123

Анонимен

преди 3 години

Тия луди ли са, кой по време на пандемия от 1 г. може да изхвърли едни пари за паспорт на сграда? Тези в общините за какво са - кметовете да си организират обслужването на района, всички данни са при тях. Какво очакват от хората, те си плащат данъците, чистят около блоковете, правят си градинки, оправят си плочките пред входа... Тогава за какво са тези общини, като всеки сам се справя? Даже дупките по улиците си ги запълваме сами.

122

брех, брех

преди 3 години

В условията на пандемия щели да ни пратят колекторски фирми???Моля? Ей, тия мафиоти други номера не научиха освен да рекетират хората. Ами хайде, нека ни изкарат на улицата- ха, да види бат Бойко - май със сопите и вилите ще тръгнем. Долни ***!

121

Анонимен

преди 3 години

Винаги има възможност да продадете имота си на ЧЕКМЕДЖЕТО

120

Анонимен

преди 3 години

ОБИРДЖИИ МУТРИ

119

Анонимен

преди 3 години

Бай Кънчо от Каспичан със стара порутена къща на 70 години на 2 етажа с мазе. Общо 210 кв - дължима сума 1500 лв , Пенсията му 300 лв. Едвам свързва двата края. Ай кажете му от къде той ще изкара тези пари 1500 лв? От Нептун може би ?

118

Анонимен

преди 3 години

ПАСПОРТИЗАЦИЯТА СЕ ОТЛАГА ОТ ГЕРБ ВЕЧЕ 11 ГОДИНИ НО СЕГА СЕ СЕТИХА ЧЕ ИМ ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА ИЗБОРИТЕ

117

крадците от герб

преди 3 години

чси в смисъл ще ви пращат мутрите? а не може ли просто да извеждат собственика и да го разстрелят? благодарим ти бойко

116

Анонимен

преди 3 години

80 стотинки на квадрат за да може дерибеите от общината само да РАЗГЛЕДАТ документите ви? ПЛАДНЕШКИ ОБИР.

115

Общината

преди 3 години

По добре да си гледа пропадналото метро, оголените кабели и изтърбушените улици, хората сами ще се погрижат за имотите си като имат нужда. А то при такъв опит едва ли някой ще я търси за съвет, как да стопанисва имота си.

114

Анонимен

преди 3 години

Пак геноцид. А братята роми няма да плащат, защото постройките им са незаконни...

113

Наглост

преди 3 години

"Местната управа ще взима 0,80 лв. на кв. м за разглеждане на документите"Върховна наглост!!! Не стига, че ни задължават да вадим някаква безсмислена хартийка, пък ще трябва и да си плащаме, за да я разглеждат. Та нали на местната управа заплатите ги плащаме ние с данъците си, колко пъти ще я плащаме тази заплата?!

112

забележете!

преди 3 години

"детайлното обследване ще извади нередности и дефекти, които вероятно съществуват. Така ще се гарантира, че сградите са максимално безопасни"Сега ще изкарат повечето сгради опасни и ще принудят собствениците да плащат отново неоправдано високи суми за "обезопасяване". Алтернативата ще е ЧСИ. С две думи, ПОДГОТВЯТ ПОЧВАТА ДА НИ ОТНЕМАТ ИМОТИТЕ!!!

111

Евала

преди 3 години

Нещата са като задължителната Гражданска отговорност, заплащана на частни застрахователи, която все се вдига, да можели всеки месец да ходят на тийм билдинг безплатно. Тая година е по-ниска, защото заради Ковида не можели да си правят толкова ешмедемета, че и в чужбина да прескачат на екскурзийки. Заради паспортите, да не мислите, ще проверяват заварките м/у панелите или ВиК мрежата? Вятър! Ще вземат парите ви, без да са виждали сградата и никаква отговорност. Е, ще имат пай и политиците, нали ?

110

Анонимен

преди 3 години

Абе ***, кой закон изисква това, и кой го е приел? За един прЕятел питам

109

аман от комунизъм,бе

преди 3 години

Света ще свърши,комунизма-не!Пита се в задачата-за какво и е на държавата този паспорт,и какво ще го прави!?Лично на мен за МОЕТО ЖИЛИЩЕ той не ми е нужен!!!

108

Анонимен

преди 3 години

Оня кривоглавия слухтящ неандерталец, физкултурника от помощното училище във вършец, многоимотния заврян зет, бая крадена пара ще трябва да се оръси за ненужни хартийки.

107

Анонимен

преди 3 години

Държавата потроши милиарди за да санира жилища на малко избрани, а сега не ще да плаща за тази простотия, която е измислена пак за да бъдат напълнени нечии джобове. Тук разходите са в пъти по-малко от тези за санирането. Щом държавата е платила санирането, значи може да плати и това.

106

Анонимен

преди 3 години

Ще се отмени. Никой да не плаща.

105

Анонимен

преди 3 години

Как ще им дам нотариалния акт ,да си го снемат ,както си искат, хора ,на които и грам доверие не можеш да имаш в тази а..па..ш..ка държава

104

Анонимен

преди 3 години

Прочетете чл.2 ал.3 точка 2 от НАРЕДБА 5 ОТ 28 ДЕКЕМВРИ 2006 Г. ЗА ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПАСПОРТИ НА СТРОЕЖИТЕ!!! Не се съставя технически паспорт на строеж, който е: незаконен по смисъла на чл. 225, ал. 2 ЗУТ;Тоест, тези с незаконните постройки няма да дадат и 1 стотинка, отново ще плащат само редовните хора!