80

Анонимен

преди 3 години

Тоя обединител защо не почете жертвите на комунизмаПочете ги, спомена за невинно убитите от фашистите деца от Ястребино и други невинни българи, тормозени и убивани от престъпния монархо - фашистки режим. Преди идването на омразния вам комунизъм, гъзолизците на чужденеца с Българско име Борис " Трети" са тероризирали българския народ. Българският президент г - н Румен Радев отговори адекватно и достойно както на важните, така и на провокативните въпроси.

79

Българ

преди 3 години

Празни приакзки пак президентее, празни празниии...

78

Анонимен

преди 3 години

Олей сега ще го залеей всенародната любов тоя))))))))))))))Нищоправещия дава отчет, какво е направиш- е НЯМА ТАКАВА КОМЕДИЯ:)))))))))))))

77

Статистик

преди 3 години

Четири години празнословие и нищоправене.Ал и Пеги Бънди бледи копия на оригинала.

76

Анонимен

преди 3 години

Да, да,да! Да и подкрепа за г - н Румен Радев да бъде втори мандат Български Президент!

75

Анонимен

преди 3 години

Тоя обединител защо не почете жертвите на комунизма

74

Анонимен

преди 3 години

fake news. tova ne e nikakav finansov otchet na bg prezidentstvo s ogromen budjet "systemata ni ubiva" . ako bg finansisti, bg prokurori ne zatvoriat fashista i terorista rradev, ste ima besilki za finansistite, revizorite i prokurorite.

73

ГосТ

преди 3 години

Не мисля че ромите се занимават с наркотрафик, схеми за точене на еврофондове и карти и организирана проституция (в случая може и да има по някоя изпълнителка) . По скоро тези неща са в компетенциите на баце и калинките около него.

72

До 70 иван

преди 3 години

Отвиваш се и може да настинеш

71

Анонимен

преди 3 години

А Десислава ще стои ли до него, надявам се без синини от мариз и дано има коса, че разказват легенди за това как я е влачил за косицата! Аз като жена никога няма да гласувам за мъж помлял от бой жена си само защото го е хванала в крачка! Ако дамите от БСП смятат че това е нормално, тогава мога само да кажа че си заслужават боя!

70

ГосТ

преди 3 години

Нали знаете,че български уреди на МИР има по време на комунизма, А ?

69

Анонимен

преди 3 години

До ГосТДа уточним, че българите в Германия са роми!

68

Чебурашка

преди 3 години

До Аз....... 12 бона на месец , как няма да иска втори мандат , да прави нищо и когато трябва да прокарва чужди интереси (руски най вече)........ Недоразумението Румен Георгиев Радев струва на българският народ 180 000 лева годишно, 15 бона на месец или 681 лева на ден. Плюс 1440 лева максимална пенсия.

67

Иван

преди 3 години

Няма такъв наглец и арогантен тип като този!

66

ГосТ

преди 3 години

Световно презрение е когато изобразяват бг'то като тоалетна. Напълно обективно, а германците казват че са вдигнали ръце от българите. Уважение е когато президент на страна като Франция идва за да поздрави лично учените от БАН заради българските уреди на МИР, които френски астронавт е забелязал по време на престоя си там. баце.

65

Анонимен

преди 3 години

Тоя дето не показа и елементарно уважение към загиналите от репресиите на комунизма, точно днес ли се кандидатира? Да разбираме ли че това е защото много му се иска да е като най-долната част от комунистите? Браааво, най-накрая показахте истинското си лице! Айде сега пак кажете, че датата била случайно недоглеждане!

64

Оставка !

преди 3 години

Няма как да не ме зарадвате със страха си от промяна. Поздрави и моето съжаление за последните ви седмици на работа на хранилка от мутрите.

63

Анонимен

преди 3 години

Много елементарен човек.

62

Анонимен

преди 3 години

предаде народа си

61

Анонимен

преди 3 години

Днес се отдава почит към жертвите на т.н. Народен/комунистически под ботуша на краставата армия/съд.Точно днес скумрията ГГ решил да прави отчет И КАКВО казА=ПЪЛНА МЕЖДУНАРОДНА ИЗОЛАЦИЯ и ПОДТИКВАНЕ КЪМ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ!