230

Анонимен

преди 3 години

За мене това са побъркани хора, изначално.

229

кръпел

преди 3 години

колко нагъл трябва да си като гориш знамето на някой и в същото време чакаш дарение от него ???

228

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНекадърен текезесарски каскет, който не се е поинтересувал от темата, която така усърдно дискутира и като резултат който плюе България и поощрява политиките срещу нея тръгнал да обяснява за "батак", "ценности" и пр.Вярно е, че от червените текезесарски бандити като вас по-нагли няма.

227

Анонимен

преди 3 години

Да си ходят към любимата Сърбия тия "бракя". Който иска да ги смята за българи, за мене са продажници.

226

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТекста на писмото е публикуван под видеото, текезесарски каскет.

225

Данчо

преди 3 години

До KOSTAS LINKEКо дазе ко каза ко??

224

пф

преди 3 години

Че нали нямате общо с България? Откъде накъде ще чакате да ви се подарява нещо? То за желаещите в България няма доставки на ваксини, откъде ще ви ги изкопаят и защо? За да горите утре пак български книги и знамена, и да поругавате паметници?

223

хех

преди 3 години

никога в нашата история не сме имали добри Политици ....като се изклщчи бай Тошо...и сегашните са пълна дупка !папосле що се разпада България!Ама не България ни е виновна ...а управляващите ...политическият ни елит ...донякъде разбирам какво е направил Народния съд 1945-та година !май май натам отиваме пак ...

222

Ама

преди 3 години

Тия се наричат ''най-близките приятели''. ??! Олеле, да се чуди човек да се смее ли, или да плаче !

221

Електра

преди 3 години

Те да плюят още пък ще видят едни ваксини. Само танковете дето и дарихме, струват колкото всичките им нужни ваксини, за 1000г. наред...

220

Анонимен

преди 3 години

Руско- китайските кавали на Балканите станаха кристално ясни... Сега е ЕС на ход какво ще избере....

219

Анонимен

преди 3 години

Макето реве:Ние не сме българи, ние си имаме език, история и култура и писменост. Ние не сме българи.Българин: - Ми не сте, вие сте албанци. Нещо друго има ли за което да се пенявиш и вълнувш?

218

Анонимен

преди 3 години

До петричЯ виж дали случайно не се е появила някоя бучка сирене в хладилника ти, след поредния копи пейст.Може да си е заслужавало!

217

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОБорисов не е обещавал, че ще им подаряваме каквото и да било преди да си покрием нуждите. Не си прочел.

216

анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Да де и аз питам, къде са ваксините."Човека взе парите и каза: Елате утре!

215

Сата НАТО

преди 3 години

До 243 ЕИскаш да кажеш, че като дойдат ваксините в Българиятрябва да се изпратят веднага в РСМ, а ние тук да чакаме за ваксинации?-------Искам да кажа, че Бойко Борисов е пълен ***.Като нямаш какво да подариш, няма какво да обещаваш. На сърбите подари газопровод и сега им строи магистрала, а нашият Е79 и Дунав мост 2 стоят в нищото. И сме станали като проходной двор за руска бойна техника към Белград. Онези вече открито се стягат да отварят война за Косово.

214

Макета!

преди 3 години

Дума да не става-ще дарим с торби.След масовата ваксинация на която ще се подложи 5 до 7% от българското население ще получите остатъка и ще се набучите с наслада за да не погине ни един македонец,но да има живот вечен!

213

Българин

преди 3 години

Аз песента "Македонско девойче" вече не я слушам че в преразход ме вкарва. Кат я чуя и веднага влизам в нета и търся сайта Адам и *** нещо дет е женско и се продава за пари. Ей туй ми е вече, кат чуя за македонското девойче. Макета - не чакайте подаръци вече от нас. Плащаме си кеш, ама зависи кво предлагате. Няма как да й дам 200 кинта и да не искам задницата. Нема как, подаръците свършиха. Ай чао.

212

Лили Иванов

преди 3 години

РС Македония е като лека жена,която се врътка заобиколена от мъже в лицето на Сърбия,България,Гърция и Албания.

211

анонимен

преди 3 години

Ръни ***, чи дъ тъ ***!