38

Анонимен

преди 3 години

1 данни - Герб 27,6, БСП 20, Слави 13,3, ДПС -11, Христо Иванов 8,1 Мая - 5, ВМРО 4,32 данни Герб 25 БСП 17, Слави 13 ДПС 11 Христо иванов 9, Мая 4,7, ВМРО 4,5

37

Въпрос

преди 3 години

Славуца ме интересува. Социален експеримент за преброяване на чаалгарите. А и увредените са ми интересни колко са? Според проф Иво Христов - 80%.Маашалах

36

Да АМА НЕ

преди 3 години

До ехааааГласува ПРОТИВ и МАШИНИТЕ почнаха да ги спират и чупят чисто случайно да не си помислите нещо друго. Няма да е чудно още циркове и изненади.

35

Тонката

преди 3 години

Предните избори ги организира служебното правителство на Фигуранта и пак пожарникарския маркуч изплющя задните части на опозицийката:):):)

34

Анонимен

преди 3 години

Новото БКП на първо място, а старото БКП на второ.Комунистическото ни бъдеще е гарантирано!

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Хората не разбират, че фалшифицирането се прави тайно и малко. Ако някой все още вярва, че може да събереш 20 000 души и да ги накараш задружно да излъжат, без да има самопризнания, без да те отчете никой, то си е за негова сметка.Работи се леко. Слагаш 1-2 души в онази секция, 1-2 в тази. Имаш 1 човек дето е сред броячти, имаш няколко сред тея, дето карат бююлетини. Опаааа - чувалче изчезнало? (Помниме референдума ...)

32

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ В ДИАПАЗОНА 600-800 ХИЛЯДИ ГЛАСА!!! ПЕНСИОНЕРИТЕ ОСНОВНИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕРБ НЕ СМЕЯТ ДА ОТИДАТ ДА ГЛАСУВАТ!---------------КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ВЛОШАВА ВРЕМЕТО ДНЕС , ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПОГРОМА ЗА БОРИСОВ ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМ!

31

ехаааа

преди 3 години

Гласувах машинно ПРОТИВ герП!

30

Анонимен

преди 3 години

Две агенции дават, че Нинова пада със 7 процента Нинова да дава оставка!

29

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаЗатова са тези простотии с машините, за да може да заиграе химикалката и като преправят 10 пъти протоколите да водят с 10%. Пълна некъдърност при органицацията и провеждането на изборите. А това с машините е открито саботиране и подигравка с нас. А ти си жалка карикатура на герберастко ***.

28

Берлин

преди 3 години

Ако сега не ги измитим ще трябва да емигрираме. ----Съгласих се отдавна. Още когато баце стана кмет.

27

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте, защото Ромите са активни и за останалите

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНАко има 4 милиона гласува, то ще е чудо.

25

Как върви и процента

преди 3 години

Да кажат как върви процента и на фалшификацията?Какво е темпото с платените гласове цената колко върви за купуване?Колко автобуси от чужбина са дошли да гласуват хора които не знаят български език?

24

Тонката

преди 3 години

Сериозно водим засега с 28% пред вечно второто Бесепе с 20%:):):)После малко контролиран вот за Валери и всичко заспива:):):)

23

Анонимен

преди 3 години

До СРАМГЕРБ се първо подкрепяше машинното. После ГЕРБ разрба, че не може да го манипулира. Спря да го подкрепя. Преди изборите ни напомниха ДВЕСТА ПЪТИ ПОНЕ, да гласуваме само с бюлетина.Днес - провал на машинното гласуване - я машините счупени, я ток няма, я машини няма ...

22

Анонимен

преди 3 години

Според мен ще има около 50% избирателна активност и ще изненадаме социолозите.

21

АнонимеН

преди 3 години

До ТонкатаПРИ 4 МИЛИОНА ГЛАСУВАЛИ МОЖЕ И ДА ГИ ИМА ТЕЗИ 30-40% :DСАМО, ЧЕ ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ АКО ХВАНЕ 3 МИЛИОНА ЩЕ Е ЧУДО :D

20

Анонимен

преди 3 години

Направил съм си една хубава манджичка, нарязал съм си една салатка и съм си налял една ракийка. Печката е заредена с дърва и филмчето ми е изтеглено. Хич няма да им ходя да им гласувам. Тия избори са невалидни.Генерал Борисов ви благодари най-сърдечно!Може да ви подари и вафла.

19

Анонимен

преди 3 години

До Тонката"Според всички предварителни проучвания за сега Бойко води с 28% Бесепето са втори с около20%:):):):)"Е ти нали си IT спец с 12990901 лева заплата на час. Какво ти пука?