27

До отечествен фронт

преди 3 години

Кой пък те е обидил тебе бе и твоите родители бе !? Много си спрял бе !Естествено ,че 50 години нищо не е бутано тук.А това ,което твърдиш за мерило,означава ли ,че трябва да сме благодарни на олигархията за лукса по Черноморието,койти си ПОСТРОИ ?

26

Анонимен

преди 3 години

Хахахах!Това най-новият коледен виц ли е?

25

Анонимен

преди 3 години

С тоя, без тоя - гроб убиват България.

24

Отечествен Фронт

преди 3 години

Другото е по важно днес Да обидиш един цял народ че е мързелувал 50 години и нищо не е направил ,това е обида към мойте родители дядовци и баби и на останалите хора си е чиста проба унижение към хората който построиха България след 9 ти септември 1944 година .Защото си има суха статистика и факти за построеното от нашите родители . И днес съм бесен защото на този луд човек зачеркна целият трудов живот на девет милиона Българи и ги изкара мързеливци злодеят му мръсен .

23

Анонимен

преди 3 години

Дано Борисов продължи с управлението си.При тази ОЧЕВАДНО изгладняла,алчна,некомпетентна,престъпна и смешна опозиция,просто Борисов е крещящо нужен,за да ги държи далеч от парите в държавата.Олигархията в Бг се сформира далеч преди ГЕРБ и ако искате Ковашки,Овчаров,Петков и ония по затвори и чужбини да ви управляват,простаци такива,продължавайте да лаете колко лош е Борисов.От Марс ли падате,нима забравихте какъв беше живота тук само преди 10 години !

22

до 20

преди 3 години

Ковид геноцид изжърши Боко Тиквата , който докара 10000 куки + 5000 мутри и ги нареди в плътен кордон около парламента и МС. Те се изпозаразиха един друг и сега вирусът няма спиране! Хиляди ще загинат, за да бъде отложено с една година влизането при бай Ставри на дебелия банкянски дирник!

21

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Геният на Балканите трябва да ръководи до гроб ! Пожизнено! Слава на Чекмеджан,слава на ГЕРБ!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Няма как да има правителство на ГЕРБ без Борисов като премиер. Най-силната фигура трябва да е премиер и да поеме отговорност, другото е задкулисие тип Доган или Орешарски. Хубавото е, че ГЕРБ няма как да има правителство, така че този въпрос не стои.

19

Работодател

преди 3 години

Хагахааааа за ужас на червените мандраджии се задава кабинет Борисов-4

18

Много притеснително2

преди 3 години

Почвате много да ме нервите с тоя "цар". Много почвате да ме нервите с тия заповеди устни или писмени дето ви не позволяват да мислите по-напред от носа си!

17

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев извърши ковид геноцид, зарадо който гинат стотици българи ВСЕКИ ден!

16

Много притеснително:

преди 3 години

Знаеш ли историята за Пенчо Славейков. Едно, че бил куц заради това измръзване на леда. Отделно нарочно му сложили кабинета на най-високия етаж да му е трудно да се катери. Аз нямам проблеми с това, вече ходя нормално, но притеснителното е друго, Славейков нещо искал да направи, обаче поради някаква причина хората на "царя" много не са го харесвали.Интересна е историята за едно писъмце, дето случайно Славейков го намерил в кошчето, след като е било прочетено, изпълнено и доказателствата в кофата

15

сигурно

преди 3 години

На боко правителството уби повече българи от ковида !!Вземетесе в ръце българи ,и мислете за кого ще гласувате !

14

Анонимен

преди 3 години

Колко смешна и жалка е само опозицията в България!Още преди да зачене сформиране на опозиционна котерия из между всички критици на Борисов,се започва с проблемите и РАЗДЕЛЕНИЕТО.Първо се определят порциите за ПИР,а чак тогава ще се съгласуват и мислят идеи,платформи,конструктивна конкретика(ако изобщо може да се говори за това).Триото,Слави,ДСБ,Манолова,Радев и БСП вместо да се обединят в един опозиционен блок,те започнаха да се разграничават един от друг,та дори и искри прехвърчат по осите !

13

МОЕТО

преди 3 години

ПРЕДСКАЗАНИЕ Е, че ще ДЪРПА КОНЦИТЕ от ЗАТВОРА.

12

Анонимен

преди 3 години

Притеснен съм много .........:( ,кой ще кара джипката !?

11

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА И ЗАТВОР ЗА ФИГУРАНТА РАДЕВ!

10

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА И ЗАТВОР ЗА ФИГУРАНТА РАДЕВ!

9

Йо йо ко

преди 3 години

Защо мислите че без баце ще има правителство на ГЕРБ Не Знаете ли че без неговото присъствие земята ще спре да се върти и слънце няма да изгрее

8

Анонимен

преди 3 години

Предлагам кърджалийската невестта !?:)