240

Анонимен

преди 3 години

Сички ки умрем.

239

Анти-ваксър

преди 3 години

Няма страшно за ваксинираните - просто отидете да ви разваксинират и после се ваксинирайте с тази на Модерна.Ние анти-ваксърите сме проcти и мислим, че ще ни чипират. Не ни слушайте.

238

Анонимен

преди 3 години

Пълна лудница. Вчера затвориха фитнесите в Благоевград, днес с нова заповед ги отварят. Това са мерките на Баце

237

Анонимен

преди 3 години

Искам да усвоявам средства!!

236

Анонимен

преди 3 години

Ботокса има ли нещо да добави?

235

професор пръц

преди 3 години

Не е чудно,че вируса мутира...то може и човек да мутира след такова менте...

234

Анонимен

преди 3 години

Парите за ваксините са платени , комисионните усвоени , имунизациите забранени...яко ще се мре....

233

Анонимен

преди 3 години

Спутник има всички необходими сертификати и направени на лабораторно ниво изследвания ,близо 100човека са биле изследвани Русия!!

232

Анонимен

преди 3 години

А ве, ако някой почине преди ваксината е от кофит19, ако почине след ваксинацията не е от ваксината? Що така

231

да знаете

преди 3 години

Хумор, сатира и забава е ''успешното'' управление на Борисоff!

230

Млад комунис

преди 3 години

Руска ил китайска другойн неть признют

229

Анонимен

преди 3 години

До Виена"В Германия има вече доста починали след ваксинация с Пфайзер-Бионтех."Ауууу, сладурите руски *** платени да сеят съмнения в западните ваксини.Я си дай източника, сладур.Аз живея в Германия, интересно, как нищо не съм чул по въпроса?

228

Кожара

преди 3 години

Хахахаха и сега ако пукнат някои от тая ваксина ще се спукам от смях

227

Анонимен

преди 3 години

До ОКСФОРД"Ама нещата лека полека си идват на мястото"Правилно, още по-малко хора вярват на Русия след пропагандната война и опитите за политически ПР.

226

Виена

преди 3 години

В Австрия забраниха АстраЗенека още миналата седмица, след като две медицински сестри получиха тромбози след ваксинацията, едната почина на 39 г., другата едвам се отърва.Вчера Дания и Норвегия забраниха АстраЗенека. Добре, че Борисов също реагира, но нека да взема суверенни решения, а не да чака какво щяла да реши ЕМА по въпроса. Да се следят и не се скриват последствията при ваксинираните в България, не само с АстраЗенека. В Германия има вече доста починали след ваксинация с Пфайзер-Бионтех.

225

Соломон

преди 3 години

Сега тримата *** от щаба да отворят пункт и на смени да изсмукват ваксината от надупчените с Астрата. Като змийска отрова как се смуче. Да им дойде акъля.

224

Solar Power

преди 3 години

До Отвратен - Е не съм съвсем съгласен. При бай ти Тошо няма начин да избягаш ще лежиш в Белене :) Всеки е свободен сам да реши къде да живее, да се труди и да създаде семейство. Ако не му харесва тук в България ,то кой си ти ,че да ме задължиш да стоя тук ? Ще стоя ако разкараш 50% от бюрокрацията, като си копая на нивата искам ако намеря злато да е мое изцяло, ако намеря нефт си е мой. Е предлагаш ли ми нещо такова тук ? Не ! Затова ще си ходя да живея където искам и където ме устройва :)

223

Бачо

преди 3 години

Кво се цупите бре, тея дето са си сложили тая ваксина са го решили ДОБРОВОЛНО. Никой не ги е принудил, аз за това съм пас. Който иска да си прави експерименти да си носи последствията. Все още ваксината за ковида не е задължителна!

222

Анонимен

преди 3 години

А защо не пуснат ваксината на Чорбанов.Може да изчакаме да я направи и до тогава да не внасяме ваксини.

221

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 223"на какво основание разпорежда каквото и да било на отделните министри?""Чл. 108. (1) Министерският съвет се състои от министър-председател, заместник министър-председатели и министри. (2) Министър-председателят ръководи и координира общата политика на правителството и носи отговорност за нея."Конституция на Република България.