58

УМЕН

преди 3 години

Предлагам да накараме Бил Гейтс да изяде две кила кренвирши Леки.

57

пияница мистик

преди 3 години

До MaйMyнaтaЗнаеш ли, аз не съм нито много млад, нито много възрастен. '77 набор съм. Но знаеш ли какво научих по емпиричен път? че като лъжеш ти вярват на 100%, а когато говориш истината всеки се усмихва и си вика на акъла: "Този е eбaxти и лъжеца". Как да откроиш истината от лъжата ли? Ами виж стила ми на писане, грамотността ми, начина на израняване и си отговори лъжа ли или не?

56

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВАЖНОТО Е ЧЕ СТЕ ИНФОРМИРАНИ ЩОТО АКО БЯХА ТЕХНИТЕ УЧИТЕЛИ КОМУНИСТИТЕ НЯМАШЕ ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ИМА И ВИРУС

55

Герб = измамници

преди 3 години

Поредната схема за пари маскирана като грижа за народа и наречена ваксинация.

54

Анонимен

преди 3 години

Буса си е бус, температурата - температура. Ако температурният режим е спазен, къде е проблема?Ами тя и колата си е кола, ама нещо все S класи гледам че си поръчват от правителството, що не разцъкват със Дачия или Шкода втора ръка?

53

Жкжижижуцижу

преди 3 години

До пияница мистикЩе останат само интелектуалните колоси на ГЕРБ и тогава ще настане такъв живот, че само си викам дано, дано , дано!

52

Анонимен

преди 3 години

Заради такива материали с право наричат журналистките - ***

51

MaйMyнaтa

преди 3 години

До пияницата митичнаАэ па съм господ, и светот е мой. Да ми повярват и на мене, господата и госпожи демократи. Тука в нета всеки е къвто си поиска, само да има кой да се върже!!

50

Анонимен

преди 3 години

След фургони за тестове и камиони за кренвирши и ваксини, Коцко Резбовръта взе че се обиди. Ами Коце, недей да правиш циркове и няма да ти се подиграваме...

49

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕЙ НЕБЛАГОДАРЕН НАРОД НЕ СТИГА ЧЕ ЩЕ ГИ МАЙМУНИЗИРАТ БЕЗПЛАТНО И НЕДОВОЛСТВА ВАКСИНИТИ ГИ РАЗНАСЯЛИ В БУСОВЕ ЗА КРЕМВЕРШИ А ВИЕ ДА НЕ ИСКАТЕ ДА ГИ НОСЯТ СЪС КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ КАТОЧИЛИ НЕ ИМ ЗНАЕТЕ КОЛКО ИМ Е БАГАЖА НА ГЕРБАДЖИИТЕ

48

Логичен въпрос

преди 3 години

Абе герберастки свинеее, защо не използвате някои от хилядите хладилни камиони с които се извозваха милионите трупове жертви на ковида?

47

Анонимен

преди 3 години

Поредната фалшива новина

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Ти сериозно ли? Имаме едно бусче, което в момента спасява натоварената здравна система? Ама то на това бусче паметник трябва да му се издигне в такъв случай. А на шофьора да се присъди орден Стара планина ...

45

пияница мистик

преди 3 години

Добре е, че 80% от хората на професор Иво Христов няма да се ваксинират и така след време рязко ще се вдигне интелектуалното ниво в коментарите тук, а и като цяло в България, поради измиране на лошия мат'рял, невярващ в Ковид :)))

44

Анонимен

преди 3 години

барем да бехте ползвали услугите на някоя логистична фирма за специализиран превоз, защото тия бусуве за колбаси не подържат температури под 0 градуса, а и са за кратък превоз до 30-40 минути, ама откъде да ви знаят тъъпите тикви

43

Кгигижижижкж

преди 3 години

До В стигаКви хладилни бе пумпаляк. Ваксините изискват най-малко-70 градуса! В тези камиони е от 2 до 8 градуса!

42

Анонимен

преди 3 години

Е, и, какво ако са бусове за колбаси? Буса си е бус, температурата - температура. Ако температурният режим е спазен, къде е проблема?

41

Анонимен

преди 3 години

До 37Къде пише че нямаме и едно бусче? А възможно ли е онова бусче да се използва някъде и в без това натоварената здравна система за други цели? И какъв е проблема да се изпрати едно кашонче с един хладилен превоз който без туй ще пътува към дадена посока? Продукта не си сменя характеристиката в зависимост от надписите на превозното средство хаха.

40

Анонимен

преди 3 години

Брей колко бързо работи тази ваксина.Вчера ваксинираха Ботокса и Мундира и заразените рязко паднаха

39

Chcjvhvhvjvj

преди 3 години

Дори всичко да е наред с ваксините, с нашата логистика по превоз и съхранение вече са компрометирани!