69

Анонимен

преди 3 години

Заповядаха от Козяк на нашите наведени слуги и те веднага изпълняват. Изобщо няма да ми е тъжно и даже не ми и дреме ако при конфликт а ще има с сигурност 100 процента както е тръгнало ако Дофия и други градове бъдат изпепелени от ядрени взривове но жалко за стадото което живее там

68

Калеко Алеко

преди 3 години

Абе другаре и товарищи колко пъти да Ви обяснявам че американски шпиони няма, след като с американците сме партньори както в НАТО така и по отношение на службите ни за сигурност...Вие май не може да проумеете че живеете в 21 век когато България е член на ЕС и НАТО, ползва общи бази и провежда съвместни учения със страните от Алианса с които има обща система за сигурност и отбрана ...Чудя се докога лозунгите от времето на Тошовия СОЦ и Варшавският договор ще продължават да кънтят под ушан.ките Ви

67

Тонката

преди 3 години

Аз съм цокало и се гордея безмерно с това си постижение!!!

66

Анонимен

преди 3 години

До Премъдър е Радев"Чакам с нетърпение да чуя какво ще рече Радев по тези твърдения.."Нищо няма да рече докато не получи подробни инструкции от Москва. Може той да заеме мястото на рускинята за връзка с руското посолство и тогава трябва да е в дълбока нелегалност. Не се знае каква роля ще му определят неговите братя освободители.

65

Анонимен

преди 3 години

Най-шокиращото е безумно ниското ниво на тези шпиони. Толкова ли са прости че да бъдат безмерно очевадни или са се надявали на някаква шапка ? Ако е второто - от кого ?

64

Анонимен

преди 3 години

До фалшивия ТонкатаСега поне ме разбираш - и на мен точно толкова ми пука за русофилите, въпросната руска ..... и нейното пропаднало синче. Важното е, че вече не ми дават наклон на живота такива проваляци.

63

Тонката

преди 3 години

Кой учи Английски на сила бе ***?:):):)На сила се учеше Руски,защото това е език къде никъде по Света не се говори освен в СССР:):):)

62

Изнервен

преди 3 години

Мръсни сибирски гадове, стига сте ни съсипвали държавата.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65"Сега всичко е наобратно - насила учим английски а не руски!"Руски можеш да учиш свободно колкото си искаш, даже има свободни места в училища с Руски, а ако случайно няма колко школи за чужди езици има ....Едно време свободно изучаване на Английски нямаше никъде, другарю, тъй че не си познал, не е същото. Някои сме живяли по ония времена, не ви минават лъжите.

60

Премъдър е Радев

преди 3 години

Чакам с нетърпение да чуя какво ще рече Радев по тези твърдения..

59

Къде е "граница

преди 3 години

Ясно, че всяка световна сила иска да знае максимум за всички. Но къде е границата и къде започва шпионажа? Ако официален агент на ЦРУ събере елита на прозападното ни полит ядро за инструктаж, това брои ли се? Ако обществено известна личност редовно срещу заплащане информира западните ни господари за всичко което ги интересува, това брои ли се? Ако някой проникне в министерство и снима секретни документи - това без съмнение е шпионаж, не зависимо за коя страна е информацията, но останалото ???

58

Анонимен

преди 3 години

Жените на тези изгонени нещастници кой знае как ни кълнат че пак трябва да ходят да живеят в тюрмата на народите велика Рассия.

57

Тонката

преди 3 години

Кво ми пука за твоя съученик от Русия.

56

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаСега всичко е наобратно - насила учим английски а не руски!Преди гонехме американски шпиони а не руски..Сигурно ще мине време и пак ще се раменят нещата - ние собствено мнение нямаме!:))

55

Анонимен

преди 3 години

До Тонката"Преди години в училище ни караха насила да учим Руски език,а не Английски.Колко съм ги псувал само:):)"На мен учителката ми по руски беше някаква, която си мислеше че е Господ в това училище, даже и на директора се ежеше, а синчето й, дето беше в нашия клас, още оттогава го гласяха за партиен веломожа и за малко стана де, но после дойдоха промените и некадърното синче си остана с мечтите. До едно време се подмяташе в някакво смесено руско-българско дружество, после отиде в Русия.

54

Анонимен

преди 3 години

Наследниците на Златната орда е време да си ходят у дома, много са се разпищолили у нас

53

Анонимен

преди 3 години

До До ( тонката)Ама вие още си купувате хляба я на руски я на турски, щото между едните и другите поробители голяма разлика няма.

52

Шопо

преди 3 години

Бай Путин ще върне двама наши безделници ....

51

Като е тръгнало...

преди 3 години

заради "дейност, несъвместима с Виенската конвенция за дипломатическите отношения" трябва сега да изгоним ВСИЧКИ американски и английски дипломати!Щото все ни казват какво да правим, какво да купим, кого да налаем....

50

Анонимен

преди 3 години

Направо затворете посолството