите във Фейсбук, начело с Капон.

137

Анонимен

преди 3 години

Редно е младите да видят как беше управлението по времето на БКП. Психичен терор, арести и затвори на инакомислещите. Новото ОФ ще им даде тази представа.

136

Анонимен

преди 3 години

Tова ,което иска Манолова е правилно,но тза прости ,завистливи ***,миришещи на запръжка и вкиснало,дрехите и прическите на депутатките са и трън в очите.

135

Шефа

преди 3 години

Борисов отдавна показва че не е адекватен , не схваща нещата не разбира например че Народното Събрание е висшия орган в България - всички институции са една стъпало по-ниско макар по призумция някои да са равнопоставени!Вика те НС - козируваш и тръгваш веднага , няма отпуск , няма домашна работа и т.н.Такъв човек , толкова неграмотен и безотговорен не може да заема върховен държавен пост!

134

Оле Боже

преди 3 години

Тези не са наред. Станаха за смях.Нали искаха час по-скоро да се отърват от Борисов. Ами той изчезна от погледа им. Какво повече искат. Почнаха с комисии за ревизия на предишното управление. То хубаво, ама още не е ясно до кога ще сте там или искате са си вземете пари и от комисиите? НАРОДЪТ Е ОГЛАДНЯЛ И БОЛЕН. Ако още кудкудякате и се мотаете, тесен ще ви се види света. И оня от Дубяй няма да ви иска!

133

Ставри

преди 3 години

Телевизията На Чалгаря вече е в парламента. Но ще се наложи зрителите да си плащат, както на телевизията му.

132

Анонимен

преди 3 години

а да ви изхвърлим вас принудително , *** долни

131

Георги Софкин

преди 3 години

ГЕРБ Е ПРОЕКТ НА ДС + ФСБ/КГБ (ГРУ) + И НА 3 ГЕРМАНСКИ ФОНДАЦИЙКИ..ТИКВЕНАТА ПАРТИЯ НЯМА НИКАКВА ИДЕОЛОГИЯ И ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕЛ И КАПАЦИТЕТ .ЗАТОВА----УДРЯМЕ ЗДРАВО ТЕХНИЯ ГЛАВАТАР И БОСС = ТИКВАТА , И ГЕРП СЕ РАЗПАДА ВЕДНАГА НА ДРУГИЯ ДЕН...СЪЩО КАТО КПСС !

130

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам най-напред ББ да разкаже историята си с Мая, за да станат ясни мотивите за тези "привиквания".

129

кофти , МНОО КОФТИ

преди 3 години

И с 200 пак не може да избяга !

128

Анонимен

преди 3 години

ИТН и ИМВ искат НСО да се обади на ЦКС за ББ и ЦЦ да ритат в ЦСКА за НСА и НБУ при АПК на НС!!!

127

брей ,бре !?

преди 3 години

До АсенГЕРБ-ерите викаха 13г. , е стига вече нека и други да повикат !

126

Лафът на Бойко

преди 3 години

Ше ме фанете за шлиферЪ !

125

Асен

преди 3 години

Ама разкарайте ги тия викачи от Парламента, кой ги вкара там.