66

Анонимен

преди 3 години

Тате ще ми купи колело, ама друг път....

65

до 62

преди 3 години

До евроовца беееРазбрахме, че можеш да блееш....

64

1

преди 3 години

Унгария одобри Спутник, внесоха 10 хил бройки преди 2 месеца и още имат от тях.И у нас ще е същото.:))))))))))

63

БУЛЕКЗИТ

преди 3 години

наближава драги ми ЕВРО АТЛАНТИЦИ или не знам какви сте там

62

Чипът

преди 3 години

Към руската ваксина върви с куфарче.

61

Тя

преди 3 години

Аз лично ще повярвам, че някой си върши работата, ако не чака позволение от ЕС за каквото и да било от което зависи здравето и живота на един народ. Чехия, Словакия, Унгария, чакат или спасяват? При положение, че нямаме никакви ваксини и от една година чакахме, сега продължаваме с маските и криенето при наличие на ваксини. Богатите държави прибраха ваксините, а ние чакаме разрешение от ЕС да живеем. Те решават в момента. Гадна политическа игра с човешки животи.

60

АЗ НЕ СЪМ СЕ ЖЕНИЛ

преди 3 години

за ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ, че да чакам да ми разрешват разни ПИЯНДЕТА неадекватни като бившия ЮНКЕР, дето се оказа, че е затънал до гуша в корупция с офшорни сметки в ЛЮКСЕМБУРГ

59

евротролТонката

преди 3 години

ДругарЕ, гответе се. Сега Путин ще иска да направи статистическо преброяване на верните му в България. Не си пропускайте шанса. Който не се ваксинира със Спутник повече няма да го наемат!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

58

ЮРУШ на ВАКСИНИТЕ

преди 3 години

По 2 за лев. На съседната сергия свършиха със зелените коридори. Чакаме доставка утре

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Това, което пишеш е лъжа! Няма подобна общоевропейска регулация. Според европейските правила всяка страна може да одобрява и договаря лекарствени средства от трети страни за употреба на собствена територия. Като сме толкова лоялни членове на ЕС и спазвяме измислените от тебе регулации, защо по времето на Москов внесохме ваксини от Турция?

56

евроовца беее

преди 3 години

И какво и е "най-доброто" бееееееееее?Или щото Путин каза и плати на троловети си да реват денонощно - значи е най-добрата беееееееееееееее.Вече чакам като пусна чешмата да потече Путин и да зареве - Спутник, Спутник!Аман, бееееееееее!Руснаците и от реклама не разбират бееееееееееееееее.Както и от всичко останало. Много ги мразим тия руснаци беееее беееееее

55

ДОКАТО

преди 3 години

смъртта ги раздели - БОКО и ВЛАСТТА

54

ВИНАГИ ВЕРНИ

преди 3 години

на ПАРТИЯТА от БРЮКСЕЛ. До смърт

53

БОКО ТИКВАТА

преди 3 години

има толкова много НАЧАЛНИЦИ, че докато му разрешат ще мине и отмине

52

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовМногобройни договори за членство в ЕС. България се задължава като страна-членка да спаза общоевропейски регулации в много сектори. Спутникъ Въ не е одобрена за ползване и България като лоялен член отказва да я приеме. Други въпроси, плоскомозъчний? А ако си мислиш, че ще ти цитирам конкретни договори, не си познал. Кой си мислиш, че си ти?

51

1

преди 3 години

Ееееехаааааааааа.ДругарЕ, гответе се. Сега Путин ще иска да направи статистическо преброяване на верните му в България. Не си пропускайте шанса. Който не се ваксинира със Спутник повече няма да го наемат!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

50

Анонимен

преди 3 години

Някой не чакахме, дкатони я разрешат, ами си я докарахме ;)

49

Анонимен

преди 3 години

И какво и е "най-доброто"?Или щото Путин каза и плати на троловети си да реват денонощно - значи е най-добрата.Вече чакам като пусна чешмата да потече Путин и да зареве - Спутник, Спутник!Аман, бе!Руснаците и от реклама не разбират.Както и от всичко останало.

48

BG-Гражданин

преди 3 години

През живота си не си спомням да съм ползвал дори и руски аспирин, най-квалитетните и използвани лекарства у нас, а и в света са немски, швейцарски и тези на страните от Западна Европа и Щатите, напоследък и българските фармацефтични фирми правят доста добри лекарства по немски патент, тези лекарства се внасят и в рассия, а сега изведнъж ще ни пробутват руска ваксина ... руската ваксина е за Африка, Южна Америка и страните от Третия свят, доколкото могат да и стигнат производствените мощности

47

Стига с тази Русия

преди 3 години

НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ РЕАЛНИЯТ ПРОБЛЕМ. КЪДЕ Е СВОБОДАТА НА ДЪРЖАВАТА НИ ДА ВЗИМА РЕШЕНИЯ.Има достатъчно много хора, които живеят в България и НЕ пътуват в Европа. Защо самообявили си ЕС експерти ще решават какви медикаменти и лекарска да се ползват на територията на България.