118

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ ПО МУТРЕНСКИ

117

Предизвикано заразяв

преди 3 години

Така наречените вълни от заразяване с вируса не са естествени. Те се предизвикват от правителството чрез ограниченията. Погледнете хронологията на новозаразените от септември насам и съответното налагане и отменяне на ограниченията.

116

Анонимен

преди 3 години

Ясно е на всички, че пандемия няма.Въпросът е кога ще престанем да участваме в тоя театър и да обсъждаме мерки и подобни безумия.

115

глупости

преди 3 години

при този брой заразени и починали.... лудост е!

114

Хей, Пендел!

преди 3 години

Само да ви напомня, че всичките заведения на Дънкън Маклауд имат градини. :D

113

Анонимен

преди 3 години

Разделят заведенията, за да не протестират масово.Да видим дали ще се вържат.

112

Анонимен

преди 3 години

Третата вълна е благодарение на ваксините. Каквото и да тролите, това е положението.

111

До Някакъв си

преди 3 години

Част от "умните" няма да преборят вируса, друга част ще се инвалидизират. Много разсъждавате за "страничните ефекти"...------------------------------------------------------------Не бързай драги!Ефекта от ваксините тепърва предстои да видим и години наред ще виждаме ефекти и ефекти.Краткосрочните ги видяхме - смърт, заразяване с вируса 1 месец след втора игла с рНК революцията и т.н.Когато умреш от ваксина е заради съпътстващи заболявания, когато умреш с множество съпътстващи е заради вирус

110

малко е странно

преди 3 години

но нямате ли усещането че този на снимката не е съвсем независим медицински специалист?

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Трябва ли ваксинираните да бъдат поставяни под карантина 10 дена,защото вече се чува от много от тях,че се разболяват,и явно те ръсят вируса"Не разбрахте ли, че няма как да стане този номер. Няма вирус във ваксините. Това не са едновремешните "полуживи" ваксини. Това е все едно да вярвате в самозараждането на живота в неизмита тенджера.

108

Въййййй

преди 3 години

Така ли *** коцке?Добре. Ще го имам в навпредвид.

107

Бау

преди 3 години

Провесор Балтов, професор Мутафчийкси и министър Ангелов вече многократно ви обясниха - сами сте си виновни за всичко, защото не спазвате мерките. Сега не искате и да се васкинирате и с ваксината на Астра-Зенека. Спрете да търсите вината в управлението на ГЕРБ- виновните сте вие.

106

Анонимен

преди 3 години

До Живко"в една Швеция, където не локдауни, а дори маски няма"В Швеция умряха около 5 пъти повече отколкото в съседните и страни, а и там мерки имаше - учеиниците дистанционно, забрана за събирания и т.н.

105

Анонимен

преди 3 години

до Фактвсъщност теб трябва да затворят в Карлуково

104

Тексас

преди 3 години

В Тексас откакто няма мерки, смъртността спада.

103

Анонимен

преди 3 години

До Д-р Коронис КаузаНе си бил в пълен локдаун, стига си говорил... КПП-та - пишеш декларация и си джиткаш. Фабриките работеха. Пълен локдаун е ВСИЧКО ЗАТВОРЕНО, ама всичко. И никакво излизане. Това че не си седял в парка и полицаи са те питали къде отиваш, това НЕ Е ЛОКДАУН. Ти объл л иси къв си??

102

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

А минералните бани, частни и общински, ще бъдат ли отворени? В края на краищата личната хигиена е ЗДРАВЕ !

101

Анонимен

преди 3 години

Последните безумия на българоубийците от ГЕРБ. 4 април идва!

100

до живко

преди 3 години

Много ми е чудно как пък хората не измряха яко в една Беларус и в една Швеция, където не локдауни, а дори маски няма!? .....за Швеция ти е твърде стара информацията , пък за Беларус с диктатора Лукашенко и медийната блокада не ми ги давай за пример. То и в Занзибар няма болни пък 59% от завърналите се да с вируса.

99

Анонимен

преди 3 години

Не отваряйте нищо бе, Кунчефци! Дори пика не сме стигнали още. Къде е ефекта от всичко???