12

Надали??!!?

преди 3 години

Не е първият мафиот който има такива щения.И той като Франк Костело иска да влиза в политиката заради имунитет,но надали ще му се ,,отвори парашутът"!?!Освен ако Р.Радев вземе власта и трябва да му се отблагодари!?!

11

Сандо

преди 3 години

ако черепа се докопа до власт едно е сигурно - ББ и шепата му са у панделата ... ако не зибягат в Дубай

10

Анонимен

преди 3 години

Удостоверението, че си депутат е същото като удостоверението, че си луд - освобождава те от отговорност. Имунитет му трябва на Черепа.

9

АнонимеН

преди 3 години

ДА СЕ ПРИБИРА ПО-БАРЖЕ!!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Принципно е прав!Правил е бизнес и си е плащал за това,както всъщност прави и поне 90% от бизнеса в България,както го прави всеки от нас!Бизнеса си плаща на управляващите,за да съществува,ние плащаме чрез формални и ниски здравни и пенсионни осигуровки,чрез пликове под масата на бизнеса,а накрая лапкат пет-шест човека,всички други духаме таратора!

7

бащице ти

преди 3 години

чист неопетнен, отърви ни от мутрата:))

6

Анонимен

преди 3 години

Ако на изборите се гласуваше за това, кой депутат, кмет или министър да влезе в затвора, то избирателната активност щеше да е близка до 100 %.

5

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

След 18-обвинения в престъпления против Държавата ....КОЕ ВСЪЩНОСТ , ЩЕ МУ Е "ЧИСТОТО"...?!!МНОГО , МОЛЯ ЗА ОБЯСНЕНИЕ!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Едно е тук да е цар сред глу.паците и съвсем друго е да е там като просто поредния милиардер сред шейховете, който никой не го знае. Липсва му да е недосегаем. Да е лошият тип като по филмите. Пълен цирк ще е ако Борисов изгуби изборите и следващите управляващи разрешат на Божков да се върне срещу скромен подкуп.

3

Анонимен

преди 3 години

Незнанието на закона не освобождава от отговорност! Освен ако ти не си депутат, разбира се. Търси начин да получи имунитет. Но за да се кандидатираш за депутат трябва да не си осъждан.Божков не е с всичкия си.

2

Анонимен

преди 3 години

Интересно е, че човек може да стане депутат, а депутатът не може да стане човек.

1

Олеле

преди 3 години

Хвани тоя, па удари Боко. Лика прилика са си, колкото ще да се дърлят. Опази Боже такива да ни отървават.