33

До 33

преди 3 години

Радвам се че засегнах един подмазвач на мутрите хаха ще ти намалят заплатката що не изтри коментара

32

Ердоганчик

преди 3 години

За 8 години ниво Б2. Ашколсун!

31

Анонимен

преди 3 години

Каквито българите, такива и управляващите ги. Това е едно от малкото сигурни неща на тоя свят. Затова аре по-полека с епитетите към управляващите в Бг. Вижте вас си, па после намирайте кусури на другите. Ок?

30

Анонимен

преди 3 години

Германия - бъдещата родина на Феймитата

29

Анонимен

преди 3 години

Ние българите сме най-лицеприятните хора, но от некъде ние е дошла една шепа мутри и ни пречи да живеем добре при деморкацията.

28

Анонимен

преди 3 години

Лошото е че не можем да се справим с шепа мутри които унищожиха България и предпочитаме да емигрираме

27

Анонимен

преди 3 години

И Северин дето уби и изнасили журналистката от Русе (лека и пръст и светла и памет) му беше по юбавл в Германия ама сега е в Белене...

26

Анонимен

преди 3 години

Причините за напускане от железарската фабрика може да са примерно 1200 евро чиста заплата, с която там си под водата нонстоп.

25

Анонимен

преди 3 години

О супер.За 10 години е научил да говори малко германски.Не всеки може!Примерно Бойко Борисов за 15 години не успя да научи английски до Б2

24

Диана

преди 3 години

Няма да бъде винаги така! Ние не сме такива хора! Аз съм сигурна, че ако основния дразнител - БСП изчезне от хоризонта, всичко ще се промени, хората ще станат по-отговорни и сериозни...сега се държат като пезевенки защото не приемаме този морал на водачите ни - а политиците са наши водачи, особено БСП, в която вярвахме и която с лека ръка ни натика за наше добро в тинята...Аз съм сигурна, че ще се оправим материално, а и чалгата вече си отива...всичко зависи от нас...а там - не! там си гост!

23

Анонимен

преди 3 години

Разлика между Меркел и Бойко, кой знае каква нема.

22

Хах

преди 3 години

Работил е известно време в едно металообработващо предприятие, но е напуснал по здравословни причини.Здравословните причини са най-обикновен мързел

21

Анонимен

преди 3 години

121212, що ве? И тука има старчески домове, и тука може да подмиваш ............ Ама ако немските ............ смърдят по-различно и си им свикнал вече, тогава си стой там.

20

Диана

преди 3 години

Много хора не искат да се завърнат в България! Но повечето се държат като обидено дете, не разсъждават обективно...Истината е, че колкото и да си облагодетелствен материално, това което прави живота са други неща - реализация, приятели, любов, разбирателство с хората, усещането, че си част от обществото, част от другите, че твоят глас се чува и е важен за другите....А...всичко това е нещо различно! Не може да се купи с пари...В чужбина винаги ще си останеш чужденец! Не свой, чужд! И ти и децата

19

Супер

преди 3 години

Много се радвам. Да стои там и сичкото роднина да вземе.Дано немците успеят да ги култивират, като имат желание.А дано. ама надали.

18

121212

преди 3 години

Достатъчно е да се прочетат първите коментари и се разбира защо няма да се върне в България

17

МНЕНИЕ

преди 3 години

Този Ром е в Германия от близо 10 години , няма да научи езика , няма .Те използват Помощи за Децата си - малките ромчета - взимат от България и от Германия .Германците обаче затягат мерките .

16

Анонимен

преди 3 години

Супер.Чао.

15

Анонимен

преди 3 години

Какво значи , че българите нямат добро име в Германия, що не си напишат истината- българските роми нямат добро име, защото правят там, каквото и тук! А по принцип по-безмислена статия скоро не бяха публикували!

14

Анонимен

преди 3 години

Правилно. Стой си в Германия, реезак И никога повече не се връщай. Прави сюнетите си там, не тук. Тук е България а тя е за Българите.