157

Анонимен

преди 3 години

Май този щам от Южна Африка ще се окаже по-опасен от британския. Язък - точно щяхме да се научим да установяваме британския при нас, трябва да започнем да се учим да установяваме африканския. Вирусът се щамосва по-бързо от капацитета на родната диагностика.

156

Анонимен

преди 3 години

До 154От какво си заминаха?

155

Анонимен

преди 3 години

Вчера малко почивка, статийки за коронясването на Байдън и днес пак с пълна сила една след друга статии за короната. То това си е част от мерките (не официално) стадото да бъде държано постоянно нащрек, да не вземе случайно да забрави че има Ковид.

154

1 към 1

преди 3 години

Патент US5211129 - Имплантируем в спринцовка идентификационен транспондер (1991)Фашизъм в нови измерения!Разбирате ли защо се говори против чипизацията и 5?

153

Анонимен

преди 3 години

Я дайте някой кадър от "пълните" болници. :]]

152

Анонимен

преди 3 години

Искам да излезе Мангъров пред целокупния народ и да каже има ли групов имунитет към Ковид или не!Смятам, че е често тоя който наговари милиони щуротии сега да носи отговорност за думите и делата си. Мангъров пред народа! Веднага!

151

до 147

преди 3 години

*** то и аз съм с петцифрена заплата, както и сума народ около мене по твоята логика. Ама сме малко такива хора (има няма 100 000). Твоят приятел може и да не е кихнал от КОВИД, ама двама от моите приятели си заминаха. Схващаш ли? Надали.

150

Омбре

преди 3 години

До Анонимен149ше те позачекам да видиме кви ще ги редиш след месец време, онанимен.

149

Анонимен

преди 3 години

Вие нормални ли сте бе?? Ако извънредното продължи повече от месец народът ще ви линчува

148

Баче Кико

преди 3 години

Този в края на Април ще е никакъв - като как ще иска нещо до тогава?

147

IQ 2.28

преди 3 години

До ЖороПървитогава тоя медикамент не беше одобрен за използване. по добре да беше умрял, отколко да спамиш глупости тука

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен132нема да се трогваш, докато ти не дойде в схлупената къщурка. после ще има "няма държава" и "къде са институциите".Ми пак няма да се трогна живота е такъв раждаш се живееш и умираш. Ква държава кви институции. Ако дядо ми е на 92 и му дойде времето и се обърна към държавата тя ще му даде още 5 години ли?

145

Анонимен

преди 3 години

По- добре да го изкараме и да се приключи с драмата по един или друг начин. Е....сиВъзрастните хора щели да умрат. На който му е писано да умре от въже няма да се удави. И млади хора умират от много заболявания

144

Handel

преди 3 години

До Анонимен 135Аз познавам един... на който ако не му бяха казал иче е болен от ковида щеше да си помисли че е настинал. А дъщеря му на 14 години и жена му даже и не кихнаха.

143

IQ 2.28

преди 3 години

и да приказвате и да не приказвате, едно имайте предвид. за мангъра, цк на бкп, прогнозата за времето и останалите тумбаци дето ги гледате цел ден ще има вма. за бай иван селския може и да няма респиратор и да си издрайфа дроба на пътя. без значение дали е на 80, 50 или 30 години. всеки за себе си ;)

142

SHEFA

преди 3 години

ТАКА ЛИ ЩЕ НИ КОНТРЛИРАТ ВЕЧЕ?-ПРИ ГРИП КАРАНТИНА??????.-Е НЯМА ДА УМИРАМ ВСЕКИ ДЕН Я-ДА СИ ГЛЕДАТ РАБУТАТА.

141

ЖороПърви

преди 3 години

Съмнявам се в резултатите за болни и починали от COVID-19! В средата на декември започнах да кашлям и вдигнах температура, личният ми лекар отсъстваше и ме препратиха при една.......която без дори и да ме погледне, ме провъзгласи за болен от короната...Два дни по-късно се оказа, че е бактериална инфекция! PCR-ът отрицателен, и т.н.т. Ако не започнах лечение с антибиотици,а с Ремдесивир, и аз да си бях отишъл от този свят като "ЖЕРТВА" на вируса!

140

Анонимен

преди 3 години

Сервитьорите вместо да ми се бунтуват, да вземат да започнат да си плащат осигуровките и междувременно да се квалифицират, защото този бизнес бъдеще няма.

139

Анонимен

преди 3 години

132 много се радвам за теб! Доказваш категорично какви сте червените. Мазните се на бабичките, а после не ви пука дали ще ги закопаете! То нещо като да ползвате Бабикян да ви метка свинските ушички, а после да плюете на великденската трапеза на арменците.Комунисти... все така благодарите на хората...

138

U

преди 3 години

А пък в края на април ще обявят, че идва хавайски щам, през септември - патагонски щам, през януари 2022 г. - марсиански щам, така че години наред все ще сме в извънредно положение...