41

Лудко

преди 3 години

Фандъка пак "сметнала" - 28 000 коли за 12 ч :)и аз реших да ги сметна: 28 000 : 12 : 60 : 60 = 0,7 коли за 1 секунда = 2 коли за 3 секунди!вие вярвате ли го това???щото аз НЕ!!! дори не мога да си го представя :)))

40

ЕСТЕСТВЕНО

преди 3 години

че БОЙКО НЕ е КОМУНИСТ. Комунистите построиха СОФИЯ и БЪЛГАРИЯ за 30 г. Не само комунисти, но режимът бе такъв. А Мафиотското крадене на СДС, БСП,НДСВ, ДПС и най-вече ГЕРБ разрушиха ВСИЧКО сътворено от поколения българи

39

Анонимен

преди 3 години

Хубава Работа - ама Герберска!Това ще остане в Историята...

38

Max

преди 3 години

Бойко,Бойко,Бойко!!!!Ние сме много малък,но много *** народ.Подгответе се психически и физически,че ще ни управлява по-дълго от Тодор Живков.

37

Анонимен

преди 3 години

А този ремонт е незаконен. Виновни няма

36

ФАНДЪКОВА ОСТАВКА

преди 3 години

Омръзна ни да събирате данъци и ги крадете

35

ПАК КОМУНИСТИТЕ ЛИ

преди 3 години

са ти виновни бе БОЙКО

34

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ

преди 3 години

Ако искате вечни ремонти на ремонтите

33

Анонимен

преди 3 години

Ей тия комунисте не се спряха да злепоставят герб

32

ГЕРБАДЖИЙСКА РАБОТА

преди 3 години

Едни пари да ги усвоим. После още пари за същата работа

31

Дали

преди 3 години

Доста често се появява информация за некачествен строеж, или ремонти. Особено на пътища. Дали отговорните за некачествено свършената работа, за която са платени толкова много пари, са глобени? Но не с жълти стотинки!!!Дали са осъдени да върнат сумите, платени им за работата? Има ли озобщо някакъв контрол за качеството на материалите и качеството на работата?Защо непрекъснато всичко се преправя отново? Кой е отговорен и защо не е осъден?

30

Ха ха!!!

преди 3 години

Сега фирмата 'изпълнител' ще каже че не са знаели че по тоя асфалт и коли ще минават и гаранцията отпада. А Фъндъчкова ще чупи пръсти и ще обяснява че "сигурно някой в Общината е направил пропуск' и нямам какво да се направи...

29

Анонимен

преди 3 години

След прескъпия ремонт през 2014г. Лъвов мост стана най-малоyмното кръгово в света по отношение организация на движението!Образуват се задръствания, там където никога преди това не е имало.

28

1

преди 3 години

ДругарЕ, аз знам, че си спомняте с умиление за времената отпреди 30 години, когато ехеееееее, асфалта караше по 40 години.......и после се събудихте и си спомнихте РАЗБИТИТЕ булеварди при Янчулев, наследени от "хубавия комунизъм. А тогава улиците бяха празни, другаре. Не знам дали прочетохте в статията: 28 хиляди автомобила (и не само) за 12 часа.Еееех, НОСТАЛГИЯ. Носталгия и гинко билоба!

27

Винету

преди 3 години

Миналата година шумно рекламирана отсечка при дружба погълнала милиони левове се ----разтече. Пролетното слънце от 25 градуса разтопи асфалта...никой не беше виновен! При ботаническата градина ремонта се ...изми. Първите дъждове подкопаха асфалта и отнесоха бурдюрите и половината път - никой не е виновен! Ето как се пълнят чекмеджета и после се фалшифицират гласове! Хиляди подобни примери. Да не говорим за Дондуков и граф Игнатиев!

26

Анонимен

преди 3 години

Лъвов мост ще стане подвижен мост, като Тауър бридж в Лондон.

25

x

преди 3 години

Така става като се работи под себестойност и разликата отива в боковите чекмеджета.

24

Бръм

преди 3 години

Че то дори на някой снимки се вижда, че напуканото е било "ремонтирано" с течен асфалт или там както се наричаше. Тъй че някой вече знае, въпроса е кой друг уж не знае хаха

23

Анонимен

преди 3 години

Еййй...Тоя Орешарски не се спря!

22

Анонимен

преди 3 години

Хибридни руско-комунистически отряди от руското посолство и Спецназ продължават да тероризират проспериращата европейска столица като копаят тунели под нея и саботират Гербавите Мегапроекти (всяка вечер от 20:00 по Дискавъри!)