39

Анонимен

преди 3 години

Всъщност жалко за него.Беше избран с голям ентусиазъм.Мислехме си - най-после ето един независим и културен човек.А той се оказа под...лога на БСП и Русия.И съвсем зависим.

38

изнервен

преди 3 години

Че кой ще те избере тогава, бе ***?

37

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ.Той поне не е МУТРА(Мутрагеньо).А мутрите ВЪН.Не желая да сме държава на мутрафоните.

36

Анонимен

преди 3 години

Петър Стоянов 2.Не съм убеден ,че няма да се представи даже по- зле от пловдивския неоислямист.

35

Анонимен

преди 3 години

Радев сам по себе си не е лош човек. Според мен е искрен в намеренията си да се противопостави на до голяма степен корупционното управление на ГЕРБ.Проблемът при него е, че му липсва чар, харизма и дар слово. Когато говори, колкото и верни неща да казва, на мен лично ми навява скука, досада и някакво раздразнение. На мен ми е нещо като добродушен ***, който все се репчи на батковците. С две думи - за мен той не става за успешен политик.

34

антибсп

преди 3 години

Да се кандидатира! Винаги може още резил! Поне ще разбере къде е ...

33

Диана

преди 3 години

До Шмул РозенкранцАз мисля, че Радев е точно такъв - по-лош от тиквата, каскета и т.н., много по-лош! Защото другите не могат да говорят красиво, но работят точно-и тиквата въведе някакъв ред,подгони дори мафията,увеличава заплатите, съхрани мира, и каскета подгони крадци и мошеници,докато Радев не само не помага с нищо за излизане от блатото,където ни натика БСП,но дори и най-активно пречи като създава всякакви недоразумения и проблеми. Ако в него имаше капка честност, досега да си беше отишъл

32

Жалък Фигурант!

преди 3 години

Че кой го пита този Фигурант какво мисли ?! Каквото му наредят началниците от БСП, това ще прави - нямало да пита, ами нямаме съмнения, че няма да пита, а ще изпълнява !

31

Анонимен

преди 3 години

И докога ще решаваш дали не, дали да се кандидатираш? ПТакива въпроси не се решават от днес за утре. Иска си ислене.Ако изобщо.

30

Анонимен

преди 3 години

Уау, защо в БСТВ подиграват тоя че говори английски език като Борат, да не би Нинова да му нанесла няколко шута в ребърцата?

29

Анонимен

преди 3 години

На Божков ще се помоли и без това това сте екип.

28

Анонимен

преди 3 години

Ама предишния път се молеше

27

Анонимен

преди 3 години

М-р Бийн поне ни разсмиваше, тоя е като някакъв робот.

26

ФАКТ

преди 3 години

Това е най-смешният президент в света!!!

25

Анонимен

преди 3 години

До карачанаков"Малко остана до 31 ,речта научи ли я?"Същата като предните 4: траурна литургия навръх Нова година и празни приказки. Тоя дори не разбра как една новогодишна реч се прави. Толкова не може да си върши работата.

24

Диана

преди 3 години

До Анонимен16Що си толкоз зъл с турците? И те са хора като нас! ДПС наистина би звучала като националистическа партия ако не беше толкова неглежиран турския въпрос у нас! Турците имат равни права с нас, но те не са като нас, имат повече проблеми от нас и следователно трябва да има специално отношение към тях, а една партия с тяхно представителство би ги извело малко от тъмнината в която се крият - нека ги видим, нека ги чуем, може би по-лесно ще ги разберем...

23

Анонимен

преди 3 години

Обаче ще кибичи пред руското посолство.

22

Анонимен

преди 3 години

Ами той и при първия мандат не е молил никого.Те го помолиха.Затова има право сам да решава дали да се кандидатира.А умните и интелигентни хора ще го подкрепят със сигурност.

21

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Дианче, Дианче, ако Радев е такъв, за какъвто го обявяваш, то кажи ни мнението си и за Тиквата, Каскета, Свинята, СоПоля, и останалите кратунковци, чиято вярна последователка явно си:)))?!?

20

Анонимен

преди 3 години

Поне да не беше отишъл на оная разгулна сватба, а то сега откъде да те похвали човек. Всички там се ровалихте в очите на електората. Какъв втори мандат! Сакън.