52

Анонимен-1

преди 3 години

Продължавам със сагата...После пак ме връщат от аптеката, защото личния лекар е записал лекарството в старата унижощена книжка, а не в новата. Утре пак трябва да ида при личния ; да оправи грешката си и пак в аптеката ..като не знам дали пак няма да ме върнат..И така 12 дена .По-добре да си бяхме купили лекарството, но е много скъпо. За Плевен става въпрос.

51

до 57

преди 3 години

в 21 век и в 23 век и в 15 винаги някой на някого е задавал правила които да спазва. Щом си част от обществото в държавата ще се подчиняваш на закони и правила. Като не искаш, самолета билета и в джунглата на Амазонка при индианците.

50

БРЦК

преди 3 години

До 46 щампирали са ти мозъка само простотии

49

Анонимен

преди 3 години

Днеска си помислих че отворили заведенията понеже едно завадение беше с отворена врата и влзяхох вътре а то се оказало че товарили буса с храната за доставяне.

48

Анонимен

преди 3 години

Този поне го имах за умен и достолепен човек. Но от както се хвана с шайката вече не е същият. Парите ли го извратиха или нещо друго неам идея. Защо обвинява народа. Рибата от към опашката ли се вмирисва или от към главата. Не помни ли какви ги дъвчеше шлангажията. Не помни ли какви проби грешки правеше прави и сега. Затварям отварям. Така ли се бори Биологично оръжие. Те си нямат и напредстава че този вирус не е грип. Това е вирус Убиец създаден за масово унищожение в лаборатория и изпуснат.

47

до управляващ

преди 3 години

......Управляващите взимат най-правилните решения и мерки, но българите са прости и поведението им е неразумно.....Гледай ти, а що управляващите пратихте децата в класните стаи, а що отворихте молове, фитнеси и кръчми и то в момент когато вдички от европа ни предупреждавст идва трета вълна.Ама Боко пич видиш ли, наха с пръст на министъра и му вика на първи отваряш всичко бе ме интересува колко са заразенитв. Поне това го има записано в телевизиитв не си го измислям.

46

Анонимен

преди 3 години

В 21век никой не може да ми казва на мен какво поведение трябва да имам,живота не е само Ковид 19...нормалните хора мислим за далеч по важни неща!!

45

НИКОИ!

преди 3 години

Спрете с обвиненията!Зачитайте свободната воля на хората.Всеки има съвест и знае какво прави. Не можете да ни казвате кога да дишаме, кога да плачем, кога да се смеем.Спрете с този психически терор!Ще стане това, което е решил Този, който ни вдъхва живота. Точка! Вие сте никои!

44

Анонимен

преди 3 години

В 21 никой не може да ми казва на мен какво поведение трябва да имам,живота не е само Ковид 19...нормалните хора мислим за далеч по важни неща!!

43

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

В градчето е пълно с приходящи, обикалят, снимат, рисуват стари къщи.Живи и здрави всички !Ако сам не си направиш готиното....

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Ами Балтов е ценен тиви кадър.Той е от тиви докторите който могат да играят и в бг сериал посветен на ковид.

41

Анонимен-1

преди 3 години

12 дни не успявам да взема лекарство за майка ми по здравната каса. Докторът не ползва компютър, няма сестра да напише амбулаторния лист, после щели да го оставят на регистратурата, но не уточнява, че не в поликлиниката, а на регистратурата в болницата, после ме връщат от здравната каса, защото първо се ходело при личния лекар,...после при личния, оттам в здравната каса, после в аптеката, където не ми дават лекарството защото не нося старата,вече унищожена рецептурна книжка, ..

40

Подлизурко

преди 3 години

Какво ли не правят някои подлизурци, за едно потупване по рамото от Вожда... срам ме е да ги гледам.

39

Анонимен

преди 3 години

Ами ако нямаше локдаун досега по-леките щамове щяха да са обиколили страната.По-леките щамове са разпространяват по-лесно а със затварянето им пречим.

38

Анонимен

преди 3 години

Балтов ваксинирай се и си тури маска без зелен паспорт не се покзавай навън, че вируса ще ти тегли балтията. Циркаджия.

37

Последни Новини

преди 3 години

за това ли вчера изтекоха 300 страници имейли на СЗО от Януари 2019, т.е. преди началото, как заговорничат да пазят тайна по заръка на Китай, за да заразят Света, ама тези имейли няма да ги отразите в новина, нали?! в САЩ оранизацията "Юридически Наблюдател" ги придоби чрез призовка за имейлите на една от представителките на САЩ в СЗО - предател към собствената си държава САЩ и съм Света, но вярна на СЗО и Пекин - това са Глобалните Комунисти, новият Интернационал, с единствена мисия -смърта ви!

36

BMW 3 с вратите 1994

преди 3 години

Наглост и безочие!

35

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки?Затворени се заведенията но иначе всеки се прегръща и целува. Моята приятелека не се беше виждала с една нейна приятелка от много време и се прегърнаха и целунаха като се видяха.Даже не виждам смисъл от това затваряне.

34

до 30

преди 3 години

приятелю хайде Русия и Белорус да ги оставим за друг разговор, там е бездънна информационна яма. Дори ако погледнеш че гъстотата на населението 146 милиона е суоер различно от това в ЕС 560 милиона. Единствено Москва е 8 милона и то наистина огромна площ с подмосковието.

33

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО ПОСТОЯННО НИ ВНУШАВАТ, ЧЕ НИЕ СМЕ ВИНОВНИ ТИЯ НЕЩА ДА ГИ РЕШАВАТ В СЪДА КОЙ Е ВИНОВЕН А НЕ ЧРЕЗ МЕДИИТЕ АКО НЕ ИМ ХАРЕСВА НАРОДА ДА СМЕНЯТ ДЪРЖАВАТА ПРОФЕСОРИТЕ. ЖИВЕЕМ В СВОБОДЕН СВЯТ НИКОЙ НЕ ГИ ЗАДЪРЖА НАСИЛА ДА НАПУСКАТ ЩАБА НЕЗАБАВНО.