20

Диана

преди 3 години

До Чебурашка9Голям експерт се извъди, значи! Като не знаеш нещо, БСП, не се прави че знаеш поне...СССР е искал създаване на славянски съюз в региона с ръководна роля на България в него. Сърбия обаче не иска България, за да не се обединим с откраднатите ни македонци и демонстративно напуска социалистическия лагер...

19

Наблюдател

преди 3 години

Да кажат сърбите кога са имали военна победа срещу България и по какъв повод? Тогава могат да имат претенции за каквото и да било. Защото май петите им удряха *** в бяг преди около век

18

Анонимен

преди 3 години

Цял живот са промивани и учени да ни мразят по презумция, днес дори и техният вожд да излезе и да им каже това, което пише в този доклад или дори да им каже истината, то те няма да му повярват, защото мозъка им е научен на нещо друго, нещо различно. На света ще му трябва 1М психиатри за тези болни мозъци, ако искат да ги адаптират, иначе с тези *** на глава не може да се излезе. Болни и зли, нещастни хора.

17

Анонимен

преди 3 години

До СтарЗабелязах, че в сръбските сериали винаги трябва да покажат как леят българска кръв, тоест са голямата работа :))) Явно като са бягали от българския войник им се е родила идеята че са велики :))

16

До 20

преди 3 години

Какъв Борисов,намесваш и тук бе неръстни пубере?Аман от неграмотни и неинформирани индивиди!Съвсем сте изтрещели!!!

15

Стар

преди 3 години

Имаше години в които навсякъде висеше лозунгът и се скандираше,,Сталин-Тито-Димитров" пишеха се оди !!!А след това Тито стана ,,кръволок",рисуваха го с брадва от която капе кръв/българска/. ,,Шегите" на историята .Дъртите помним!

14

Анонимен

преди 3 години

Македонските изтърваха момента. Трябваше около 2005 година преди ЕС да искат обединение с истинската си майка България. Вече не съм сигурен, че Българите искат такива хора с такава злоба в себе си. Отделно,че това е една неинтересна икономически земя пълна и с Албанци. Сори ама ... каквото сам си направиш никой неможе.0

13

АнонимеН

преди 3 години

До ЧебурашкаНАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ СИ ТИ, СЛУГА НА БОРИСОВ ЗНАЧИ СЛУГА НА ДЯВОЛА :D ТОВА НЕ Е ШЕГА!

12

Анонимен

преди 3 години

До МитакаЕми нали са сърбомани повечето, как искаш да обичат "най-големия" си враг :) На нас ни е все едно какви се чувстват, ама постоянно ни се навират в лицето, ще кажеш сме им длъжни за нещо :))) Ако престанат да взимат от българската история и е правят на макешка, може да се решат техните проблеми, не сме чак толкова глупави, не сме им длъжни за нищо :)))

11

Маке

преди 3 години

Абе не е верно бе!Язикот ни иде право от Александър и баща му Филип!Македония е сборувала земя от каде Индия, до към Испания и сите у нея са били македонци!!А па цар Самоил после си тури столицата у Скопие и воина дигна срещу вазе бугарите и ви би!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Браво ЦРУ отново показв истината на света. Сега всички сърбомани ,ще зареват че не е така.... след като всички нормални хора знаем, че е така. Македонците са жертва на на чужд режим и репресии . А малките са лъгани с фалшива история, както в СК. Но те сами трябва да го разберат и осъзнаят. Ние се опитваме 30г да им го кажем. Младите там трябя да са по будни и да се отърват от сърбите.

9

Митака

преди 3 години

Било е , но сега не е. Сега северномакедонците не ни искат, да не кажа, че ни мразят. Не искат да работят с български фирми, не искат да има хубави пътища до България и считат България за най-голямата опасност за тях и мразят всичко българско.Колкото и да ги блокираме за ЕС това няма да промени, а напротив.

8

Анонимен

преди 3 години

Излезе, че и това, което говорят българските политици и историци последните 30 години не е вярно! Ссср са искали Македония да е част от България и това го пишене кой да е, а ЦРУ!Май и нас ни лъжат по много въпроси!

7

Анонимен

преди 3 години

А на нас за какво ни е още територия?! За да обезлюдят управляващите и нея ли?!

6

Анонимен

преди 3 години

Научи македонски език,говори се в целия свят..

5

Диана

преди 3 години

Някой да е чувал нещо подобно до сега?!...БСП е съсипала такива възможности за решаване на македонския въпрос! Дори думичка намекваща за нещо подобно не е споменавана у нас...БСП са национални престъпници, престъпници към цялата ни нация, към целият ни народ, към държавата ни! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!...

4

Анонимен

преди 3 години

Макетата до 60-те години на 20 в. си мислиха че са българи, сърбетата се засегнаха от това и Тито прати службите да ги "прочистят" и "направят" македони :))) Ако зависеше от мен, всички балкански народи ще ги третирам като приятели, ама сърбетата са голяма досада, нали сме искали да ги "заличим", ще кажеш, че сме нямали толкова много възможности до сега....:)))

3

Анонимен

преди 3 години

Според доклада излиза, че СССР искал да присъедини Югославска Македония и Егейска Македония към България. Аз не виждам нищо лошо в това.

2

АнонимеН

преди 3 години

ПО ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СА СЕ ПРИСЪЕДИНИЛИ КЪМ БЪЛГАРИЯ ТА БКП ПЪРВО ДА ГИ ОКРАДЕ А ПОСЛЕ БОРИСОВ ДА ГИ ДОСЪСИПЕ ФИНАНСОВО!

1

Анонимен

преди 3 години

Това са пълни глупости! СССР никога не е искал обединена Македония да бъде част от България. Даже идеята е била да няма България, която е трябвало да се присъедини към Югославия. Каква е логиката да създаваш отделна нация, ако ще я присъединяваш към България? Или тия от Труд лъжат, или ЦРУ е било адски некомпетентно в ония години.